Den obligatoriske arbejdsmiljøuddannelse

Længde
3-7 uger
Pris
3.250 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Start i dag Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Online
Længde
3-7 uger
Pris
3.250 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Start i dag Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Online
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge Lederne Kompetencecenter?

Personlig uddannelsesrådgivning

Praksisnære kurser og uddannelser

En del af Lederne med erfaring fra over 125.000 ledere

Startdato

1 tilgængelig startdato

Start i dag

  • Online
  • Online
  • Ansøgningsfrist: Senest en uge før kursusstart.

Kursusbeskrivelse

arbejdsmiljø

Den obligatoriske arbejdsmiljøuddannelse

Lederne Kompetencecenter tilbyder nu, i samarbejde med AMportalen.dk, den lovpligtige obligatoriske Arbejdsmiljøuddannelse som et 100 % online kursus. Du får dermed mulighed for at gennemføre kurset, når og hvor det passer dig bedst.

Hvorfor skal du tage uddannelsen? 

  • Du bliver klædt på med viden om arbejdsmiljø og metoder til at håndtere sikkerhedsopgaver, og andre arbejdsmiljø-relaterede opgaver i virksomheden
  •  Du bliver opdateret indenfor de nyeste standarder og regler, så du altid har adgang til den mest relevante og ajourførte viden
  • Du får mulighed for at interagere med kurset via quizzer, tests og øvelser
  • Du kan lære i dit eget tempo og niveau
  • Mulighed for at vælge emne-moduler udover de obligatoriske lovpligtige moduler, som er relevante for dit specifikke arbejdsområde

Praktiske oplysninger om uddannelsen 

Arbejdsmiljøuddannelsen er 100% online, og du har 3 til 7 uger til at gennemføre hele forløbet. Undervejs har du mulighed for at tilpasse forløbet til dig selv, din viden og dine forudsætninger. Du får desuden en del praktisk involvering, da du i opgaveløsningerne kommer til at arbejde aktivt med arbejdsmiljøet i jeres virksomhed.

Uddannelsen sætter fokus på arbejdsmiljøorganisationens (AMO) rolle i arbejdsmiljøindsatsen i din virksomhed, herunder principper for samarbede, arbejdsmiljøaktører, AMOs opgaver og funktion samt forebyggelse. 

Uddannelsens tidslinje 

Når du tilmelder dig Arbejdsmiljøuddannelsen online vælger du hvilken uge du ønsker at påbegynde din uddannelse. Din uddannelse starter mandag i den uge du vælger, herfra har du 7 uger til at gennemfører og indsende den afslutte den obligatoriske opgave. Der kan ikke dispenseres fra de 7 uger da de er fastsat af Arbejdstilsynet.

I starten af forløbet udarbejder du selv den ønskede uddannelsesplan og indsender til underviseren. De obligatoriske lektioner kan ikke fravælges, men lektioner indenfor dit interesseområde kan tilvælges. Der er masse af forklaring og hjælp i uddannelsen til at få udarbejdet og indsendt denne plan.

Undervejs i uddannelsen vil du have mulighed for at kommunikerer med de øvrige kursister på holdet, ligesom der vil kunne stilles spørgsmål til underviseren. Der vil normalt blive svaret hurtigt fra din underviser, dog altid indenfor 24 timer.

Målgruppe

Arbejdsmiljøuddannelsen er en lovpligtig obligatorisk uddannelse for arbejdsmiljørepræsentanter og ledere som er tilknyttet arbejdsmiljøorganisationen i deres virksomhed. Uddannelsen henvender sig også til dig, der generelt ønsker bredere viden indenfor Arbejdsmiljø.

Eksamen og diplom

Uddannelsesforløbet afsluttes med, at din hjemmeopgave uploades og vurderes af underviseren, hvorefter du vil modtage dit kursusbevis.

Pris

Prisen for arbejdsmiljøuddannelsen er 3.250 kr. (ekskl. moms).

Du har adgang til uddannelsesmaterialet i 7 uger fra uddannelsesstart. Undervisningen foregår hos vores samarbejdspartner og undervisninger er på dansk.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Den obligatoriske arbejdsmiljøuddannelse
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Lederne Kompetencecenter
Vermlandsgade 65
2300 København S

Hos Lederne Kompetencecenter står vi klar med personlig rådgivning og hjælper dig med at kortlægge dine eller din virksomheds behov. Vi er som de eneste i Danmark specialiseret i udelukkende at udvikle og uddanne ledere. Det betyder, at vi har...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret