Viser 1-20 af 96
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 96
1
2
3
4
5

Tag et arbejdsmiljøkursus i Aarhus og skab tryghed og trivsel på arbejdspladsen

Drømmer du om at arbejde med tryghed og trivsel på arbejdspladsen? Så kan et arbejdsmiljøkursus i Aarhus give dig viden og redskaber til at arbejde med at skabe medarbejdertrivsel og arbejdsglæde.

En arbejdsmiljøuddannelse er målrettet dig, der vil være med til at skabe tryghed og trivsel på arbejdspladsen. Måske er du arbejdsmiljøkonsulent og søger en lovpligtig arbejdsmiljøuddannelse, eller måske er du leder og ønsker redskaber til at skabe medarbejdertrivsel og arbejdsglæde? Der findes et arbejdsmiljøkursus for enhver smag!

Arbejdsmiljøkursus i Aarhus

Styrk dine kompetencer med et arbejdsmiljøkursus Aarhus

Arbejdsmiljø er de seneste år blevet en større og større del af vores arbejdsliv, og her er det ikke kun arbejdsgiverne der har noget at sige. Et arbejdsmiljøkursus er vigtig for alle typer af fag, da arbejdsmiljø ikke er noget man lære af sig selv, uden den rette uddannelse.

Med et arbejdsmiljøkursus får du lagt et grundlag eller opdateret din viden på området, hvilket er vigtigt, hvis du arbejder som arbejdsmiljøkonsulent, medarbejderrepræsentant eller på anden måde har med arbejdsmiljø at gøre i dit daglige arbejde.

Hvorfor tage et arbejdsmiljøkursus i Aarhus?

Som arbejdsmiljøkonsulent er det vigtigt at du kan fastsætte nogle sunde rammer, og dermed arbejdsmiljø for de øvrige medarbejdere. Her er det faktorer som følgende, du lærer at se efter, ændre og holde øje med:

  • Teknik
  • Sikkerhed
  • sociale relationer
  • helbred

Hver faktor er med til at påvirke den enkelte medarbejders trivsel og tryghed på arbejdspladsen fysisk og psykisk. Derfor bør du overveje et arbejdsmiljøkursus i Aarhus, for både dig og din virksomhed.

Styrk dine kompetencer med et arbejdsmiljøkursus i Aarhus

Med en arbejdsmiljøuddannelse får du lagt et grundlag eller opdateret din viden på området, hvilket er vigtigt, hvis du arbejder som arbejdsmiljøkonsulent, medarbejderrepræsentant eller på anden måde har med arbejdsmiljø at gøre i dit daglige arbejde.

Lovpligtig arbejdsmiljøuddannelse

Det er vigtigt at holde sig opdateret omkring den lovgivning, som findes inden for arbejdsmiljø. Der findes en række forskellige lovpligtige kurser og lovpligtige arbejdsmiljøuddannelser.

ARBEJDSMILJØREPRÆSENTANTER HAR DEN NYESTE VIDEN

På arbejdspladsen er det vigtigt, at arbejdsmiljørepræsentanten har den nyeste viden inden for lovgivning på området. Arbejdsmiljørepræsentanten vil sammen med sikkerhedsgruppen koordinere tiltag som er nødvendige på arbejdspladsen. 

Arbejdsmiljørepræsentanten skal også sørge for, at eksisterende regler og love overholdes.

Arbejdsmiljøkurser i Århus giver vækst

At organisationer landet over vælger at give deres medarbejdere en arbejdsmiljøuddannelse er ikke bare en social og juridisk forpligtelse, men også en fordel for arbejdspladsens vækst og udvikling. Virksomhederne ved, at et godt arbejdsmiljø beskytter medarbejderne mod at lide under arbejdsskader eller et højt sygefravær, men et godt arbejdsmiljø - herunder uddannelse i arbejdsmiljø - er også vigtigt for at kunne skabe en succesrig virksomhed.

Skab et godt fysisk arbejdsmiljø

Det fysiske arbejdsmiljø handler om de fysiske rammer på din arbejdsplads. Ting der kan påvirke det fysiske arbejdsmiljø er støj, vibrationer, lys og ergonomi. Ergonomi er vigtigt for at undgå arbejdsskader - især hvis du har et kontorjob eller en anden type job, hvor du sidder ned hele din arbejdsdag.

UDDANNELSER I FYSISK ARBEJDSMILJØ BIDRAGER TIL:

  • Et godt omdømme for organisationen

  • Lavere sygefravær blandt medarbejderne

  • Øget produktion og dermed vækst

Fokus på det gode arbejdsmiljø = trivsel

Arbejdsvilkår skal tilrettelægges således, at de er tilpasset det enkelte menneskes forudsætninger og giver mulighed for, at hver især har indflydelse på sin arbejdssituation.

Ikke blot på grund af arbejdsmiljøloven er det vigtigt, at der altid i organisationen er fokus på arbejdsmiljø, men også fordi det netop giver trivsel på arbejdspladsen at have fokus på det gode arbejdsmiljø.

Dette gøres bedst med den nyeste viden på området - som kan tilegnes via de mange arbejdsmiljøuddannelser og kurser, du kan finde her på siden.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen