Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Vicuras

Vicuras

Velkommen til Vicuras

Som sundhedsfremmende HR-partner hjælper vi dagligt med at skabe højere medarbejdertrivsel på arbejdspladser i hele landet.

Om os

Vi er godkendt autoriseret arbejdsmiljørådgiver af Arbejdstilsynet, og vi har specialiseret os i at rådgive virksomheder om løsning af arbejdsmiljøproblemer.

Med forebyggende behandlingsordninger til virksomheder og organisationer i alle brancher i hele Danmark, arbejder vi hver dag for understøtte et sundt og godt arbejdsmiljø for alle medarbejdere.

Vores behandlere og arbejdsmiljørådgivere sørger for den helt rigtige behandling og vejledning. Hvad enten det er massage, fysioterapi, ergonomisk vejledning, øvelser eller andre skræddersyede sundhedstiltag.

Vi laver APV og trivselsmålinger og udmønter dem i konkrete sundhedsplaner. De forbedrer arbejdsmiljøet og sikrer, at medarbejderne får de tilbud, som gør dem glade og fulde af energi.

Vi udbyder også kurser inden for arbejdsmiljø, ergonomi og sundhedsfremme, som klæder medarbejderne på til at arbejde målrettet med forebyggende indsatser på arbejdspladsen.

Vi hjælper i dag en lang række virksomheder og organisationer i alle brancher med at skabe mere overskud i hverdagen og i årsrapporten.


Vis alle uddannelser afholdt hos Vicuras

Uddannelser

Kursus
Arbejdsmiljø Længde By Gennemsnit Pris
Arbejdsmiljøuddannelsen 3 dage Flere byer (3)
5,0 (1)
4.450 DKK
Sundhedsambassadør 1 dag Flere byer (3) 4.499 DKK
Supplerende arbejdsmiljøuddannelse (flere muligheder) København 1.800 DKK-2.750 DKK

Video

Kontakt mig

Kom I kontakt med Vicuras
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontakt

Vicuras

Holmbladsgade 133
2300 Kbh S

Telefon: 7060 2400


Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 1 evalueringer

György Bhari

AMR uddannelsesdagene har været utrolig behagelige. Underviseren lige så. Stoffet har til tider været ret tungt men formidlet utroligt godt og herved også gjordt forståbart og arbejdsvenligt. Kobling mellem teori og praksis/ udd og arbejdsplads er meget fin. Alt i alt helt perfekt forløb.

Få information

Udfyld formularen for mere information om Vicuras

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer