Vis finduddannelse.dk som: Mobile
Viser 1-20 af 21
12

Derfor skal du videreuddanne dig inden for arbejdsmiljøledelse

Et godt og bæredygtigt arbejdsmiljø er alfa omega for enhver organisation. For at det dog bliver en realitet kræver det, at medarbejdere og ledere arbejder sammen og, at de tilegner sig den rette viden og kompetencer. Vil du gerne specialisere dig inden for arbejdsmiljøledelse, så er det en rigtig god investering at efteruddanne dig her inden for. Du kan læse om de forskellige muligheder her. 

Muligheder for at specialisere dig inden for arbejdsmiljøledelse

Hvis du gerne vil have viden og flere kompetencer inden for arbejdsmiljøledelse, så kan du enten vælge at følge et fagmodul inden for området på akademiuddannelsen i ledelse eller tage en certificeringen her inden for ISO 45001. Læs mere om begge herunder. 

Fagmodul i arbejdsmiljøledelse

På akademiuddannelsen i ledelse er der et modul, der fokuserer på arbejdsmiljøledelse. Det kan du med fordel tage, hvis du ønsker at tage en efteruddannelse, der gør dig i stand til at lede og udvikle arbejdsmiljøet i din organisation. På et sådan modul får du

  • Et dybdegående indblik i det fysiske og psykiske arbejdsmiljø
  • Læren om at kunne agere bindeled i det tværfaglige samarbejde mellem din organisation og arbejdsmiljøregulative instanser
  • læren om, hvordan man skaber trivsel gennem konkrete ledelsestiltag.

Når du tager fagmodulet inden for arbejdsmiljøledelse, vil du blive undervist i følgende: 

  • Ledelse af arbejdsmiljømæssige processer
  • Sikkerhedsstandarder
  • Risikovurdering
  • Involvering af medarbejdere.

Bliv certificeret i Arbejdsmiljøledelse (ISO 45001) 

Denne ISO-standard skal være med til at nedbringe antallet af arbejdsulykker, ligesom det også er meningen, at den skal forbedre både det psykiske og fysiske arbejdsmiljø. Når du vælger at certificere dig inden for denne, er du altså godt rustet til at arbejde med arbejdsmiljø i din organisation. 

Med denne  standard får du et værktøj til at sætte organisationens arbejde med arbejdsmiljø i system og sikre, at I løbende kontrollerer jeres arbejdsmiljø samt evaluerer og forbedrer jeres indsatser. 

Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Ønskeliste
Kundecase
Karina Mogensen, pædagog

"En uddannelse, der varmt kan anbefales, og de sødeste og dygtigste undervisere.
Man får så meget viden!"

Læs mere
Jesper Oltmann, driftstekniker i...

Uddannelsen gør, at man får øje på helt nye løsninger på en opgave, fordi man forstår både det programmeringsmæssige og det praktisk mulige.

Læs mere
KENNETH CHRISTENSEN, NORDIC BRAN...

Fagmodulet lærte mig, hvordan der kan måles og optimeres på initiativer, og hvordan kunden bedst ledes hen til at gøre et køb.

Læs mere
Mohammed Ali Karim, Tømrersvend,...

Uddannelse åbner døre. Så det er en investering i fremtiden.

Læs mere