Filtrer efter
Kategori
Uddannelsestype
By
Uddannelsesform
Vis alle filtre
Viser 1-19 af 19
Annoncer

Populære kategorier

Populære steder

Reportage

HR Konsulent uddannelse - Sådan bliver du HR Konsulent 

Som ansat HR konsulent har du ansvaret for rekruttering af nye medarbejdere, ligesom det er dig, der har ansvar for fastholdelse af eksisterende medarbejdere og talent udvikling. Du er tovholder mellem ledelsen og ejerkredsen om de ansatte, med blandt andet ansvar for uddannelse og kompetenceudvikling.  

Human Resources, det der på dansk kaldes de menneskelige ressourcer, bliver hele tiden vigtigere som konkurrenceparameter for virksomheder. I takt med, at talent bliver en begrænset ressource stilles der nye krav til personaleledelse, netop for at arbejde på talent udvikling af eksisterende medarbejdere. Med en HR Konsulentuddannelse får du ansvaret for medarbejdernes trivsel, udvikling og rekruttering af nye medarbejdere. Derudover vil det være dit ansvar at bygge bro mellem ledelsen og medarbejderne, og indfri forventninger fra begge sider af. 

HR

Hvordan bliver man uddannet HR Konsulent?

En HR Konsulentuddannelse kan du tage som en akademiuddannelse eller som kursus for dig, der er færdiguddannet, afhængig af dine behov og ønsker. Du vil blive undervist i fag som f.eks. personalepolitik, rekruttering, medarbejderudvikling, personalejura, afskedigelse af medarbejder og lønforhold. 

Undervisningen foregår både via teorigennemgang som diskuteres og analyseres, men der gøres også brug af praktiske øvelser, som kan være omhandlende problematikker taget ud fra din egen arbejdsplads. 

Hvem henvender HR Konsulentuddannelsen sig til?

HR Konsulentuddannelsen er for dig der ønsker at arbejde tæt med andre mennesker, men samtidig være en del af den strategiske udvikling af virksomheden. Det vil være essentielt, at du er god til at kommunikere og har et ønske om at blive bedre til det. Konsulentdelen består i at rådgive medarbejdere eller ledere, hvilket stiller store krav til dig som HR Konsulent.

Du bliver blandt andet ansvarlig for at analysere samspillet mellem medarbejderne, deres opgaver og ledelsen samt at tiltrække nye medarbejdere, fastholde og talentudvikle eksisterende medarbejdere. 

Uddannelsen henvender sig til dig, der allerede har erfaring indenfor feltet, som ønsker yderligere kompetencer og viden omkring HR konsulent arbejdet, eller for dig, som drømmer om en karriere inden for HR faget. Uddannelsen kan tages på 1-3 år, afhængig af om du studerer på deltid eller fuldtid.  

Hvor kan man arbejde med en HR Konsulentuddannelse?

HR Konsulentuddannelsen giver dig mulighed for både at arbejde i det private såvel som det offentlige, hvor du vil arbejde i deres HR-afdeling. Daglige arbejdsopgaver kan byde på alt fra medarbejder branding, til personaleøkonomi eller work-life balance. Generelt set vil arbejdsopgaver ofte være alsidige og byde på mange forskellige udfordringer. 

HR-afdelingen har skiftet funktion fra at være administrativ til at være strategisk, idet virksomhedens effektivitet afhænger af medarbejdernes præstation og hvordan denne kan fremmes er lige præcis det dit job består i. Med en stærk virksomhedskultur skaber det rammerne for et arbejdsmiljø, der fremmer effektivitet og præstation.

Hvor kan man tage en HR Konsulentuddannelse?

Kunne du tænke dig at tage en uddannelse i HR har du mulighed for dette mange steder rundt omkring i Danmark. Specifikke steder afhænger af den udbyder du vælger men du kan blandt andet tage uddannelsen eller et kursus i: 

  • København
  • Århus
  • Hellerup
  • Frederiksberg 

Endvidere kan du også vælge online undervisning. 

Hvilke adgangskrav er der til at tage en HR Konsulentuddannelse?

Der er forskellige krav til at tage en HR Konsulentuddannelse på de forskellige uddannelser, men grundlæggende vil det være et krav at du arbejder med HR eller ønsker at arbejde med HR. Det er vigtigt motivationen til at gennemføre en uddannelse indenfor HR er der, da det kræver et højt fagligt niveau og meget af din tid. 

 

Hvis du ønsker at blive bedre til at forstå dine medarbejdere og, hvordan du bedst muligt udvikler dem på til formål for at skabe succes i din virksomhed, så er en uddannelse inden for området HR lige noget for dig! 

Læs mere om de enkelte kurser, uddannelser og udbydere ovenfor.