Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Vil du hjælpe os med at forbedre din oplevelse? (2 spørgsmål - 5 sekunder) Klik her for at besvare spørgsmålene

Viser 1-20 af 40
12

HR Konsulentuddannelse - Sådan bliver du HR Konsulent 

Som HR konsulent får du ansvaret for rekruttering af nye medarbejdere, ligesom det er dig, der har ansvar for fastholdelse af eksisterende medarbejdere og talent udvikling. Du er tovholder mellem ledelsen og ejerkredsen om de ansatte, med blandt andet ansvar for uddannelse og kompetenceudvikling.  

Human Resources, det der på dansk kaldes de menneskelige ressourcer, bliver hele tiden vigtigere som konkurrenceparameter for nutidens virksomheder. I takt med at talent bliver en begrænset ressource stilles der nye krav til personaleledelse, netop for at arbejde på talent udvikling af eksisterende medarbejdere. Med en HR Konsulentuddannelse får du ansvaret for medarbejdernes trivsel, udvikling og rekruttering af nye medarbejdere. Derudover vil det være dit ansvar at bygge bro mellem ledelsen og medarbejderne, og indfri forventninger fra begge sider. 

HR Konsulentuddannelse - Sådan bliver du HR Konsulent

Hvordan bliver man uddannet HR Konsulent?

En HR Konsulentuddannelse kan både tages som en akademiuddannelse eller som kursus for dig der er færdiguddannet, afhængig af dine behov og ønsker. Du vil blive undervist i fag som personalepolitik, rekruttering, medarbejderudvikling, personalejura, afskedigelse af medarbejder og lønforhold. Dine kompetencer indenfor HR vil blive styrket og klæde dig på til at påtage dig ansvar for HR-opgaver. 

Undervisningen foregår både ved teorigennemgang som diskuteres og analyseres, men der gøres også brug af praktiske øvelser som kan være omhandlende problematikker taget ud fra din egen arbejdsplads. 

Hvem henvender HR Konsulentuddannelsen sig til?

HR Konsulentuddannelsen er for dig der ønsker at arbejde tæt med andre mennesker, men samtidig være en del af den strategiske udvikling af virksomheden. Det vil være essentielt at du er god til at kommunikere og har et ønske om at blive bedre til det. Konsulent delen består i at rådgive medarbejdere eller ledere, hvilket stiller store krav til dig som HR Konsulent. Du bliver blandt andet ansvarlig for at analysere samspillet mellem medarbejderne, deres opgaver og ledelsen og arbejdet ved at tiltrække nye medarbejdere, fastholde og talentudvikle eksisterende medarbejdere. 

Uddannelsen henvender sig til dig der allerede har erfaring indenfor feltet, som ønsker yderligere kompetencer og viden omkring HR konsulent arbejdet, eller for dig som drømmer om en karriere inden for HR. Uddannelsen kan tages på 1-3 år, afhængig af om du studerer deltid eller fuldtid.  

Hvor kan man arbejde med en HR Konsulentuddannelse?

HR Konsulentuddannelsen giver dig mulighed for både at arbejde i det private såvel som det offentlige, hvor du vil kunne arbejde i deres HR-afdeling. Arbejdsopgaver kan byde på alt fra medarbejder branding, til personaleøkonomi eller work-life balance. Generelt set vil arbejdsopgaver ofte være alsidige og byde på mange forskellige udfordringer. 

HR-afdelingen har skiftet funktion fra at være administrativ til at være strategisk, idet virksomhedens effektivitet afhænger af medarbejdernes præstation og hvordan denne kan fremmes er lige præcis det dit job består i. Med en stærk virksomhedskultur skaber det rammerne for et arbejdsmiljø der fremmer effektivitet og præstation.

Hvor kan man tage en HR Konsulentuddannelse?

Man kan tage HR Konsulentuddannelsen i hele Danmark, så undersøg din nærmeste uddannelses institution om de udbyder HR Konsulentuddannelsen.

Hvilke adgangskrav er der til at tage en HR Konsulentuddannelse?

Der er forskellige krav til at tage en HR Konsulentuddannelse på de forskellige uddannelser, men grundlæggende vil det være et krav at du arbejder med HR eller ønsker at arbejde med HR. Det er vigtigt motivationen til at gennemføre en uddannelse indenfor HR er der, da det kræver et højt fagligt niveau og meget af din tid. 

 

Hvis du gerne vil lære mere om at forstå dine medarbejdere bedre og udvikle dem, for på den måde at skabe succes i din virksomhed, så er en HR Konsulentuddannelse lige noget for dig. 

Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Ønskeliste
Kundecase
Det er bare at komme i gang

Det er bare at komme i gang – det er god teori der nemt kobles sammen med en regnskabsfunktion i hverdagen

Læs mere
Gregers Pedersen, HR chef

Ved at anvende personlighedstesten BTB udviklet af CfL sikrer vi, at vi i samtalerne også får en viden om ansøgernes personlige kompetencer. 

Læs mere
Susan Byriel, Forsvarskommandoen
CfL

På kurset fik vi mulighed for at tage fat på konkrete problemstillinger fra vores hverdag. Netop dét, at vi brugte vores egne eksempler, gjorde kurset nærværende og meget brugbart...

Læs mere
Channel Sales Manager Lars Æbelø...
CfL

De forskellige teorier blev gennemgået af en kompetent underviser, der trak essensen ud på en meget anvendelig måde.

Læs mere