DISC personprofil - TEAM certificering

Axept
Startdatoer
Hadsten
11-05-2023  
5.750 DKK
København
25-05-2023  
5.750 DKK

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge Axept?

Leveret uddannelser og kurser i mere end 25 år

Bygger solide broer mellem teori og praksis

Udvikler menneskers og organisationers samspil og kommunikation

Kursusbeskrivelse

Dette kursus er til dig, som allerede har en certificering i Extended DISC Basic, og som ønsker et bedre overblik over, hvorledes du sammensætter eller udvikler de stærkeste og mest effektive teams.

Du er f.eks. leder, intern HR-medarbejder eller ekstern konsulent, som i forvejen arbejder med teamsammensætning og udvikling, og som gerne vil have en dybere indsigt, nye værktøjer og indgangsvinkler til dette arbejde.

Teamanalysen kan anvendes i alle typer af virksomheder og organisationer og forbindelse med teamcoaching i alle de sammenhænge, hvor teamudvikling og fælles performance er vigtig for graden af succes.

Forventninger og udbytte
Kurset vil hjælpe dig til at opnå en større forståelse for teamroller og deres indbyrdes samspil. Du bliver i stand til at identificere udviklingsområder i eksisterende teams og til at sammensætte nye og mere effektive teams.

Du vil få en øget forståelse for teammedlemmernes styrker og udviklingsområder, og du vil desuden opleve at få en større selvbevidsthed, når det handler om egne styrker og udviklingsområder i forhold til eget teamarbejde. 

Undervisningen
Step 1
E-learningskursus (5 lektioner + 1 test)
E-learningskurset består af 5 lektioner + 1 test med derimellem indlagte øvelsesopgaver. Den afsluttende test skal bestås inden certificeringsdagene. E-learningskurset kan gennemføres i dit eget tempo, så du kan logge
af og på så mange gange du har lyst.

Step 2
Inden certificeringsdagene skal du ligeledes have fundet et team, som du vil arbejde med. Disse personer skal alle lave en personanalyse, så der kan trækkes en teamrapport.

Step 3
På certificeringsdagen arbejder vi praktisk med dit team. Resultatet kan eksempelvis være en plan for, hvordan du fremadrettet kan arbejde med teamet. Certificeringen består derudover af en kombination af teori, spil, øvelser og praktiske cases.

Praktisk information
Den fysiske undervisning finder sted i Hadsted (Midtjylland) eller Sabro (Midtjylland)
Et hold er på max. 8 personer

Efter certificeringen
Som hidtil er du fortsat tilknyttet Axept som kunde. Du har fortsat adgang til den platform, hvor rapporterne på dine kandidater og teams til enhver tid kan kaldes frem.

Analyserne kan som hidtil købes enkeltvis, og der foreligger intet årligt minimumskrav til købsantal.

Om udbyderen

Det får du med en uddannelse fra Axept

Tag din coaching uddannelse hos Axept og få kompetenceudvikling ud fra følgende: Axepts coachuddannelse er blandt de første og førende i Danmark. Axept er kendt for ekspertise, kvalitet, humor, glæde og personligt engagement – og for kompetente undervisere med mange...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om DISC personprofil - TEAM certificering
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

AxeptFå information

Udfyld formularen for mere information om DISC personprofil - TEAM certificering

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 60 evalueringer
Se alle evalueringer