Kursus
Ingen anmeldelser

Salgssucces med DiSC

Talenthuset, Online
Længde
3 mdr. adgang
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Online
Uddannelsens hjemmeside
Længde
3 mdr. adgang
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Online
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om kurset

Kursusbeskrivelse

DiSC

Salgssucces med DiSC - Vil du have bedre kunderelationer og øget salg?

Hos Talenthuset hjælper de teams med at gå fra individer til stærke teams. Nogen gange er der brug for en sjov oplevelse, der bringer teamet tættere sammen, mens det andre gange er mere fagligt at et team skal finde hinanden. Det kan være med DiSC Team Profiler kombineret med oplevelser i uvante rammer, der viser faldgruber og muligheder i teamet, eller måske skal et team sammen definere strategi og kultur. Et af deres stærkeste værktøjer til team-udvikling er 5 behaviors of at cohesive team, som de er certificeret partner i.

5 Behaviors of a cohesive team

Et af deres nyere værktøjer i Talenthuset er 5 Behaviors of a cohesive team. Et stærkt værktøj, der skaber en struktureret og målbar udvikling af det stærke team, der arbejder mod fælles mod og får alles kompetencer og idéer i spil. Grundtanken er, at forudsætningen for ethvert ægte team er tillid - det er basis.

Når tilliden er på plads, kan teamet have ægte konstruktive konflikter, hvor alle tør bringe deres input i spil. Når alles er blevet hørt og har bidraget, er det nemmere for teamet at committe sig til teamets beslutning.

Det committede team holder hinanden ansvarlige, hvis nogen ikke spiller i den aftalte retning, og det hele resultater i et sammenhængende team, hvor alle kæmper for at nå fælles mål. Teamet er kun en succes, når de fælles mål nåes, kassetænkning, sub-optimering og politisk adfærd er aldrig en succes.

Talenthuset kan træne den rette adfærd, de kan måle undervejs, og dekan hjælpe teamets individer med at blive dygtigere til den adfærd, der skal til, for at lykkes på alle fem niveauer i pyramiden.

Dit udbytte af kurset:

Når du deltager i dette forløb, vil du hurtigt opleve at:

  • Du får stærkere kunderelationer, fordi du forstår dig selv og dine kunder bedre!
  • Du får et bedre samarbejde med kolleger og leverandører, så I kan lave et endnu stærkere team omkring jeres kunder!
  • Du får større selvindsigt, og derfor vil du opnå bedre resultater og have mere fokus på det, der er vigtigt!

Du får i dette forløb vores ærlige erfaringer og historier fra det virkelige liv. Det er involverende fortællinger, der vil få dig til at reflektere over dit eget potentiale og din egen salgsadfærd. Det er ikke så poleret, men det er levende, det er udfordrende, og det har effekt.

Teambuilding

Om det er kapsejlads, natløb, fælles madlavning, et tegnekursus eller noget helt femte, så har Talenthuset gode erfaringer med teambuilding events - både for sjov og også dem, der har et andet fagligt sigte. De har arrangementer fra få timer til flere dage, og de kan håndtere op til hele 250 deltagere ad gangen.  

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for opstart

  • Online
  • Online

Målgruppe

Vil du gerne vide, om "Salgssucces med Everything DiSC®" er det rette for dig?

  • Vil du gerne kunne skabe bedre relationer og kommunikere mere målrettet med alle kunder, og ikke kun dem, der "passer" til dig?
  • Vil du gerne have en højere hitrate på dine møder og tilbud?
  • Vil du gerne bruge mere tid på det, der giver dig energi?
  • Vil du gerne kende dine styrker og svagheder - og kunne arbejde målrettet med dem?
  • Vil du gerne have et stærkt værktøj til at vurdere dine kunder, med enkle og konkrete anbefalinger til din salgsadfærd?

Kan du sige JA til nogle af disse spørgsmål, så er kurset noget for dig. 

Pris

Kontakt Telanethuset for information vedrørende prisen for kurset. 

Video

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Salgssucces med DiSC
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Talenthuset

Vi træner sælgere og leder, der skaber resultater! Måske er det en kliché, men Talenthuset mener det virkelig, når de siger, at 1+1=3 - hos dem betyder det - og det har erfaringerne vist dem igen og igen, at Personlig...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret