Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Personlig udvikling

AROS Kurser
Startdatoer
København
28-09-2022  
8.900 DKK
12-12-2022  
8.900 DKK
06-03-2023  
8.900 DKK
Århus
28-09-2022  
8.900 DKK
05-12-2022  
8.900 DKK
01-03-2023  
8.900 DKK

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge AROS Kurser?

Vi brænder for at give dig en reel opgradering af dit kompetenceniveau

Der er fokus på praktiske øvelser kombineret med solid faglig viden

Kurserne tilpasses dine forudsætninger og behov

Kursusbeskrivelse

Personlig udvikling 

Indsigt giver udsigt: Brug kurset til at finde ind til dine kernekompetencer, lære dig selv og andre bedre at kende og styrk din personlige gennemslagskraft. På kurset får du både en adfærds eller styrke-test, en personlig handleplan og masser af feedback!

På kurset får du

  • Personlig DiSC-profil / styrke-test
  • Redskaber til at bruge DiSC / Styrker som indgang til både dig selv og verden
  • Selvrefleksion og udvikling
  • Øget forståelse for dine og andres behov
  • Styrket samarbejde med andre
  • Tydeligere retning: hvor skal du hen herfra?
  • En personlig handleplan til brug med det samme

Kurset der giver overblik og retning

Personlig udvikling handler i høj grad om selvindsigt og bevidstgørelse, både af styrker, værdier og kompetencer, men også af adfærd, tanker og handlemønstre.  Jo mere vi kender til vores styrker og vores udfordringer, jo bedre kan vi vide, hvordan vi skal udnytte vores ressourcer, og hvor vi skal sætte ind med handlekraft. Med dine signaturstyrker som landkort bliver du bedre til at navigere i dit terræn, så du kan finde hele vejen op på bjergryggen, hvor det store forkromede overblik breder sig for dine fødder.

Personlig Udvikling styrker samarbejdet!

At have fokus på din udvikling kommer ikke kun din arbejdsplads til gode, men også dit privatliv.

Vi indgår hele tiden i forskellige sociale sammenhænge både på arbejdet og privat. Og forstår du, hvad der driver dig selv og andre omkring dig, har du en klar fordel! Med din nye viden og selvindsigt i rygsækken, får du en forståelse for, hvem du er, hvad der motiver dig og giver energi, men også hvad der dræner og presser dig. Dit fornyede kendskab til dig selv og dine vigtigste værdier lige nu kan gøre dig mere tydelig og styrke din personlige gennemslagskraft – Vær tillidsskabende uden at gå på kompromis med dig selv!

At kunne skabe gode relationer og indgå i et samarbejde er en vigtigt kompetence på arbejdsmarkedet, for et godt samarbejde giver bedre trivsel og i sidste ende, mere engagement, mening og arbejdsglæde.

[highlighted_box]

Vi arbejder praktisk

Dette todages kursus i personlig udvikling er workshopbaseret. Vi fordyber os og arbejder med forskellige teorier og værktøjer fra den positive psykologi og med forskellige processer fra Life- & Business Coaching. Med max 8 deltagere skaber vi sammen et rum, hvor du kan lære mere om dig selv gennem teorier, øvelser, dialog og selvreflektion. Vi kigger fremad og fokuserer på forløb, retning og handling.

Du får en personlig coaching-session og udarbejder en individuel handleplan!

På kurset arbejder vi løbende med din egen personlige handleplan, som du sammen med underviseren udarbejder. Handleplanen er et helt konkret stykke papir, du kan tage med dig hjem, der udstikker den retning, din udvikling skal tage i den kommende tid. På dag 2, skabes der rum for at du kan få en individuel coaching session, af kursets underviser som er certificeret coach, som skal give dig det sidste skub, til at tage mere ejerskab over din handlingsplan og mere fokus og motivation til at handle på den.

Målgruppe

Kurset er til dig, der er klar til at se dig selv og andre i et nyt lys på baggrund af indsigterne fra din DiSC-profil. Du er interesseret i at udnytte dit fulde potentiale, kortlægge dine motivationsfaktorer og forny relationerne i din hverdag på en positiv måde.

Pris

Prisen for dette kursus er 8.900 kr. ekskl. moms.

Med i prisen får du bl.a. en DiSC-profil, et e-kursus om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset. Betaling en uge før kursusstart.

Om udbyderen

Arbejder du med kommunikation, projektledelse, ledelse eller sprog? Vil du gerne lære mere og dygtiggøre dig inden for dit job? Så er et kursus hos AROS det rette valg for dig! Hos AROS Kurser er det vores mål, at kurserne...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Personlig udvikling
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

AROS Kurser

Fredericiagade 15
1310 København K


Få information

Udfyld formularen for mere information om Personlig udvikling

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 267 evalueringer
Se alle evalueringer