Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Akademiuddannelse i HR

KEA - Københavns Erhvervsakademi
3 år
Akademiuddannelser
Hellerup, København

Akademiuddannelse i HR

Tag din akademiuddannelse i HR på KEA

Arbejder du med HR og vil du være med til at skabe engagerede medarbejdere, der understøtter forretningen, så tag en akademiuddannelse, der giver dig en lang række værktøjer og metoder til at understøtte og udvikle din virksomheds HR-strategi.

På Akademiuddannelsen i HR får du redskaberne til at servicere og understøtte ledelsen, så HR bidrager til at skabe engagerede medarbejdere, der arbejder effektivt og målrettet for forretningen.

Modulerne inden for HR kvalificerer dig til at arbejde professionelt med HR-strategi på både operationelt og strategisk niveau. Du lærer at udvikle strategier ud fra forskellige perspektiver på ledelse, struktur og forandringsprocesser. Det betyder, at du bliver klædt på til at få aktiv indflydelse på udviklingsprocesserne i en virksomhed fra start til slut. Dermed er du med til at skabe mere værdi.

Dit og din virksomheds udbytte

Med en akademiuddannelse i HR får du en række kompetencer og færdigheder, som kan være med til at løfte dit daglige arbejde, og som kan give nye perspektiver på HR-arbejdet i din virksomhed.

 • Du vil blive rustet til at rådgive ledelsen strategisk og gøre en mærkbar forskel i organisationens hverdag
 • Du kan bidrage til udvikling af en HR-strategi og en personalepolitik.
 • Du kan arbejde med strategisk kompetenceudvikling
 • Du vil kunne anvende forskellige HR – og konsulentroller.
 • Du kan understøtte organisationen i forhold til HR relaterede forandrings- og udviklingsprocesser.
 • Du kan aktivt bidrage til udviklingen af HR-praksis i organisationen.
 • Du vil opnå indgående forståelse for de driftsmæssige sammenhænge i en virksomhed, herunder HR’s rolle i de centrale personalemæssige processer.


Indhold og opbygning

På akademiuddannelsen i HR lærer du om:

 • Forskellige teorier, metoder og praktikker inden for organisationsudvikling og forandringsledelse.
 • Almen HR-praksis, HR-begreber og HR- og konsulentroller.
 • At deltage aktivt i virksomhedens strategiske proces.
 • Hvordan du kan anvende metoder og værktøjer til udvikling af en HR-strategi og en personalepolitik.
 • Hvordan du kan vurdere behov for kompetenceudvikling for enkeltpersoner, afdelinger og hele organisationen.
 • Hvordan du agerer i forskellige HR- og konsulentroller og varetager centrale opgaver omkring tiltrækning, fastholdelse, udvikling og afvikling af medarbejdere.
 • Hvordan du anvender relevante organisationsudviklingsmetoder og i praksis aktivt deltager i implementeringen af HR-relaterede forandrings- og udviklingsprocesser.

Udviklingen af faglige og personlige kvalifikationer integreres i undervisningen, dvs. at fagligheden primært tilegnes gennem pædagogiske og faciliterende arbejdsformer, som udvikler og understøtter personlige kvalifikationer som selvstændighed, initiativ, kritisk sans, kreativitet og samarbejdsevne

I undervisningen indgår der faglige diskussioner, erfaringsudveksling, casebehandling og projektarbejde, der er med til at sikre personlig udvikling, faglig fordybelse og forbindelse mellem teori og praksis.

Målgruppe

Uddannelsen er til dig, som arbejder med HR, men som ønsker at blive klædt på til at arbejde som HR professionel, der er med til at sikre kvalitet og udvikling i såvel HR som virksomheden. Uddannelsen og de enkelte fagmodulerne er også relevante for konsulenter, ledere samt for medarbejdere, der ønsker at arbejde med HR i en fremtidig stilling.

Du kan vælge forskellige modeller for din HR-uddannelse, så det matcher, hvilke HR-kompetencer og hvilken HR-profil, du vil ende med. Ud fra de erfaringer vi har, kan du under”BYG DIN UDDANNELSE”se vores anbefalinger til et samlet uddannelsesforløb fordelt på tre retninger.

Optagelse

For at blive optaget på en akademiuddannelse skal du leve op til følgende krav:

 • Du skal have en erhvervsuddannelse, grunduddannelse for voksne, gymnasial uddannelse eller en anden relevant uddannelse på mindst samme niveau
 • Du skal have minimum 2 års relevant erhvervserfaring

Hvis du ikke opfylder kravene, kan du muligvis optages på baggrund af en realkompetencevurdering. 

Pris

Prisen for akademiuddannelsen i HR varierer alt efter, hvordan du vælger at sammensætte uddannelsen.

Video

Om udbyderen

Hos KEA -  Københavns Erhvervsakademi tilbyder vi efteruddannelse på akademi- og diplomniveau. Vores uddannelser er erhvervsorienterede, og alle vores uddannelsesforløb tager udgangspunkt i din virkelighed. I undervisningen kobler vi teorien på, så du får nye perspektiver på dit arbejde og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

KEA - Københavns Erhvervsakademi

Frederikkevej 8-10
2900 Hellerup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: