Akademiuddannelser

Forretningsdrevet HR

Længde
10 dage
Pris
9.990 DKK ekskl. moms
Næste startdato
3 september, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
10 dage
Pris
9.990 DKK ekskl. moms
Næste startdato
3 september, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om kurset

Forretningsdrevet HR

Den strategiske HR-funktion

Forretningsdrevet HR

Forstå sammenhængen mellem succes for forretningen og god HR.

Gennemførsel af forretningsstrategier er meget afhængig af, at de rette kompetencer er til stede i organisationen på rette sted til rette tid. Virksomheder og offentlige organisationer efterspørger i stigende grad en effektiv HR-funktion, som kan prioritere indsatser korrekt og dermed sikre, at organisationen er i stand til at levere de ønskede resultater.

Det øger behovet for HR-specialister, som har en klar forståelse af, hvordan HR spiller sammen med organisationen og de overordnede planer for virksomhedens udvikling.

Den forståelse får du på dette modul, hvor du lærer, hvordan dine HR-værktøjer bedst udformes og anvendes, så de hjælper med at bringe organisationen videre. På dette modul, som bygger videre på, hvad du allerede har lært tidligere i uddannelsen, vil du få en systematisk tilgang til, hvordan HR kan bidrage til at skabe en effektiv organisation ved at udvikle processer og arbejdsmetoder indenfor HR.

Indhold

Forretningsdrevet HR er et af HR-uddannelsens obligatoriske moduler, og modulet vil præsentere centrale metoder og teknikker indenfor en række områder:

  • Organisationsdesign: Hvordan kan man tale om organisationer?
  • Forretningsstrategi: Grundlæggende begreber, som anvendes i planlægning af organisationens udvikling. HR’s rolle i strategiarbejdet: Hvordan kan HR hjælpe med at udføre strategien?
  • Datadrevet HR: Hvordan anvendes nøgletal til at definere og udvikle HR strategier og – processer?
  • Ledelses- og teamudvikling: Hvordan sikres en tæt sammenhæng mellem udvikling af ledelseskompetencer, team- samarbejdsformer og strategien?
  • HR-systemer: Hvordan ændres adfærd og processer i en organisation? Hvordan gennemfører man forandringsprocesser som f.x. indføring af digitale HR-systemer? Og hvad med bæredygtighed?
  • Organisationskultur: Hvordan arbejde med kultur? Hvordan ændre den, så den tilpasses strategien?

KEA - Efteruddannelse

KEA - Efteruddannelse

Startdato

1 tilgængelig startdato

3 september, 2024

  • Holdundervisning
  • Hellerup

Målgruppe

Modulet er for dig, der arbejder med HR og oplever, at kravene fra organisationen om skarpe prioriteringer og fokusering i HR-funktionen stiger og stiger.

Du kan være leder af en HR-afdeling, som har brug for at blive klædt på til at arbejde med længere perspektiver end dag-til-dag problemstillinger.

Eller du arbejder til dagligt med HR og er klar til næste trin på karrierestigen og har i den forbindelse brug for en større strategisk forståelse.

Fagmodulet er også relevant for dig, der er linieleder og har brug for en mere præcis forståelse af, hvordan den korrekte anvendelse af HR-værktøjer kan bidrage til en toptunet organisation, som hjælper dig til at nå dine mål.

Optagelse

For at blive optaget på en akademiuddannelse skal du leve op til følgende krav:

  • Du skal have en erhvervsuddannelse, grunduddannelse for voksne, gymnasial uddannelse eller en anden relevant uddannelse på mindst samme niveau
  • Du skal have minimum 2 års relevant erhvervserfaring

Hvis du ikke opfylder kravene, kan du muligvis optages på baggrund af en realkompetencevurdering. 

Pris

Prisen for 'Forretningsdrevet HR' er: 9.990,00 kr. momsfri. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Forretningsdrevet HR
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
KEA - Københavns Erhvervsakademi
Frederikkevej 8-10
2900 Hellerup

Hos KEA -  Københavns Erhvervsakademi tilbyder vi efteruddannelse på akademi- og diplomniveau. Vores uddannelser er erhvervsorienterede, og alle vores uddannelsesforløb tager udgangspunkt i din virkelighed. I undervisningen kobler vi teorien på, så du får nye perspektiver på dit arbejde og...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret