Vis finduddannelse.dk som: Mobile

HR-jura for ledere

CfL
1 dag
Kursus
København
4.500 - 7.550 DKK ekskl. moms

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

HR-jura for ledere - kursus hos Center for Ledelse

Kurset i HR-jura for ledere er for dig, der er ny eller erfaren leder og vil have et brush-up på HR-juraen. Lederkurset er endvidere velegnet til HR-medarbejdere, som har behov for et grundlag til at videreformidle HR-juraen til virksomhedens ledergruppe.

Tidligere deltagere på HR-jura kurset hos CfL har blandt andet været fra følgende virksomheder: Vattenfall A/S, Naviair, NNIT A/S, VELUX A/S og Københavns Kommune.

Få styr på rammerne på HR-jura kurset

På et kursus i HR-jura for ledere får du en grundig gennemgang af, hvilke rammer ledelsesretten og ledelsespligten sætter for dit ledelsesrum, og du lærer at undgå de faldgruber, ledere typisk falder i.

Må man kontakte en sygemeldt medarbejder? Skal en medarbejder på barsel også have en lønregulering? Hvad skal der stå i en advarsel? Kender du svarene?

Det indeholder kurset hos Center for Ledelse: 

  • De 8 HR-juridiske råd til ledere
  • Rammerne for ansættelsesforholdet
  • Ledelsesretten og ledelsespligten
  • HR-juraen i en nøddeskal – de vigtigste regler for ansættelse, rettigheder og pligter, sygefravær, ændringer af ansættelsesvilkår samt for advarsler og opsigelse.

Kom på forkant med HR–juraen og kend dit råderum. Få svar på HR forhold - både menneskeligt, ledelsesmæssigt og økonomisk. 

Bliv klædt på til at håndtere HR-juraen

Kurset HR-jura for ledere klæder dig på til at håndtere HR-juraen i dagligdagen f.eks., når medarbejderen har for stort fravær, ikke performer, eller du overvejer en opsigelse.

Kurset veksler mellem teori, praktiske eksempler og øvelser, og du får mulighed for at arbejde med en række klassiske problemstillinger fra hverdagen som leder.

Kontakt Center for Ledelse og hør mere om kurset i HR-jura for ledere allerede i dag!

Pris

Om udbyderen

Søger du efter en lederuddannelse, der er målrettet den aktuelle ledelsesdagsorden og som er "state of the art" i et globalt perspektiv? Tag din lederuddannelse hos CfL! Vi er Danmarks største ledelseshus, hvor vi arbejder med udvikling baseret på den...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

CfL

Folke Bernadottes Allé 45
2100 København Ø

Telefon: +45 7023 0022
www.cfl.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om HR-jura for ledere

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: