AMR kurser

Uddannelse gør dig stær. tag et AMR kursus. Find dit AMR kursus listen nedenfor, hvor vi har samlet hele markedet for kurser og efteruddannelser omhandlende arbejdsmiljø.
Filtrer efter
Kategori
Uddannelsestype
By
Uddannelsesform
Vis alle filtre
Viser 1-7 af 7
Annoncer

Populære kategorier

Populære steder

Reportage

AMR Kursus

AMR står for arbejdsmiljørepræsentant På et AMR-kursus kan du altså blive undervist i mange forskellige ting der vedrører arbejdsmiljø. Du kan bl.a. tage et kursus med fokus i stress, kommunikation, forandring, konfliktløsning og meget mere.

Stress

På mange danske arbejdspladser er der stor fokus på stress, da dette er et problem, der kan føre til både personlige og økonomiske problemer. Undersøgelser viser samtidig, at de fleste tilfælde af stress i Danmark er direkte forbundet med arbejdspladserne hos de stressede individer. Af samme grund er det vigtigt, at arbejdspladser ser på stress med stor alvor. Stress rammer den enkelte, men den skal håndteres i fællesskab på arbejdet. Som arbejdsmiljørepræsentant er det derfor vigtigt, at du formår at skabe et arbejdsmiljø der bidrager til god psyke hos medarbejderne, og samtidig forebygge og opdage stress inden det for alvor opstår. Dette kan du få hjælp til med et AMR Kursus med fokus på stress. 

Kommunikation

Kommunikation på arbejdspladsen er ikke altid så lige til som de fleste går og tror. Det er nemlig ikke for alle mennesker klar og tydelig kommunikation falder naturligt. Når kommunikationen ikke er klar og tydelig på arbejdspladsen, kan det føre til interne stridigheder, misforståelser og i de værste tilfælde opsigelser og/eller fyringer. Det er altså vigtigt, at der er klare retningslinjer for hvordan der kommunikeres internt og eksternt på en arbejdsplads, hvilket samtidig bidrager til et godt arbejdsmiljø. Med et AMR-kursus med fokus på kommunikation, kan du opnå værktøjer og redskaber, der alle vil hjælpe dig med at indføre god og klar kommunikation på din arbejdsplads.

Forandring

De fleste arbejdspladser og organisationer er konstant under forandring, hvad end det er nye kunder, nye tiltag, nye rutiner, nye medarbejdere eller andet. Forandringer i virksomheder går ikke altid gnidningsfrit, og i forbindelse med disse kan der opstå stor irritation, miskommunikation og fejl. På et AMR kursus med fokus på forandring vil der være fokus på, hvordan disse forandring lettest introduceres i virksomheden, og hvordan man opnår størst udbytte og mindst modstand i denne forbindelse.

Konfliktløsning

På de fleste arbejdspladser er der diversitet i form af de mange mennesker med forskellig baggrund, der går op og ned ad hinanden hver dag og skal nå til enighed om diverse emner. Dette kan i mange tilfælde medfører gnidninger og konflikter. Derfor er det vigtigt, at du som arbejdsmiljørepræsentant besidder de rette værktøjer til at løse disse konflikter, og i andre tilfælde spotte dem inden de opstår. På et AMR kursus med fokus på konflikthåndtering modtager du disse redskaber samtidig med, at du bliver undervist i hvordan du bruger dem.

På den side har vi samlet en lang række AMR kurser, der alle fokuserer på forskellige emner. De henvender sig til dig, der enten allerede er arbejdsmiljørepræsentant eller ønsker at blive det. Scrolle på siden, og find det AMR kursus der passer dig perfekt.