Viser 1-20 af 34
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 34
1
2

Coach uddannelse lærer dig at mennesker er virksomheders vigtigste ressource

Er du leder i en virksomhed, og ønsker du at styrke dine kompetencer inden for medarbejderudvikling og træning af dine ansatte? Vil du gerne hjælpe dine ansatte med at udnytte deres fulde potentiale og skabe optimal effektivitet og værdi i virksomheden? Vil du hjælpe andre til at nå deres mål og blive klogere på sig selv? Så er en uddannelse som coach måske noget for dig! Som certificeret coach bliver du i stand til at hjælpe og vejlede mennesker, ansatte og virksomheder med udvikling og forandring. 

Coaching handler om at udvikle mennesker og hjælpe dem med at opnå bestemte mål. Fra et ledelsesperspektiv bliver coaching relevant, når en leder gennem coaching kan træne, vejlede og udvikle sine ansatte, så de kan udnytte deres fulde potentiale og skabe vækst og værdi i virksomheden. 

Vi lever i en tid, hvor flere mennesker diagnosticeres med stress i forbindelse med deres arbejde. Her er det vigtigt, at du som leder er opmærksomhed på dine ansatte og forstår at handle proaktivt for at forebygge, at din medarbejder rammes af stress. Med en uddannelse i coaching får du en række værktøjer til at arbejde med stress, medarbejdertrivsel m.m. 

Med en uddannelse som coach bliver du i stand at arbejde med og forstå mennesker, så du kan skabe udvikling og forandring. 

coaching

Hvorfor tage en coach uddannelse?

Det kan virke ulogisk, at du som leder skal tage en uddannelse inden for coaching. Men i virkeligheden giver det rigtig god mening, da dine ansatte udgør virksomhedens vigtigste ressource, og du som leder fungerer som en vejviser for dine ansatte. 

Med en coachuddannelse vil du blive i stand til at: 

  • Skabe motivation og handlekraft hos din modtager
  • Coache forskellige personlighedstyper og genkende de forskelliges behov
  • Veksle mellem forskellige coachingteknikker og metoder i løbet af en session
  • Udvikle dine egne lederevner
  • Kommunikere professionelt og tydeligt
  • Arbejde med modstand mod forandringer

Hvilken coach uddannelse skal jeg vælge?

Når du skal vælge en coaching uddannelse, er der en række spørgsmål der er vigtige at tage stilling til. Et godt sted at starte er at tage stilling til det praktiske vedrørende din kommende coach uddannelse. 

Du kan f.eks. spørge dig selv, hvor du ønsker at tage din uddannelse. Vil du tage en coach uddannelse i København, Nordsjælland, Jylland eller andre steder? I denne forbindelse er det også vigtigt, at du ser på hvornår undervisningen finder sted, såfremt dette har betydning for dig. 

Samtidig er det vigtigt, at du overvejer hvilken slags coach du ønsker at være, når din coach uddannelse er slut. Der findes mange forskellige former for coaching uddannelser, der findes bl.a. erhvervscoach uddannelser, livsstilscoach uddannelse og andre. Her er det vigtigt, at du overvejer hvad du vil bruge din coaching uddannelse til, når du har afsluttet uddannelsen. 

Det er også en god idé, at du sætter dig ind i hvilken teoretisk tilgang underviseren benytter sig af i coaching uddannelsen, da dette vil påvirke dig i din kommende coaching rolle. Samtidig kan det være smart, at du finder en certificeret coach uddannelse, så du er sikker på, at uddannelsen er kvalitetssikret. 

Hvad koster en coach uddannelse?

Prisen på en coach uddannelse afhænger af, hvor du ønsker at tage din uddannelse. Prisen afhænger også af, hvilken type coach uddannelse du vælger. En livsstilscoach uddannelses pris er ikke nødvendigvis den samme som en erhvervscoach uddannelse eller en NLP coaching uddannelse. På mange uddannelsessteder vil du også opleve, at prisen afhænger af hvilke niveauer du tager uddannelsen i.

Generelt skal du regne med, at en coaching uddannelse i den dyre ende godt kan komme op på 100.000 kr. og derover. I den billige ende ligger prisen som regel over 10.000 kr. 

Det er også svært at finde en coach uddannelse med SU, da de fleste udbydere er private. Hvis du gerne vil tage en coach uddannelse med SU, er den største chance, at du finder et universitet, der udbyder coaching som en del af en bachelor eller kandidat. 

Hvad kan jeg bruge en coach uddannelse til?

Hvad du kan bruge din coaching uddannelse til afhænger af, hvilken form for coach du ønsker at uddanne dig til. 

En livsstilscoach kan bl.a. arbejde selvstændigt med at hjælpe mennesker. Dette kan både være hjælp til at omlægge en usund livsstil, et negativt mindset eller andet. Samtidig er der mange kommuner i Danmark, der gør brug af coaches i sager med borgere, der har det svært. 

En erhvervscoach vil typisk optræde i en privat virksomhed, og have til primær opgave, at inspirere og motivere medarbejdere i virksomheden. Typisk er dette med henblik på arbejdsmiljø eller at opnå bedre resultater. 

Hvor lang tid tager en coach uddannelse? 

Da en coach uddannelse er en privat uddannelse, er det forskellige hvor lang tid uddannelsen tager. Du kan opleve at den tager alt fra 2 uger til 2 år. Dette skyldes igen at der er stor forskel på de forskellige coach uddannelser. 

Undervisning og udbytte på coachuddannelsen

Undervisningen på en coachuddannelse vil typisk være opbygget af en kombination af teori samt praktisk træning. Ved at bruge teknikkerne og værktøjerne i praksis er du bedre rystet til, når du er certificeret og skal coache andre. I løbet af uddannelsen vil du også opleve selv at blive coachet, da det vil give dig et indtryk af, hvordan coaching opleves fra et modtagerperspektiv. 

Undervisningen tager typisk udgangspunkt i deltagernes egne problemstillinger og udfordringer. 

Du modtager træning af professionelle, certificerede undervisere, der vil give dig feedback undervejs og dele egne erfaringer, så du klædes bedst muligt på i løbet af din uddannelse. 

Med en uddannelse i coaching bliver du certificeret coach, og du får et bevis på, at du har modtaget træning og undervisning i coaching.

Deltagerprofil

Der findes en bred vifte af uddannelser inden for coaching. Her gælder både uddannelser med fokus på ledertræning og medarbejdertrivsel, coachinguddannelser med fokus på stress samt uddannelser, der tager udgangspunkt i mental træning og personlig udvikling.

Coachuddannelser henvender sig typisk til dig, der arbejder som leder eller beskæftiger dig med ledelse i private såvel om offentlige virksomheder. 

Coachuddannelsen henvender sig desuden til selvstændige, der ønsker at starte egen praksis eller bruge coaching i private sammenhænge. 

Se vores kursusliste og find det kursus, der bedst matcher din profil. 

FAQ

  • En coach er en person, der hjælper en klient med at opnå specifikke mål eller forbedre bestemte færdigheder. Coaching kan dække en bred vifte af områder, herunder personlig udvikling, karriererådgivning, ledelse og teamsamarbejde.

  • Mange professionelle coaches har en uddannelsesmæssig baggrund, der er relevant for coaching. Dette kan inkludere uddannelser inden for psykologi, ledelse, kommunikation, eller andre beslægtede områder. Udover dette kan du også tage en coachuddannelse eller certificeringsprogrammer, der giver dig de nødvendige færdigheder og værktøjer til at blive professionel coach. 

  • Coaches tjener varierende lønninger afhængigt af flere faktorer, herunder deres erfaring og ekspertise, geografiske beliggenhed, klienttype, type coaching og forretningsmodel. Erfarne coaches med ekspertise inden for specialiserede områder og høj efterspørgsel kan opkræve højere priser. Den gennemsnitlige månedsløn for en coach er cirka 40.500 kr. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen