Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Bliv certificeret coach - Coachuddannelse

Fortuna Kurser
6 dage
Åben uddannelse
København
Startdato: 27-08-2020 09:00 - København
18.800 DKK ekskl. moms

Bliv certificeret coach - Coachuddannelse

Bliv professionel coach på kun 6 dage

På denne intensive og profesionelle coachuddannelse lærer du at bruge coaching som en effektfuld kommunikationsform. Du får effektive coaching redskaber til at skabe handlekraft, motivation og positiv forandring hos den du coacher. Coaching værktøjerne kan du bruge i utallige sammenhænge - uanset om du til daglig er leder eller medarbejder.

Dit udbytte af coachuddannelsen

Coach uddannelsens formål er at give dig den viden og indsigt samt de færdigheder, der er nødvendige for, at du kan varetage rollen som professionel coach. Du bliver præsenteret for den nyeste teori inden for områderne coaching, motivation, trivsel og arbejdsglæde, og du får masser af praktisk erfaring i at coache og facilitere forandringsprocesser.

På coach uddannelsen får du:Coaching

 • indsigt i, på hvilke områder du med succes kan bruge coaching
 • indsigt i kunsten at coache ved at stille "de rigtige spørgsmål" - netop dem som guider den du coacher, til større selvindsigt og til at nå sine mål
 • træning i teknikkerne til at skabe motivation, commitment og handlekraft
 • værktøjer til at bane vejen for faglig udvikling, personlig vækst og positive forandringer hos den enkelte
 • en komplet gennemgang af Fortuna Kursers coaching model
 • træning i alle trinene i coaching modellen
 • løbende feedback på dig selv som coach af underviser og deltagere, så du helt konkret oplever, hvordan du gør fremskridt

Kursusmaterialet er Fortuna Kursers egen lærebog i coaching med masser teori, cases og praktiske værktøjer.

3 moduler a 2 dage med afsluttende eksamen i coaching

Coachuddannelsen strækker sig over 3 moduler a 2 dage med afsluttende eksamen. Imellem modulerne er der hjemmeopgaver, hvor du træner dine coaching værktøjer. Uddannelsen til coach giver dig god tid til selvrefleksion, dialog og en grundig feedback til den enkelte deltager. Holdene er små - maksimalt 12 deltagere.

Coaching modulerne veksler mellem teoretiske oplæg, diskussion og masser af træning i at bruge teknikkerne i praksis samt supervision. Din træning kan med fordel tage udgangspunkt i cases fra din egen hverdag.

Modul 1: Grundlæggende coaching

På modul 1 på denne coach uddannelse får du et indgående kendskab til hvad coaching er. Du lærer at bruge alle de coachende værktøjer i Fortuna Kursers coachingmodel. Og du træner dine færdigheder i at bruge coaching som et effektivt redskab i din kommunikation. Du vil også selv opleve at blive coachet.

Modul 2: Videregående coaching

På modul 2 udbygger du din viden om de vigtigste temaer i et coachingforløb. Du træner forskellige værktøjer til at afklare fokuspersonens udfordringer og ønskede mål. Du går bagom forhindringer og hæmmende overbevisninger og arbejder med flere metoder til at skabe motivation, nye støttende mønstre og overbevisninger hos fokuspersonen. Desuden arbejder du med din egen optimale tilstand som coach.

Modul 3: Bliv certificeret coach

Dette er det sidste modul hvor du bl.a. træner værktøjer til at afklare, hvilke behov og værdier der er vigtige i fokuspersonens liv. Værktøjer som skaber den fremdrift og motivation, som gør at fokuspersonen handler mod sit mål. Du får indsigt i, hvordan du coacher forskellige persontyper og teams, og endelig laver du din egen personlige handlings- og udviklkingsplan som coach.

Fortuna Kursers coachuddannelse er bygget op omkring kernekompetencer fra ICF (International Coach Federation).

Din virksomheds udbytte af coachuddannelsen

En medarbejder eller en leder som har kompetencerne til at fungere som coach og sparringspartner for sine omgivelser, er meget værdifuld for virksomheden. Ved brug af coachende samtaler vil virksomheden opleve medarbejdere som er mere selvledende, forandringsparate og motiverede.

Gennem coaching vil medarbejderne forbedre deres præstationer og anvende deres færdigheder og ressourcer optimalt. Brug af coaching vil også virke forbyggende på stress og konflikter, forbedre samarbejdet og trivsel og resultere i færre sygedage på arbejdspladsen.

Målgruppe

Coachuddannelsen henvender sig til dig, der har en bred kontaktflade til andre - du kan fungere som fx:

 • rådgiver
 • leder
 • HR-medarbejder
 • behandler
 • underviser
 • konsulent
 • selvstændig

I din hverdag har du brug for effektive kommunikative værktøjer til at optimere kundens, medarbejderens, klientens eller kollegaens egne ressourcer til selv at skabe positiv forandring og udvikling, til at sætte sig mål og nå dem og til at klare vanskelige udfordringer.

Udbyg dine kompetencer som coach

Efter coach uddannelsen har du mulighed for at fortsætte på vores andre coach uddannelser, hvor du bl. a. kan dygtiggøre dig inden for områderne stress og stresshåndtering eller konflikter og konflikthåndtering.

Vores specielle uddannelser inden for videregående coaching er følgende:

 1. Stresscoach uddannelse - bliv certificeret stresscoach
 2. Konfliktcoach og konfliktmægler uddannelse
 3. Narrativ coaching

» Bestil mere information om Fortuna Kursers forskellige coach uddannelser

Udtalelser om coachuddannelsen

Udtalelser om Coachuddannelsen

Anne Mette Friis, Børn og Unge chef, Unicef
"Jeg følte mig i gode hænder hele vejen gennem uddannelsen. Pia Hardy er en meget kompetent underviser med smil på læben og glimt i øjet".

Tina Grønbæk Madsen, lærer, Haslev Idrætsefterskole
Efter jeg har været på coach uddannelsen og blevet certificeret coach, er jeg blevet mere bevidst om mig selv og har fået en uddannelse, som jeg i høj grad kan bruge både professionelt og personligt. Jeg går herfra med nogle super redskaber og en god baggrundsviden om hvad coaching er.

Tina Drejer, Psykiatrirådgiver, Slagelse Kommune
"Skøn og levende underviser som fanger en ind. Stor erfaringsmasse at øse af, og vekslen mellem teori og praksis holder en fast."

Marianne Patzer, Meteorologisk koordinator, DMI
Min deltagelse i coach uddannelsen har givet mig en stor selvindsigt, samtidig med at den har givet mig modet og værktøjerne til at coache andre.

Dorthe Sølling, Timelærer, Erhvervsakademi Sjælland
"Coach uddannelsen hos Fortuna Kurser er meget intens, dels indholdsmæssigt og dels fordi man sætter sig selv i spil. Det er længe siden, jeg har lært så meget på så kort tid. Redskaberne fra uddannelsen kan bruges både i egentlige coaching-sessioner og i almindelige samtaler på jobbet og privat, hvor de gør en til en endnu bedre samtalepartner."

Anders Lonnebjerg, Afdelingsleder, Bankdata
"En professionel og veltilrettelagt uddannelse. En god balance mellem teori og praksis. Et godt uddannelsesmateriale, der er godt til løbende at bruge som opslagsværk. Pia Hardy er en dygtig og omhyggelig underviser med meget stor erfaring, som hun naturligt lader indgå i undervisningen. Mit udbytte af undervisningen er meget stort - både til brug for egen udvikling og selvforståelse - og også i høj grad til brug i min kontakt med medarbejdere og kolleger. Jeg har tilegnet mig en masse ny og brugbar viden og værktøjer."

Morten Schroll Kristensen, Lokomotivfører/Kørelærer, DSB Ålborg
"Er fuldt tilfreds med hele forløbet af uddannelsen. Jeg har fået bred indsigt i coachingens verden, og har fået åbnet op for mig selv."

Najaraaq Møller, Projektleder,  Unicef
"Underviser Pia Hardy er en givende og lærerig oplevelse, og man føler at der ligger mange års erfaring hos hende, som gør, at hun nemt og forståeligt giver læring til os. Hun er en supergod og professionel underviser, og uddannelsen var både intens og indholdsrig".

Leif Norlyk, Kulturmedarbejder, Kultur Valby - Københavns kommune
"Tænk, at så meget kunne nås på bare tre todages moduler – seks dage med nye indsigter, spændende udfordringer og opløftende humor. En ny verden med nærmest magiske muligheder har åbnet sig. Det er blevet den naturligste sag af verden at lytte og stille de rigtige spørgsmål – spørgsmål, der ofte overrasker en selv, men som ikke desto mindre er logiske og produktive. Herligt at kunne bane vej for aha-oplevelser, overblik og problemløsning. Kan man bruge sig selv bedre?".

Tina Krøll, Projektleder, KMD
"En uddannelse med højt fagligt niveau og underviser Pia Hardy er kompetent på et højt niveau - meget engageret og involveret i den enkelte kursist"

Henriette Weberg, Ledende sundhedsplejerske, Sundhedsplejen - Greve kommune
"Coachuddannelsen hos Fortuna Kurser har været vældig udbytterig. Strukturen har været fin - godt mix af teori og praktiske øvelser - det lille kursushold gør at der bliver god plads til refleksion og god tid til at hver enkel deltager kan øve sig. Pia Hardy er en vældig god underviser - tilpas struktureret, anerkendende og skaber et godt læringsmiljø. Pias store erfaring gør at undervisningen suppleres med praktiske eksempler".

Michael Malmberg, LEAN Manager, Novo Nordisk A/S
"Jeg er nu klædt på til at prøve kræfter med coaching. Min spørgeteknik vil fremover være af en anden karakter, og min tendens til at komme med løsninger vil fremover være dæmpet i forhold til at lade medarbejderen komme med løsninger selv".

Karina Lorentzen, Lægemiddelkonsulent, GSK
"Jeg har fået utroligt stort udbytte af min udddannelse som coach. Jeg har fået et boost af min egne personlige udvikling samt coach færdigheder og værktøjer så jeg trygt kan gå ud og coache i min virksomhed".

Lisbeth B. Jensen, Fællestillidsrepræsentant, BUPL Storkøbenhavn
"Jeg har fået stor indsigt i coaching. Uddannelsen har givet mig værktøjer, teori og ikke mindst mod til at gennemføre sessioner. Det har også givet mig en større selvindsigt".

Marianne Melby, Fuldmægtig, SEB pension
"Jeg er blevet bevidst om vejen til at afklare udfordringer og lægge en plan for fremtiden som har skabt stor glæde hos mine fokuspersoner. Det har været overvældende at mærke hvor effektfuldt det har været at arbejde systematisk med de værktøjer, som jeg har fået. Tak for det"

Kasper Grandt, skolelærer, Marienhoffskolen
"Det har været en fornøjelse at tage coach-uddannelsen med underviser Pia Hardy. Hele uddannelsen var yderst professionel, med en glimrende vekslen mellem teori og praksis. Man lærer utrolig meget relevant i løbet af uddannelsen, og jeg føler mig godt klædt på til selv at skulle ud og coache".

Elisabeth Nørgaard Frederiksen, afdelingsleder, Velfærdsministeriet
"Jeg var meget glad, da jeg fik mit bevis på, at jeg er certificeret som coach. Coachuddannelsen har betydet meget for mig og jeg har selv kunnet mærke, hvordan jeg udviklede mig gennem hele forløbet. Det har været rigtig spændende og det udbytte, som jeg har fået af kurset, kan jeg bruge både professionelt og privat. Jeg kan give mine bedste anbefalinger til uddannelsen."

Torben Thomsen, projektleder, Kultur og Beskæftigelsescentret Den Hvide Hest
"Jeg er glad for at jeg valgte coachuddannelsen med Pia Hardy som underviser. Udover at forløbet var præget at professionalisme og en rød tråd igennem de 3 moduler, så oplevede jeg også varme og glæde hos underviserne. Uddannelsen har givet mig et rigtigt godt afsæt i mit kommende virke som coach.

Arnaud Quéré, Teamleder, Jobcenter Lyngby-Taarbæk Kommune
”Pia Hardys coach uddannelse har både være et intensivt og et effektivt forløb. Jeg har fået konkret og brugbar viden om coaching. Interne og eksterne foredragsholdere har givet en god balance mellem teori og praksis og har bidraget til en meget professionel og resultatorienteret uddannelse."

Karin Assendrup, Uddannelseskonsulent, Svendborg Erhvervsskole
Da jeg startede min coachuddannelse var jeg helt bevidst om hvad jeg ønskede. Et værktøj der var enkelt at anvende, men som dækkede coachingens forskellige perspektiver. Jeg har fået præcis det jeg havde brug for! Et konkret værktøj, træning med umiddelbar seriøs og konstruktiv feedback, kursusmaterialer der virker til både systematisk gennemgang og til at slå op i og ikke mindst mange gode brugbare eksempler på, hvordan coaching kan bruges til i mange forskellige sammenhænge. Det giver god mening med konkrete opgaver mellem modulerne der medvirker til at fastholde fokus, - ikke mindst pga. den meget konkrete individuelle tilbagemelding. Også de etiske overvejelser som en naturlig del af forløbet kvalificerer det yderligere.

Connie Madsen, Socialformidler og coach, Jobcenter Ringsted
Jeg er både glad og stolt over at have fået min certificerede Coachuddannelse hos Pia Hardy. Det er helt utroligt, så meget jeg har lært under dette uddannelsesforløb både professionelt og ift. min personlige udvikling. I takt med at jeg fik viden og indsigt om coachmetode og effektive virkningsfulde coachredskaber - krydret med masser af praktiske øvelser, hjemmeopgaver og konstruktiv individuel feedback - er jeg nu ”klædt på” og 100% motiveret til at bruge coaching effektitvt, så ”det rykker”. Jeg vil i den forbindelse takke vores meget dygtige coachunderviser Pia Hardy for hendes inspirerende og professionelle måde at formidle coachviden til os kursister på. Hun udstråler ægte engagement og har samtidig med spændende og effektiv læring formået at skabe en tryg og behagelig atmosfære. Jeg er meget tilfreds med at jeg valgte coachuddannelsen hos Pia Hardy og giver hermed mine bedste anbefalinger.

Underviser på coachuddannelsen

Pia Hardy - Kommunikationsrådgiver, underviser og erhvervscoach

Pia Hardy er grundlægger af kursus- og konsulentfirmaet Fortuna Kurser. Hun har i mange år fungeret som underviser og kommunikationsrådgiver og har specialiseret sig i at træne og rådgive medarbejdere og ledere i en lang række nationale og internationale virksomheder inden for områderne stress, trivsel, konfliktløsning, coaching, kommunikation og ledelse.

Coach uddannelser

Pia Hardy har gennem en årrække uddannet og certificeret en lang række medarbejdere og ledere på Fortuna Kursers erhvervscoach-, stresscoach- og konfliktcoach uddannelser.

Erhvervscoaching  

Hun har egen coaching praksis hvor hun arbejder med coaching af ledere, medarbejdere og teams med udfordringer inden for områderne: stresshåndtering, konflikthåndtering og karriereudvikling.

Speciale inden for områderne

Hendes specialer ligger inden for områderne kommunikation og erhvervspsykologi, hvor hun underviser og rådgiver inden for områderne: konflikthåndtering, konfliktmægling, stresshåndtering, erhvervscoaching, kommunikation og samarbejde, samtaleteteknik, personlig effektivitet, præsentation, gennemslagskraft og ledelseskommunikation

Udtalelser fra deltagerne

Deltagerne vurderer Pia Hardys undervisning som engagerende og inspirerende med fokus på den enkelte kursist og dennes styrker og udfordringer. Hun lægger vægt på, at deltagerne får ny viden og praktisk erfaring med sig hjem, så hverdagens udfordringer kan håndteres endnu bedre.

Uddannelse og baggrund

Pia Hardy er certificeret coach efter internal standard og medlem af ICF (International Coaching Federation). Derudover er hun certificeret konfliktløser og mediator fra Center for Konfliktløsning. Hendes baggrund er bygget op af mange års kurser, uddannelser og erfaringer inden for vidt forskellige områder, og med sin oprindelige uddannelse som lærer og før det en ingeniøruddannelse samt en mangeårig karriere i IT-branchen har hun en bredt funderet tilgang til erhvervslivet og arbejdspladser. 

Certificering

Coachuddannelsen slutter med, at du går op til både en skriftlig og en mundtlig eksamen.

Efter beståede eksamner og gennemførte obligatoriske trænings-sessioner opnår du Fortuna Kursers certificering som coach.

Pris

Prisen er 18.800 kr. plus moms pr. deltager. Prisen inkluderer kursusmateriale og forplejning.

Firmakursus

Uddannelsen til certificeret coach kan holdes for en lukket kreds, fx en virksomhed eller en afdeling.

Prisen er efter aftale - alt efter varighed, sted og antal deltagere.

Fortuna Kurser

Fortuna Kurser - Kommunikation, gennemslagskraft og psykologi

Kurser i kommunikation - åbne og interne kurser

Fortuna leverer kurser, workshops, foredrag og coaching til private og offentlige virksomheder. Vi arbejder bredt med kurser og konsulentydelser inden for kommunikation og erhvervspsykologi, herunder konflikthåndtering, forhandlingsteknik, assertionstræning, effektivitet og planlægning, stresshåndtering, coaching, skriftlig kommunikation, ledelse  m.v. Vi har eksisteret...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

 

Kontaktinformation til Fortuna Kurser

Fortuna Kurser

Fortunfortvej 12 A
2800 Kgs. Lyngby

Telefon: 70 70 79 18
Mobil 20 32 32 69
www.fortunakurser.dk

Hvad siger tidligere deltagere på kurserne?

Gennemsnit 4,9

Baseret på 28 evalueringer

Poul Sørensen, QA Manager, Miracle A/S
(4)
Professionel og super erfaren underviser. En uddannelse, der er skruet rigtigt godt sammen og opfylder mange forskellige behov og giver tværfaglige kompetencer.
Svetlana Drevskih, lektor, Zealand
(5)
Brugbar og relevant uddannelse med små deltagerhold, hvor der er god plads til løbende dialog, praksis og feedback. God blanding af teori og praksis. God og erfaren underviser.
Tanja Larsen, Virksomhedskonsulent, Virksomhedsservice Tårnby
(5)
Godt fagligt kursus, som giver masser af redskaber til brug både arbejdsmæssigt og til egen coaching.
Få information

Udfyld formularen for mere information om Bliv certificeret coach - Coachuddannelse

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,9)
Baseret på 28 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,9)
Baseret på 285 evalueringer
Se alle evalueringer