Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Coachuddannelse med certificering

Axept
Startdatoer
Esbjerg
24-03-2020  
43.800 DKK
30-09-2020  
43.800 DKK
Fredericia
24-03-2020  
43.800 DKK
30-09-2020  
43.800 DKK
Frederiksberg
24-03-2020  
43.800 DKK
30-09-2020  
43.800 DKK

Kursusbeskrivelse

Coachuddannelse

Coachuddannelse med certificering

Ønsker du en trendsættende, faglig og personlig coachuddannelse? Stiller du krav til brugbarhed, kvalitet og indhold? Sigter du efter nytænkning, glæde og glimt i øjet?

Så kan vi tilbyde dig en banebrydende, professionel og engageret udviklingsrejse med Axepts coachuddannelse med certificering. En rejse, hvor du sikrer dig unikke metoder og værktøjer, du straks kan bruge i din daglige praksis. En uddannelse, som klæder dig på til at kunne navigere i vores udfordrende kommunikationsverden. En uddannelsesrejse, som bidrager med viden, indsigt og forståelse til glæde for både dig selv og andre.

Coachuddannelse med certificering - til gavn for dig og alle omkring dig

Når du afslutter din uddannelse som professionel coach, vil du have fået masser af nye og effektive kommunikationsredskaber og værktøjer – klar til at tage i brug med det samme til glæde og gavn for dine medarbejdere, kolleger, ledere, familie, venner og ikke mindst for dig selv.

Du får et godt teoretisk grundlag og masser af øvelse i praksis i forløbet til at blive en kompetent og professionel coach.

Axepts coachuddannelse med certificering tager 16 dage

Undervisningen tager afsæt i den systemiske og den kognitive teori samt i den nyeste hjerneforskning om, hvorfor og hvordan kommunikation virker i praksis.

Der vil på modulerne være omfattende praktisk træning af de præsenterede teknikker, modeller og værktøjer med løbende feedback fra undervisere, coachtrænere og dine medstuderende.

Axepts coachuddannelse med certificering består af 2 dele fordelt på i alt 16 dage. Det er muligt at afslutte del 1 med en eksamen i akademifaget ”Coaching i organisationer”, som udløser 10 ECTS-point, mens del 2 afsluttes med en certificering efter ICF´s standarder. Herefter du har retten til at kalde dig Axept Coach.

Kontakt Axept allerede i dag via kontaktformularen og hør mere om vores Coachuddannelse med certificering!

Supplér din coachuddannelse med akademifaget ”Coaching og konflikthåndtering”

Vi vil gerne tilbyde dig muligheden for i løbet af coachuddannelsens del 2 at supplere din uddannelse yderligere med tilkøb af en eksamen i akademifaget ”Coaching og konflikthåndtering”. Faget består af 2 undervisningsdage og 1 eksamensdag. Eksamen udløser 10 ECTS-point.

Undervisning og eksamen i dette fag vil foregå i Axepts lokaler i Padborg.

Eksamen og diplom

Vi stiller store krav til certificeringen og ønsker at være med til at påvirke standarden af coachudbydere i Danmark.

Vores vision er, at kunder til coachydelser i Danmark vil vælge en certificeret coachuddannelse hos Axept, idet vores certifikat et det garantibevis, kunden får på, at coachen virkelig besidder professionelle coachkompetencer.

Det betyder også, at vi certificerer de studerende, der opnår kompetencerne og er der tvivl herom, tilbydes vores studerende ekstra undervisning eller udskydelse af certificering, indtil kompetencen er opnået.

Bestil materiale.

Pris

Pris kr. 37.800 for  ialt 16 dage inkl. dagundervisning med forplejning, eksamen og certificering.

Du har mulighed for at tage Axepts coachuddannelse både i Jylland, på Fyn og på Sjælland. 

Der starter nye hold op hvert forår og efterår.

Til uddannelsen hører en coachpakke, som er obligatorisk og bestilles samtidig med uddannelsen. Prisen for coachpakken er kr. 3.500 ekskl. moms. 

Prisen for tilkøb af akademifaget "Coaching og konflikthåndtering" er kr. 4.900 ekskl. moms.

Pensum er 3 bøger om coaching, alle skrevet af psykolog Birgitte Jepsen.

Bestil materiale.

Om udbyderen

Axept

Det får du med en uddannelse fra Axept

Tag din coaching uddannelse hos Axept og få kompetenceudvikling ud fra følgende: Axepts coachuddannelse er blandt de første og førende i Danmark. Axept er kendt for ekspertise, kvalitet, humor, glæde og personligt engagement – og for kompetente undervisere med mange...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Axept

Torvegade 1, 1. sal, postboks 270
6330 Padborg

Telefon: 40 30 14 95
www.axept.dk


Evalueringer

Gennemsnit 4,6

Baseret på 17 evalueringer

Klaus Bysted Jensen
(5)
Super uddannelse i fine omgivelser med motiverende og engegerede undervisere. Fem stjerner herfra.
Gretel Ries
(5)
Jeg er begejstret for uddannelsen. Det er kommet bag på mig, hvor meget det har forandret mig og mit livssyn. Det er en helt fantastisk livsrejse, med kompetente undervisere. Jeg har ofte tænkt at jeg fik for lidt info om de forskellige muligheder der ligger i coaching, men med træning, så fik man det alligevel ind under huden. Men en enkelt dag...
Vis alt
Lisbet Hauge Jensen
(5)
Uddannelsen har været meget givende for mig både fagligt og personligt. Der har været en god vekselvirkning mellem teori og praksis. At vi som kursister skulle øve os på at coache, har fået mange metoder / værktøjet samt løbende har fået feedback både fra medkursister og de professionelle coaches har været meget udbytterigt for mig. Kan varmt a...
Vis alt
Få information

Udfyld formularen for mere information om Coachuddannelse med certificering

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,6)
Baseret på 17 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,6)
Baseret på 44 evalueringer
Se alle evalueringer