Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Coachuddannelse med certificering

Axept
Udbyder: Axept plus
Kursustype: Åben uddannelse
Længde: 15 dage
Startdatoer
Esbjerg
16-04-2018  
37.800 DKK
08-10-2018  
37.800 DKK
Fredericia
16-04-2018  
37.800 DKK
08-10-2018  
37.800 DKK
Frederiksberg
16-04-2018  
37.800 DKK
08-10-2018  
37.800 DKK

Coachuddannelse med certificering

Coachuddannelse

Coachuddannelse med certificering

Ønsker du en trendsættende, faglig og personlig coachuddannelse? Stiller du krav til brugbarhed, kvalitet og indhold? Sigter du efter nytænkning, glæde og glimt i øjet?

Så kan vi tilbyde dig en banebrydende, professionel og engageret udviklingsrejse med Axepts coachuddannelse med certificering. En rejse, hvor du sikrer dig unikke metoder og værktøjer, du straks kan bruge i din daglige praksis. En uddannelse, som klæder dig på til at kunne navigere i vores udfordrende kommunikationsverden. En uddannelsesrejse, som bidrager med viden, indsigt og forståelse til glæde for både dig selv og andre.

Coachuddannelse med certificering - til gavn for dig og alle omkring dig

Når du afslutter din uddannelse som professionel coach, vil du have fået masser af nye og effektive kommunikationsredskaber og værktøjer – klar til at tage i brug med det samme til glæde og gavn for dine medarbejdere, kolleger, ledere, familie, venner og ikke mindst for dig selv.

Du får et godt teoretisk grundlag og masser af øvelse i praksis i forløbet til at blive en kompetent og professionel coach.

Axepts coachuddannelse med certificering tager 16 dage

Undervisningen tager afsæt i den systemiske og den kognitive teori samt i den nyeste hjerneforskning om, hvorfor og hvordan kommunikation virker i praksis.

Der vil på modulerne være omfattende praktisk træning af de præsenterede teknikker, modeller og værktøjer med løbende feedback fra undervisere, coachtrænere og dine medstuderende.

Axepts coachuddannelse med certificering består af 2 dele fordelt på i alt 16 dage. Det er muligt at afslutte del 1 med en eksamen i akademifaget ”Coaching i organisationer”, som udløser 10 ECTS-point, mens del 2 afsluttes med en certificering efter ICF´s standarder. Herefter du har retten til at kalde dig Axept Coach.

Kontakt Axept allerede i dag via kontaktformularen og hør mere om vores Coachuddannelse med certificering!

Supplér din coachuddannelse med akademifaget ”Coaching og konflikthåndtering”

Vi vil gerne tilbyde dig muligheden for i løbet af coachuddannelsens del 2 at supplere din uddannelse yderligere med tilkøb af en eksamen i akademifaget ”Coaching og konflikthåndtering”. Faget består af 2 undervisningsdage og 1 eksamensdag. Eksamen udløser 10 ECTS-point.

Undervisning og eksamen i dette fag vil foregå i Axepts lokaler i Padborg.

Eksamen og diplom

Vi stiller store krav til certificeringen og ønsker at være med til at påvirke standarden af coachudbydere i Danmark.

Vores vision er, at kunder til coachydelser i Danmark vil vælge en certificeret coachuddannelse hos Axept, idet vores certifikat et det garantibevis, kunden får på, at coachen virkelig besidder professionelle coachkompetencer.

Det betyder også, at vi certificerer de studerende, der opnår kompetencerne og er der tvivl herom, tilbydes vores studerende ekstra undervisning eller udskydelse af certificering, indtil kompetencen er opnået.

Bestil materiale.

Pris

Pris kr. 37.800 for  ialt 16 dage inkl. dagundervisning med forplejning, eksamen og certificering.

Du har mulighed for at tage Axepts coachuddannelse både i Jylland, på Fyn og på Sjælland. 

Der starter nye hold op hvert forår og efterår.

Til uddannelsen hører en coachpakke, som er obligatorisk og bestilles samtidig med uddannelsen. Prisen for coachpakken er kr. 3.500 ekskl. moms. 

Prisen for tilkøb af akademifaget "Coaching og konflikthåndtering" er kr. 4.900 ekskl. moms.

Pensum er 3 bøger om coaching, alle skrevet af psykolog Birgitte Jepsen.

Bestil materiale.

Axept

Axept

Det får du med en uddannelse fra Axept

Tag din coaching uddannelse hos Axept og få kompetenceudvikling ud fra følgende: Axepts coachuddannelse er blandt de første og førende i Danmark. Axept er kendt for ekspertise, kvalitet, humor, glæde og personligt engagement – og for kompetente undervisere med mange...


Læs mere og vis alle uddannelser fra Axept

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

Har du spørgsmål til, eller vil du gerne tilmeldes Coachuddannelse med certificering?

  Bliv kontaktet af den kursusansvarlige

  Få den hjælp du efterspørger

  Tilmeld dig

Errors
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit

Kontaktinformation til Axept

Axept

Torvegade 1, 1. sal, postboks 270
6330 Padborg

Telefon: 40 30 14 95
www.axept.dk


Hvad siger tidligere deltagere på kurserne?

Katrine Mortensen   |   23-02-2018
At tage coachuddannelsen hos accept har både været en tryg oplevelse, men bestemt også kompetent. Uddannelsen er evidensbaseret, og der er dygtige undervisere tilknyttet til at guide os forvirrede og grønne kursister godt og sikkert igennem uddannelsen. Hvis jeg skulle nævne nogle svagheder, så har der til tider været lidt mudder i kommunikation...
Vis alt
          (5)
Line Korsbaek   |   30-09-2017
Det har været en super uddannelse med inspirerende undervisere og plads til den enkelte kursists hverdag. Det er super godt med en praktisk uddannelse hvor man skal øve sig. Jeg ville have haft rigtig godt udbytte af lidt flere fif fra starten af ift hvordan man kunne finde fokus personer, da jeg temmelig presset på den front.
          (4)
Bettina   |   21-06-2017
Har været på noget af en rejse med mig selv, som ledsager. Har lært virkelig meget om mig selv. Er blevet udfordret og har udfordret mig selv på steder/sider af mig, som trængte til lidt coach fokus :-)
          (4)