Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Coach Uddannelse

Dansk NLP Institut
3 år
Åben uddannelse
København, Århus
22.000 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Coach

Tag en uddannelse som Coach

Titlen som Coach giver dig stærke kompetencer og redskaber, der hjælper dig til at have en grundlæggende forståelse for de menneskelige dynamikker. Endvidere opnår du kompetencer, der gør dig i stand til at reducere eventuel splid, der måtte være på en arbejdsplads, og opnå en forståelse for, hvorfra den splid er opstået.

Dit udbytte af Coach Uddannelsen

Ved at tage en professionel coaching uddannelse vil du opnå kompetencer, der gør dig i stand til at forstå din klients verden. Samtidig indebærer uddannelsen også en del, hvor fokus vil være på at skabe klarhed, overblik samt positive forandringer på især arbejdspladsen.

Som uddannet Coach kan man både have sin egen praksis, men du kan også medbringe dine fagligheder og kompetencer på din nuværende arbejdsplads.

Dine kompetencer kan netop anvendes som praktiserende coach evt. kombineret med andet erhverv eller anvendes som supplement til nuværende eller fremtidigt job. Måske du arbejder i en HR afdeling eller har noget med borgerkontakt, forandringsledelse eller noget helt tredje at gøre i din nuværende stilling.

Personligt vil du opleve, at den forøgede livs kompetence vil præge dit liv positivt gennem uddannelsen og fremadrettet.

Uddannelsens indhold

Store dele af uddannelsen bliver taget sammen med studerende på den 4-årige psykoterapeutuddannelse. Første og andet år af uddannelsen består nemlig af henholdsvis uddannelsen som NLP Practitioner og NLP Master Practitioner, som også er første og andet år af psykoterapeutuddannelsen.

Coachuddannelsen er således en 3-årig uddannelse, der tages som et deltidsstudie, så du har mulighed for enten at studere eller arbejde ved siden af. På den måde kan du få både dit arbejdsliv samt privatliv til at hænge sammen – også selvom du er ved at tage en uddannelse.

Målgruppe

Du skal tage en coach uddannelse, fordi…
Du ønsker at lære, hvordan man gennem coaching kan støtte andre i at lave forandringer i sit liv. Det kan også være at du ønsker at lave en forandring i dit eget liv.

Du skal kunne lide at arbejde med mennesker og hjælpe mennesker med at sætte nogle mål og skabe klarhed over nogle problemstillinger. Inden for coaching er det nemlig vigtigt, at man har lyst til at få indsigt i forskellige mennesker – både forskellige typer, men også de mønstre som udspiller sig af forskellige menneskers væremåder.

For at være en coach skal du kunne håndtere alle redskaber i værktøjskassen, samt skabe målbare resultater for dine klienter. Ligeledes skal du kunne medvirke til en positiv forskel andre menneskers liv.

Video

Pris

Coachuddannelsen strækker sig over 7 moduler

Modul 1 - 5 koster 22.000 kr. 

Modul 6 - 7 koster 19.500 kr. 

Om udbyderen

Dansk NLP Institut

Dansk NLP Institut blev etableret i 1989 som det første NLP-uddannelsessted i Skandinavien og har i dag afdelinger i Aarhus og i København. NLP Instituttet har bl.a. uddannelsen som NLP Psykoterapeut. Ved at skabe rammerne omkring seriøse og klassiske uddannelser...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Dansk NLP Institut

Hornemansgade 36A
2100 København Ø

Telefon: +45 70 10 11 70


Få information

Udfyld formularen for mere information om Coach Uddannelse

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.
Kundecase
Stig Jensen, IT-vejleder

"Jeg ved nu, at jeg bruger NLP i min hverdag både bevidst og ubevidst. Jeg værdsætter stemningen og aktiviteterne og energien på Instituttet "

Læs mere
Jens Kauffmann Lund, Socialpædagog

"I mit arbejde med børn og unge, er relationer, et af de vigtigste ”værktøjer” til at støtte den unge i sin udvikling. NLP har givet mig indsigt og forståelse for sindets struktur og de ofte bagvedliggende intentioner ved en given handling."

Læs mere
Martin Harss, Rådgiver

"Jeg har opnået en større forståelse for forskelligheder og har fået trænet min evne til at lytte aktivt."

Læs mere
Annette Ibsen

"Jeg har fået indsigt i NLP og nogle af de grundlæggende forudsætninger og værktøjer. Jeg har lært at turde være mere åben og være i nuet, og jeg har fået udfordret mine egen grænser."

Læs mere