Kursus

Coach Uddannelse

Dansk NLP Institut, i København (+1 lokationer)
Længde
3 år
Pris
22.500 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Længde
3 år
Pris
22.500 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge Dansk NLP Institut?

Vi giver dig optimale rammer for udvikling af viden og avancerede kommunikationsformer

Du får et trygt og nærværende studiemiljø hvor du kommer i fokus

Vi er kompromisløse, når det gælder at sikre høj standard og etik i anvendelsen af læring og udvikling

Kursusbeskrivelse

Coach

Coach Uddannelse

Få stærke kompetencer med en coach uddannelse.

Denne professionelle coach uddannelse, giver plads til både fuldtidsarbejde og familieliv ved siden af. Under uddannelsen bliver der løbende opbygget faglige og personlige kompetencer, som du kan anvende med det samme både professionelt og privat.

Titlen som Coach giver dig stærke kompetencer og redskaber uanset om du vil coache 1:1, coache par, familier, afdelinger i organisationer, som en del af en organisationsændring, eller om du skal bruge dine coachingværktøjer i din ledelse, som samtale- og procesleder. Det kan også være, at du vil coache din teenager. 

Gennem vores coach uddannelse får du både faglig og personlig udvikling. Du oplever at komme i alignment med dig selv, så du står stærkere i dine roller.

Efter du har taget Coachmodul A + B (Aligned Action International), kan du fortsætte uddannelsen på tre forskellige niveauer:

1. Practitioner Coach uddannelse
2. Master Coach uddannelse
3. Councelor Coach uddannelse

På alle niveauer har du gennemførtcoachkurset Aligned Action International, hvilket betyder, at du får en grundig coach uddannelse. Der findes korte kurser, men vi tror på de grundige løsninger. Teori og praktisk træning i en god balance, samt udvikling inden for den nærmeste udviklingszone er en forudsætning for positiv udvikling af det enkelte individ, grupper og større organisationer.

Med denne coach uddannelse har du mulighed for at få merit for de kompetencer, du har tilegnet dig på NLP coachuddannelsen, såfremt du senere ønsker at bliveNLP Psykoterapeut.

Opbygning af vores coach uddannelse

Uddannelsen til coacher et deltidsstudie, så du har tid til arbejde, familie, venner og fritidsinteresser samtidig med, at du vil opleve at uddannelsen understøtter dine roller og aktiviteter.

Somcoachkan du tilbyde mulighed for en positiv udvikling til en stor målgruppe. Enprofessionel coacharbejder dynamisk fremadrettet med klienters mål, hverdagskonflikter, motivation og ressourcer/løsningsmuligheder.

Coaching starter med 1. året 

Det hele starter med coaching modul a+b, som efterfølgende kankombineres med de fagspecifikke coachmoduler. Der er indbygget faglig og personlig progression i uddannelsen.

Vi tilbyder en grundig coachuddannelse, der samtidig giver dig mulighed for merit såfremt du ønsker at starte på vorescertificeret psykoterapeut uddannelse.

Målgruppe

Drømmer du om at arbejde med coaching, så du i højere grad kan anvende dine personlige kompetencer i erhvervslivet og samtidig være en leder, der kompetent navigerer i samspillet mellem mennesker?

Så er Dansk NLPs coach uddannelse det rigtige for dig.

Ved at tage en professionel coaching uddannelse vil du opnå kompetencer, der gør dig i stand til at forstå din klients verden. Samtidig indebærer uddannelsen også en del, hvor fokus vil være på at skabe klarhed, overblik samt positive forandringer på især arbejdspladsen.

Video

Pris

Prisen for Coach modul A og B Alined Action International er 22.500 kr. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Coach Uddannelse
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 2 evalueringer
Evalueringer offentliggøres i henhold til vores evalueringpolitik.
Evaluer udbyderen her!
5/5
Kim Warming
10 mar 2023
Powerfull

Jeg har sjældent modtaget så kompetent undervisning i øjenhøjde, hvor jeg har været sulten efter at komme ud og anvende de metoder og redskaber jeg har lært.
Dansk NLP Institut...

Vis alt
5/5
Mark Frøslev
17 maj 2022
Enestående udbytte

Dansk NLP Institut formår at levere varen! Jeg har sjældent oplevet indhold der var så givende og lærerigt.
Underviseren var med da Coaching startede i USA for 40 år siden og h...

Vis alt
Dansk NLP Institut
Hornemansgade 36A
2100 København Ø

Dansk NLP Institut blev etableret i 1989 som det første NLP-uddannelsessted i Skandinavien og har i dag afdelinger i Aarhus og i København. NLP Instituttet har bl.a. uddannelsen som NLP Psykoterapeut. Ved at skabe rammerne omkring seriøse og klassiske uddannelser...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret