Forflytningsvejlederuddannelsen

Længde
6 dage
Pris
10.300 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Kurset afholdes på
Dansk
Længde
6 dage
Pris
10.300 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Kurset afholdes på
Dansk
Vil du vide mere?

Hvorfor vælge AM-Eksperten?

Der undervises på udleveret Ipad

Vores undervisere er rådgivere med praktisk erfaring

Autoriseret arbejdsmiljørådgiver inden for alle områder

Kursusbeskrivelse

Gør det besværlige let - bliv forflytningsvejleder!

ARBEJDSMILJØEksperten udbyder uddannelsen til forflytningsvejleder, som er en kreativ uddannelse, der tager afsæt i hverdagens arbejdsopgaver, de naturlige bevægemønstre, og borgerens ressourcer. Bliv forflytningsvejleder og få en uddannelse, der bygger på muligheder frem for begrænsninger!

ARBEJDSMILJØEksperten udbyder uddannelse til forflytningsvejleder

Hos ARBEJDSMILJØEksperten tilbyder vi relevante og målrettede uddannelser. Fundamentet for vores løsninger er erfaring, ekspertise, innovation, konsistente arbejdsmetoder og teamwork. Vi leverer videnbaserede ydelser af høj kvalitet, der tilfører vores kunder værdi.

Hvorfor skal du blive forflytningsvejleder?

En forflytningsvejleder er en vigtig ressourceperson på plejeområdet, når det handler om at forebygge skader. Der bliver årligt brugt mange ressourcer på skader og fravær som følge af løft og anden tung håndtering. Ud over tidsmæssige og økonomiske konsekvenser af skaderne er der også ofte en lang række menneskelige konsekvenser.

Ofte skal der kun lidt til at forebygge og forhindre disse skader. Bevidsthed om egne vaner, borgerens ressourcer og fokus på planlægning kan have afgørende betydning.

Det får du!

Med en forflytningsvejlederuddannelse får din arbejdsplads velfunderede og engagerede medarbejdere, der kan videreformidle den forebyggende indsats til kolleger og borgere.

Uddannelsen til forflytningsvejleder varer 6 dage og løber over 2 moduler, der består af teoretiske indlæg, diskussioner og erfaringsudveksling, og endelig praktisk kreativ forflytning, som er det væsentligste element.

Tilmeld dig kurset her!

Kursusansvarlig: Ergoterapeut Marianne Nielsen

Marianne har mange års erfaring inden for uddannelse og efteruddannelse af forflytningsvejledere og med fokus på det forebyggende arbejdsmiljøarbejde, samt kreative løsninger, garanterer vi en uddannelse af høj kvalitet og med stor overførselsværdi.

Pris

Uddannelsen til forflytningsvejleder koster 9.800 kr. ekskl. moms pr. deltager. I prisen er der inkluderet kursusmateriale og forplejning.

Ved framelding senere end 14 dage før kursusstart betales halv kursusafgift.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Forflytningsvejlederuddannelsen
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
ARBEJDSMILJØEksperten
Auktionsgade 3
6700 Esbjerg


Målrettede kurser hos ARBEJDSMILJØEksperten

Målrettede kurser hos ARBEJDSMILJØEksperten Hos ARBEJDSMILJØEksperten tilbyder vi relevante og målrettede kurser til din virksomhed på alle niveauer i organisationen. Tilmeld dig et kursus hos ARBEJDSMILJØEksperten og få hjælp til alle aspekter af sikkerheden og miljøet på din virksomhed, lige...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret