Uddannelse for forflytningsvejledere

Randers Social- og Sundhedsskole
6 dage
AMU - Arbejdsmarkedsuddannelser
Randers

Kursusbeskrivelse

Uddannelse for forflytningsvejledere

Dette kursus klæder dig på til at kunne vejlede og undervise dine kollegaer i god forflytningspraksis. Kurset giver dig en opdateret viden om forflytningsteknikkerne, og sætter dig i stand til at analysere og vurdere forflytninger.

Med udgangspunkt i din nye viden kan du motivere og inspirere dine kollegaer til en forbedret forflytningspraksis og dermed medvirke til et bedre arbejdsmiljø.

Efter kurset kan du:

  • Vejlede kolleger i forflytning. I den sammenhæng kan du på baggrund af viden om forflytningens grundlæggende principper analysere og vurdere forflytninger samt borgerens ressourcer.
  • Målrettet vejlede, formidle, undervise og instruere de forskellige målgrupper på din arbejdsplads.
  • Inspirere og motivere til udvikling af hensigtsmæssige forflytninger for at forebygge nedslidning og arbejdsskader.
  • Medvirke til at skabe øget fokus på betydningen af den forflytningsmæssige praksis for arbejdsmiljøet på arbejdspladsen. I det arbejde har du forståelse for din egen rolle i at inspirere til og skabe en god kultur for forflytningsmæssig praksis.
  • I det tværfaglige samarbejde medvirke til vurdering og implementering af hjælpemidler og indsamling af ny viden om forflytning. I det arbejde kan du etablere og bruge faglige netværk til videndeling omkring forflytningsvejlederfunktionen.

Kurset består af ét fag

AMU nummer: 40935

Vejledning i forflytning

Målgruppe

Social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter, pædagogiske assistenter eller ufaglærte, som har erfaring og viden om forflytning og enten varetager eller ønsker at varetage jobfunktionen med vejledning om forflytningsmæssig praksis. Enten inden for social- og sundhedsområdet eller det pædagogiske område, herunder voksenhandicapområdet.

Pris

Dette kursus er gratis. 

Kursister med videregående uddannelse skal betale fuld pris.

Om udbyderen

Find din SOSU-uddannelse ved Randers Social- og Sundhedsskole Randers Social- og Sundhedsskole uddanner social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter og pædagogiske assistenter. Vi forsøger at skabe en levende skole, hvor faglighed og trivsel går hånd i hånd, hvor nysgerrighed og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Uddannelse for forflytningsvejledere
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Randers Social- og Sundhedsskole

Minervavej 47
8960 Randers SØ

Mobil 86 41 69 00

Få information

Udfyld formularen for mere information om Uddannelse for forflytningsvejledere

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.