Viser 1-20 af 95
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 95

HD enkeltfag som fleksibel efteruddannelse

At tage en HD er blevet voldsomt populært i de senere år. Efteruddannelse er da også både gavnligt og nødvendigt for at kunne drive en karriere, men ofte kan det være svært at få passet uddannelse ind mellem job og privatliv. Hvis du kan nikke genkendende til dette, så bør du overveje at læse HD enkeltfag. Det er nemlig den ultimative form for efteruddannelse. Læs med her og bliv klogere på, hvorfor det er.

Du kan læse både 1. og 2. del af HD-uddannelsen som enkeltfag, hvilket betyder, at du kan sammensætte uddannelsen, så den  passer til dit tempo. En normal HD-uddannelse er normeret til at tage 2 år, men når du vælger at sammensætte den ved hjælp af enkeltfag, kan du strække undervisningen længere. 

HD enkeltfag

HD enkeltfag: Gør din efteruddannelse helt unik

En HD-uddannelse er det ultimative kompetenceløft, og når du selv sætter den sammen af enkeltfag gør du den tilmed helt unik. Der findes over 110 forskellige enkeltfag, og du kan derfor sammensætte både 1. og 2. del ud fra lige det, du gerne vil specialisere dig indenfor. Læs mere om de forskellige muligheder for HD enkeltfag her: 

HD enkeltfag - Erhvervsøkonomi

Du kan vælge forskellige erhvervsøkonomiske enkeltfag alt efter din interesse og behov. Læs f.eks. samfundsøkonomi eller International økonomi og Business.

HD enkeltfag - Jura

Du kan vælge forskellige juridiske enkeltfag alt efter din interesse og behov. Specialisér dig f.eks. i Skatteret og retlig regulering eller personalejura. 

HD enkeltfag - Statistik

Du kan vælge forskellige enkeltfag indenfor statistik alt efter din interesse og behov. Læs f.eks Dataanalyse eller Anvendt markedsanalyse. 

HD enkeltfag - Globalisering

Hvis du interesserer dig for globalisering, kan du vælge mellem en række forskellige enkeltfag. Læs f.eks. Emerging Markets , International projektledelse og International markedsanalyse og markedsføring.

HD enkeltfag - Regnskab, skat og økonomistyring

Du kan vælge en række forskellige enkeltfag indenfor regnskab etc. Læs f.eks. Management Control Systems, Transfer pricing i multinationale koncerner eller Lean og Økonomistyring.

HD enkeltfag - Marketing og Branding

Du kan vælge en række forskellige kommunikationsorienterede fag som enkeltfag. Læs blandt mange forskellige f.eks. Business-to-Business markedsledelse, Markedføring på B2B og B2C eller Strategisk Brand Management. 

HD enkeltfag - Organisation, ledelse og strategi

Du kan vælge mellem en række forskellige organisatoriske eller ledelsesorienterede enkeltfag som f.eks. HR-ledelse og Udvikling, Strategic Supply Chain Management eller Ledelse og Forandringsprocesser. 

HD enkeltfag - Finansiering og Investering

Du kan vælge mellem en række forskellige enkeltfag indenfor det finansielle. Læs f.eks. Boligøkonomi og finansiering, Risikostyring i finansielle virksomheder og Mergers & Acquisitions og Valuation. 

HD enkeltfag - Supply Chain Management

Du kan vælge mellem en række fag inden for Supply Chain Management. Læs blandt meget andet Information Management i Supply Chains, International Shipping og Logistik og Supplier Relationships. 

Det koster det at læse HD enkeltfag

Priserne på HD enkeltfag afhænger af ECTS-point på både HD 1.  og 2. del. Kontakt uddannelsesstedet for de specifikke priser per fag. 

Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Ønskeliste
Kundecase
Peter Bøgh Dahl, CFO Sticks'n'Sushi

"På HD kom vi med mange forskellige baggrunde og en mangfoldighed af forskellige kompetencer. Derfor lærte vi utrolig meget af hinanden."

Læs mere
Thomas Maymann, kommerciel direk...

"Undervisningen – alt fra de eksterne undervisere til gruppearbejdet – tager udgangspunkt i de studerendes job, så selvom det var hårdt, kunne jeg hele tiden se meningen i at investere så meget af min tid på en uddannelse.”

Læs mere
Amalie Karnøe, salgschef for bog...

HD-uddannelsen er efter min bedste overbevisning et rigtigt godt supplement til alle med en ikke økonomisk højere uddannelse, hvis man vil lidt mere.

Læs mere
Anders Laustsen - Direktør, IT-v...

"HD-uddannelsen i Finansiering er relevant for mig som iværksætter, i det økonomi er en naturlig del af at drive en virksomhed. Derudover har den bidraget til, at jeg tør tage chancer, fordi jeg ved, at jeg har en god solid uddannelse i ryggen"

Læs mere