Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Statistik kursus

Find det statistik kursus der hjælper dig videre!

Statistik er relevant for en lang række forskellige jobfunktioner. Måske arbejder du med økonomi, eller måske skal du til dagligt arbejde med store mængder data? Hvad enten du søger et statistik kursus på grundlæggende, avanceret eller specialist niveau, så kan du finde det her i oversigten. Vi har samlet markedet for kurser i statistik, så du nemt kan søge og sammenligne kurserne og finde netop det, der passer til dine forudsætninger og behov.

Statistik (AU)
Cphbusiness
3-4 måneder
4.800 DKK
Flere byer (2)
Statistik kursus hos Cphbusiness - f agmodul på akademiuddannelsen Du opnår en forståelse af metoder til explorativ dataanalyse og herunder...
Statistisk proceskontrol (SPC)
AN Group
1 dag
4.500 DKK
Flere byer (2)
Vil du gerne deltage i et intesivt ét dags kursus i Statistisk Proceskontrol? hvor du bliver introduceret til koncepterne bag...
Big Data (ITD)
DTU Diplom - Center for Videreuddannelse
14 uger
13.000 DKK
Ballerup
Systematisk indsamling, oprensning, lagring og analyse af data samt rapportering og evnen til at reagere og handle på baggrund af...
Business Intelligence i Excel
Teknologisk Institut
2 dage
7.400 DKK
Flere byer (5)
Bliv introduceret til en række af Microsoft Business Intelligence-værktøjer i forbindelse med Excel: Power Pivot, Power View, Power Map, Power...
Analyzing Data with Power BI [20778]
Teknologisk Institut
3 dage
12.500 DKK
Flere byer (2)
Lær, hvordan du med Power BI kan modellere og analysere data. På kurset gennemgår vi bl.a. hvordan du opbygger en...
 • = Kundecase tilknyttet denne udbyder/uddannelse
 • = Videopræsentation tilknyttet denne udbyder/uddannelse
Viser 1-5 af 5
 

Tag et statistik kursus og bliv bedre til dit arbejde

Kompetencer inden for statistik giver håndgribelige værktøjer, der gør din hverdag nemmere, hvis du arbejder med store mængder data. Du bliver ikke kun i stand til at håndtere de mange datamængder, du lærer også at præsentere dem grafisk på en overskuelig og professionel måde. Savner du kompetencer inden for dette, så er der ingen tvivl om, at du kan drage nytte af et statistik kursus.

Vi har samlet markedet for kurser i statistik på et sted

Mange forbinder statistik med noget tørt og kedeligt - og ikke mindst svært. Det behøver imidlertid ikke være sådan! Med det rette statistik kursus bliver dit arbejde lettere samtidig med, at du lærer at formidle de store mængder information på en måde, så andre også forstår det.

På et statistik kursus får du indblik i begreber som f.eks:

 • Sandsynlighedsregning
 • Regressionsanalyse
 • Statistisk matematik
 • Statistisk usikkerhed
 • Stokastiske variabler
 • Test af hypoteser
 • Stikprøveudvælgelse

Det kan du tage med dig hjem fra et statistik kursus:

Den viden og de redskaber du får på et statistik kursus kan hjælpe dig til at analysere problemstillinger af både erhvervsøkonomisk og samfundsøkonomisk karakter. Du bliver i stand til at gøre brug af forskellige analysemetoder på forskellige typer af datasæt, gennemføre beregninger af sandsynligheder og får en overordenet forståelse af statistiske modeller. 

Endvidere bliver du god til at gøre dataen tilgængelig ved at sætte dem op i relevante modeller og i interessant grafik, så du let kan videreformidle det til andre. 

Hvem bør deltage på et statistik kursus?

Fælles for alt arbejde med statistik er, at der er tale om indsamling samt systematisk behandling af taldata. Uanset om det drejer sig om tal ud fra et økonomisk perspektiv, eller et antal af noget, f.eks. befolkningen, så er viden inden for statistik nødvendigt for behandling af disse. Statistik er netop med til at opsummere mængder af tal og data, så du og andre kan danne jer et overblik over situationen ud fra den behandlede mængde data.

Typiske deltagere på et statistik kursus er:

 • Økonomiansvarlige
 • Regnskabsmedarbejdere
 • Ingeniører
 • IT-professionelle
 • Analytikere
 • Forskere

Er du i tvivl om, hvor vidt et kursus i statistik kan gøre din hverdag lettere? Klik dig ind på de enkelte kurser og læs mere om indhold og udbytte og tag direkte kontakt til udbyderen for mere information eller tilmelding. Du har også mulighed for at sammenligne flere statistik kurser via vores sammenligningsfunktion ude i højre side. Alt sammen med målet om at gøre det så let for dig som muligt at finde det helt rette statistik kursus.

Statistik kurser er ikke kun for økonomer

De fleste forbinder statistik med behandling af økonomiske datamængder. Statistik kan imidlertid bruges til mange andre ting på tværs af virksomheder og brancher. Du kan stort set lave statistiske analyser på alt. Eksempler er unges brug af sociale medier, ældres brug af internettet, indlæggelsesvarighed på de danske hospitaler og meget mere. 

Læs mere under de enkelte kurser, hvis du overvejer, om et statistik kursus er relevant for din jobfunktion. Er du på udkig efter andet end et statistik kursus, så tag et kig i vores samlede oversigt over kurser inden for handel og økonomi. Eller måske er det et kursus i Excel, du har brug for? Vores mål er, at du finder netop den efter- eller videreuddannelse, der kan tage din viden til nye højder.