Vis finduddannelse.dk som: Mobile
 • = Kundecase tilknyttet denne udbyder/uddannelse
 • = Videopræsentation tilknyttet denne udbyder/uddannelse
Viser 1-13 af 13
 

Tag et statistik kursus og bliv bedre til dit arbejde

Kompetencer inden for statistik giver håndgribelige værktøjer, der gør din hverdag nemmere, hvis du arbejder med store mængder data. Du bliver ikke kun i stand til at håndtere de mange datamængder, du lærer også at præsentere dem grafisk på en overskuelig og professionel måde. Savner du kompetencer inden for dette, så er der ingen tvivl om, at du kan drage nytte af et statistik kursus.

Vi har samlet markedet for kurser i statistik på et sted

Mange forbinder statistik med noget tørt og kedeligt - og ikke mindst svært. Det behøver imidlertid ikke være sådan! Med det rette statistik kursus bliver dit arbejde lettere samtidig med, at du lærer at formidle de store mængder information på en måde, så andre også forstår det.

På et statistik kursus får du indblik i begreber som f.eks:

 • Sandsynlighedsregning
 • Regressionsanalyse
 • Statistisk matematik
 • Statistisk usikkerhed
 • Stokastiske variabler
 • Test af hypoteser
 • Stikprøveudvælgelse

Det kan du tage med dig hjem fra et statistik kursus:

Den viden og de redskaber du får på et statistik kursus kan hjælpe dig til at analysere problemstillinger af både erhvervsøkonomisk og samfundsøkonomisk karakter. Du bliver i stand til at gøre brug af forskellige analysemetoder på forskellige typer af datasæt, gennemføre beregninger af sandsynligheder og får en overordenet forståelse af statistiske modeller. 

Endvidere bliver du god til at gøre dataen tilgængelig ved at sætte dem op i relevante modeller og i interessant grafik, så du let kan videreformidle det til andre. 

Hvem bør deltage på et statistik kursus?

Fælles for alt arbejde med statistik er, at der er tale om indsamling samt systematisk behandling af taldata. Uanset om det drejer sig om tal ud fra et økonomisk perspektiv, eller et antal af noget, f.eks. befolkningen, så er viden inden for statistik nødvendigt for behandling af disse. Statistik er netop med til at opsummere mængder af tal og data, så du og andre kan danne jer et overblik over situationen ud fra den behandlede mængde data.

Typiske deltagere på et statistik kursus er:

 • Økonomiansvarlige
 • Regnskabsmedarbejdere
 • Ingeniører
 • IT-professionelle
 • Analytikere
 • Forskere

Er du i tvivl om, hvor vidt et kursus i statistik kan gøre din hverdag lettere? Klik dig ind på de enkelte kurser og læs mere om indhold og udbytte og tag direkte kontakt til udbyderen for mere information eller tilmelding. Du har også mulighed for at sammenligne flere statistik kurser via vores sammenligningsfunktion ude i højre side. Alt sammen med målet om at gøre det så let for dig som muligt at finde det helt rette statistik kursus.

Statistik kurser er ikke kun for økonomer

De fleste forbinder statistik med behandling af økonomiske datamængder. Statistik kan imidlertid bruges til mange andre ting på tværs af virksomheder og brancher. Du kan stort set lave statistiske analyser på alt. Eksempler er unges brug af sociale medier, ældres brug af internettet, indlæggelsesvarighed på de danske hospitaler og meget mere. 

Læs mere under de enkelte kurser, hvis du overvejer, om et statistik kursus er relevant for din jobfunktion. Er du på udkig efter andet end et statistik kursus, så tag et kig i vores samlede oversigt over kurser inden for handel og økonomi. Eller måske er det et kursus i Excel, du har brug for? Vores mål er, at du finder netop den efter- eller videreuddannelse, der kan tage din viden til nye højder.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Filtrér listen og vælg det rette kursus


Send en henvendelse


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

december 2018
ma
ti
on
to
fr
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
Kundecase
Mark, logistik konsulent

“Introduktionen til Minitab har givet en forsmag på hvad der findes af muligheder for at anvende statistik til løsning af komplekse problemstilling. Her ser jeg dog at det kræver stor erfaring at kunne finde de(t) rette statiske analyser til en given problemstilling – det kan ikke læres på et kursus, men kun gennem intensiv anvendelse af Six Sigma.”

Læs mere
Rune, kommende leder

“Jeg er på vej mod nye udfordringer. Ledelse i praksis har givet mig mere rygrad og styrke til at påtage mig lederrollen.”

Læs mere
Lasse, produktions-controller

"Stikprøveteori, MSA og brugen af minitab var noget af det, som jeg synes var mest spændende. Kunne især godt lide, at man lige fik lov til at afprøve formlerne selv, inden man begyndte at bruge minitab."

Læs mere
Jens Kristian Christensen, Afdel...

"Hos Storm gives der altid inspirerende og personlig undervisning med udgangspunkt i kursistens hverdag." 

Kundeudtalelser