Moms

Hvordan er det lige med moms?

Leder du efter et forløb, der kan styrke dine kompetencer på området for moms? På denne side kan du få et overblik over kurser i moms, der tager din viden til et højere niveau. 
Viser 1-6 af 6
 

Dit overblik over kurser i moms

Du finder både kortere kurser af 1-2 dages varighed, som bl.a. sigter på at holde regnskabspersonale opdateret med de nyeste tendenser, samt efteruddannelser af flere års varighed, der er rettet på mod egentlige momseksperter i både det private erhvervsliv og det offentlige.

Hvad omhandler momskurser?

Moms er et omfattende område, som hele tiden er under udvikling, dels pga. nye indsigter, forandrede politiske vinde og som resultat af samspillet med EU-lovgivningen på området, som også udvikler sig løbende.

Indgangsvinklen til moms varierer også meget afhængigt af virksomhedens karakter og speciale, hvilket naturligvis afspejler sig i de kurser, der udbydes på området. Her vil det f.eks. have betydning, om virksomheden er privat eller offentlig, og om virksomheden har handel med udlandet eller ej.

Typiske arbejdsfunktioner på kurser i moms er:

  • Revisorer
  • Ansatte i økonomifunktioner
  • Økonomi- og regnskabschefer
  • Rådgivere

Med det rette kursus får du det, der skal til for at håndtere moms- og skatterelaterede sager i din organisation. Uanset, om du er på udkig efter et kursus i dansk moms, international moms eller noget helt tredje, findes der et kursus i moms og skat for dig!

Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Ønskeliste