Viser 1-4 af 4
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-4 af 4
 

Executive education - lederuddannelse med direkte afsæt i erhvervslivet

Executive education dækker over lederuddannelser på højt niveau, der udbydes på business schools og universiteter verden over. Typisk modtager du et certifikat efter endt uddannelse, men selve uddannelsen er ikke meritgivende for andre uddannelser. Du kan vælge at deltage på executive education og opnå et certifikat inden for det ønskede, eller du kan sammensætte flere semestre, der giver dig en række sammenhængende certifikater.

Executive education - styrk din lederudvikling med uddannelse på højt niveau

Alle kan deltage på en executive uddannelse, da disse foregår på åbne hold. Med denne form for uddannelse vil du derfor møde andre ledere fra andre brancher, hvilket giver dig en god mulighed for at danne netværk. Typiske deltagere på executive education er topledere, seniorchefer og andre ledere på højt niveau, der er ansvarlige for, at der skabes værdi og resultater for organisationen.

Hvilken executive education passer til dig?

Der findes en bred vifte af executive uddannelser, du kan deltage i og opnå certifikat inden for. Uddannelserne er af forskellig varighed og kan styrke dine lederkompetencer inden for f.eks:

 • Strategisk ledelse
 • Forretningsudvikling
 • Strategisk markedsføring og kommunikation
 • Supply Chain Management
 • Human Resource Management
 • Innovation
 • Økonomi og finans

Fælles for alle forløbene er, at det kræver en stor indsats fra dig. Executive education foregår netop på et højt fagligt niveau og kræver både tid og engagement fra din side. Dog har mange udbydere af executive education kommet deltagerne i møde ved at tilrettelægge uddannelsesforløbene, så de passer ind i arbejds- og familieliv.

Tip: Se hvilke 30 lederkompetencer der efterspørges her

Skræddersyede uddannelsesforløb

Hos mange af udbyderne af executive education har du mulighed for at tage uddannelsen som et skræddersyet forløb. Her tilrettelægges uddannelsen sammen med dig og din arbejdsplads, så den til fulde møder jeres behov og ønsker. En skræddersyet executive uddannelse tager typisk afsæt i en analyse af organisationen, hvorefter udfordringer og kompetencer matches, så du rustes bedst til at skabe positive resultater for din organisation.

Muligheder med executive education

Falder dit valg på en executive uddannelse har du mulighed for at opnå:

 • personlig karriereudvikling
 • unikke ledernetværk på tværs af brancher og organisationer
 • professionel kompetenceudvikling inden for netop det område, du brænder for
 • styrkede jobmuligheder

Samlet set ruster executive education dig  til at møde fremtidige udfordringer i organisationen, f.eks. inden for globalisering, økonomi teknologi eller konkurrence. Undervisningen er typisk krydret med business cases, forretningsplaner, projektopgaver og lignende. Løbende har du mulighed for sparring med undervisere såvel som deltagere, der kan hjælpe til nye løsninger og idéer.

Se en oversigt over alle lederuddannelser her

Sådan får din organisation gavn af executive uddannelse

Din arbejdsplads kan i høj grad drage nytte af dine kompetencer efter en executive uddannelse. Uanset om organisationen står over for et øget fokus på vækst, performance, forandringer eller kæmper i et konkurrencepræget miljø, kan du med executive education være med til at gøre en positiv forskel. Netop executive education varetager i særdeleshed din såvel som organisationens interesse med sit tætte samspil med erhvervslivet.

Du kan på denne side finde en oversigt over relevant executive education, som styrker din lederudvikling og giver dig kompetencer på et højt niveau.

Vil du videre med din lederudvikling? Tjek vores MBA guide >>

Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Ønskeliste
Kundecase
Nikolaj Lagoni, Landechef, Share...

"Strategikurset har givet mig et bedre overblik og skabt et rigtig godt udgangspunkt for at
jeg kan arbejde grundigt og langt mere professionelt med strategiprocessen end jeg
tidligere har gjort, og kurset har klædt mig langt bedre på end jeg havde forventet."

Kundecase
Henrik Jensen, Senior Commercial...

”Det var et super godt kursus, med en klar og tydelig struktur for strategiarbejdet med
meget håndgribelige og anvendelige værktøjer."

Kundecase
Asim Latif, Teamchef, Fonden For...

”Det jeg har fået med fra strategikurset, må andre ikke gå glip af! Vinderstrategi A/S gør
strategiarbejdet enkelt og overskueligt, og tilgangen er helt unik i mine øjne!"

Kundecase
Carsten Leth - Global Business M...

"Jeg deltager i kurset ”Fra god til vindervirksomhed® – få strategi til at virke!” for at få fyldt op i værktøjskassen, således vi står stærkere rustet til det strategiske arbejde i en international koncern med mange forskellige opfattelser af hvad strategisk arbejde er og ikke mindst hvordan processen skal gribes an.”

Kundeudtalelser