Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Executive education

Leder du efter en uddannelse, der kan tage dine lederkompetencer til næste niveau? Med executive education er du sikret ambitiøs lederudvikling med afsæt i erhvervslivet. Executive education kan være med til at styrke dig som topleder inden for f.eks. strategisk ledelse, innovation, markedsføring eller noget helt fjerde. Klik dig rundt i listen her og find inspiration til din næste executive uddannelse.

MBK er professionel udbyder af kurser inden for kommunikation til både private og offentlige organisationer. Vi arbejder med alle niveauer i organisationen og tilbyder derfor kurser for administrative, for ledere og ikke mindst direktøren. Tag dit kommunikationskursus hos os og få kompetenceudvikling, der giver mening og kan bruges i praksis.

DTU's Executive MBA, MMT
DTU Business
         
(2)
21 måneder
350.000 DKK
Lyngby
DTU's Executive MBA, the Master in Management of Technology, is the leading Nordic MBA in Innovation, New Business Creation and Personal Leadership....
Executive MBA in Project Management
Metier
18 eller 24 måneder
32.000 EUR
Fjernundervisning
Vil du gerne booste din karriere eller få en akademisk grad af højeste kvalitet? Den første Global Executive MBA for...
CBA - Strategic Leadership
AVT Business School
8 måneder
107.000 DKK
København
The Certificate in Business Administration (CBA) offers a new perspective on the future role of the successful business leader and...
CBA - Sustainable Leadership
AVT Business School
8 måneder
107.000 DKK
København
The Certificate in Business Administration (CBA) offers a new perspective on the future role of the successful business leader and...
DTU's Advanced Business Management Program, Managing for Growth (MfG)
DTU Business
4 måneder
49.000 DKK
Lyngby
Executive Development Program for Experienced Managers. DTU Business welcomes you to an intensive 4-month executive program aimed at giving you...
Fast-Track MBA
AVT Business School
18 måneder
389.000 DKK
København
Studying for an MBA at AVT Business School is a life-changing experience that offers a whole new perspective on business...
PiN - Projektledelse i Netværk
DTU Business
 
60.000 DKK
Lyngby
Uddannelsen Projektledelse i Netværk foregår hos DTU Business i Lyngby.  Formålet med uddannelsen Projektledelse i Netværk er at udvikle erfarne...
 • = Kundecase tilknyttet denne udbyder/uddannelse
 • = Videopræsentation tilknyttet denne udbyder/uddannelse
Viser 1-7 af 7
 

Executive education - lederuddannelse med direkte afsæt i erhvervslivet

Executive education dækker over lederuddannelser på højt niveau, der udbydes på business schools og universiteter verden over. Typisk modtager du et certifikat efter endt uddannelse, men selve uddannelsen er ikke meritgivende for andre uddannelser. Du kan vælge at deltage på executive education og opnå et certifikat inden for det ønskede, eller du kan sammensætte flere semestre, der giver dig en række sammenhængende certifikater.

Executive education - styrk din lederudvikling med uddannelse på højt niveau

Alle kan deltage på en executive uddannelse, da disse foregår på åbne hold. Med denne form for uddannelse vil du derfor møde andre ledere fra andre brancher, hvilket giver dig en god mulighed for at danne netværk. Typiske deltagere på executive education er topledere, seniorchefer og andre ledere på højt niveau, der er ansvarlige for, at der skabes værdi og resultater for organisationen.

Hvilken executive education passer til dig?

Der findes en bred vifte af executive uddannelser, du kan deltage i og opnå certifikat inden for. Uddannelserne er af forskellig varighed og kan styrke dine lederkompetencer inden for f.eks:

 • Strategisk ledelse
 • Forretningsudvikling
 • Strategisk markedsføring og kommunikation
 • Supply Chain Management
 • Human Resource Management
 • Innovation
 • Økonomi og finans

Fælles for alle forløbene er, at det kræver en stor indsats fra dig. Executive education foregår netop på et højt fagligt niveau og kræver både tid og engagement fra din side. Dog har mange udbydere af executive education kommet deltagerne i møde ved at tilrettelægge uddannelsesforløbene, så de passer ind i arbejds- og familieliv.

Tip: Se hvilke 30 lederkompetencer der efterspørges her

Skræddersyede uddannelsesforløb

Hos mange af udbyderne af executive education har du mulighed for at tage uddannelsen som et skræddersyet forløb. Her tilrettelægges uddannelsen sammen med dig og din arbejdsplads, så den til fulde møder jeres behov og ønsker. En skræddersyet executive uddannelse tager typisk afsæt i en analyse af organisationen, hvorefter udfordringer og kompetencer matches, så du rustes bedst til at skabe positive resultater for din organisation.

Muligheder med executive education

Falder dit valg på en executive uddannelse har du mulighed for at opnå:

 • personlig karriereudvikling
 • unikke ledernetværk på tværs af brancher og organisationer
 • professionel kompetenceudvikling inden for netop det område, du brænder for
 • styrkede jobmuligheder

Samlet set ruster executive education dig  til at møde fremtidige udfordringer i organisationen, f.eks. inden for globalisering, økonomi teknologi eller konkurrence. Undervisningen er typisk krydret med business cases, forretningsplaner, projektopgaver og lignende. Løbende har du mulighed for sparring med undervisere såvel som deltagere, der kan hjælpe til nye løsninger og idéer.

Se en oversigt over alle lederuddannelser her

Sådan får din organisation gavn af executive uddannelse

Din arbejdsplads kan i høj grad drage nytte af dine kompetencer efter en executive uddannelse. Uanset om organisationen står over for et øget fokus på vækst, performance, forandringer eller kæmper i et konkurrencepræget miljø, kan du med executive education være med til at gøre en positiv forskel. Netop executive education varetager i særdeleshed din såvel som organisationens interesse med sit tætte samspil med erhvervslivet.

Du kan på denne side finde en oversigt over relevant executive education, som styrker din lederudvikling og giver dig kompetencer på et højt niveau.

Vil du videre med din lederudvikling? Tjek vores MBA guide >>