Viser 1-16 af 16
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-16 af 16

NLP giver dig indsigt i menneskets subjektive sindsprocesser. NLP kan sammenfattes som en måde til at blive den bedste version af sig selv. Med en NLP uddannelse kan du blive NLP Practitioner eller NLP Master Practitioner. Der findes dog også kurser, hvor du lærer om NLP på et mere grundlæggende niveau.

På en NLP uddannelse vil du lære om:

 • Kommuniker bedre
 • Undgå at blive misforstået
 • Se de nye muligheder
 • Udvikle dig selv og din virksomhed
 • Undgå at blive overhalet og i stedet tage føringen
 • Realisere dine drømme
 • Slippe af adfærd / fobier, der stopper dig i dit daglige liv eller i dit arbejde
 • Opbygge en bedre hverdag

Flere og flere organisationer forsøger nu at opbygge lærende organisationer, organisationer, hvor den enkelte er ansvarlig for deres egen udvikling og læring frigøre deres talent for at komme til toppen af ​​deres evne. Det er den enkeltes evne til at forvalte deres egne tanker, deres konflikter og deres erfaringer, som i sidste ende er forskellen mellem enkeltpersoner og organisationer, der fører vejen ind i det nye spændende kreative fremtid. NLP kan hjælpe dig med at komme derhen, hvor du virkelig ønsker.

NLP kursus

Et kursus hvor du lærer de grundlæggende pricipper ved NLP kan være relavant for dig der gerne vil finde ud af, hvad NLP handler om og om det er noget du vil kunne bruge i dit daglige arbejde. Der er stor forskel på om du personligt vil bruge NLP eller om du har interesse i, at skulle lære andre om NLP og blive uddannet som fx coach. Forskellen vil ofte også være et sprøgsmål om længde, hvor et NLP kursus et kortvarigt og en NLP uddannelse strækker sig over længere tid.

NLP principperne

NLP har sin egen kultur. Denne kuktur omfatter principper for hvordan man underviser og bruge NLP.

Disse principper er:

 • NLP starter med dig. Det er først, når du har lært at håndtere dig selv, at du kan påvirke andre
 • Det ubevidste del af dig er meget stærkere end det bevidste
 • NLP anvendte teknikker som instrueret såvel til det bevidste det ubevidste
 • En NLP uddannelse indeholder mange af de elementer, der karakteriserer hurtig indlæring og er derfor kraftfuld og effektiv

Hvad er NLP?

NLP er studiet af det usædvanlige talent. Det er studiet af både bevidste og ubevidste processer. Du tror måske, at du får præcise svar, hvis du spørger de mest effektive folk, hvad de gør for at få succes. Nøglen til succes er ofte ukendt på det bevidste plan . De hidtil ukendte elementer er undertiden benævnt NLP magi . Men det er ikke magi blot en bevidsthed om, hvad der er virkelig vigtigt , en bevidsthed som er så ofte mangler i mere traditionelle modeller og teknikker. Når du bruger NLP værktøjer til at få du lov til at præsentere disse ukendte dele, således at kodningen af talent bliver mulig. det er hvad der er NLP hemmelige magi.


Baggrunden for NLP - Neuro Lingvistisk Programmering

Neuro refererer til det neurologiske system, sanseindtryk fra syn, hørelse, berøring, smag og lugt oversætter til tankeprocesser både bevidst og ubevidst. Det er forbundet med både fysiologi af bevidsthed, og hvordan de arbejder sammen som et system. Meget af NLP handler om at øge kendskabet til de neurologiske system, og at lære at styre det.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen