NLP Mindset Coach

Nicolaj Harms, i Storkøbenhavn
Længde
15 dage
Pris
23.500 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Længde
15 dage
Pris
23.500 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om kurset

Kursusbeskrivelse

NLP

NLP Mindset Coach

Neuro Lingvistisk Programmering (NLP) er studiet af, hvordan vi mennesker hver især oplever verden. NLP er opstået ved at nærstudere de mest succesfulde og effektive mennesker i verden, for derefter at anvende og viderelære disse personers bevidste og ubevidste strategier. 

Om uddannelsen:

Med en NLP Mindset Coach lærer du at “installere” en god egentilstand hos dig selv og andre. Du lærer at forstå og udnytte en stor del af din underbevidstheds enorme kapacitet.
Du vil blive klog på psykologien bag at skabe forandring hos mennesker og principperne bag sand forandring. Du lærer samtidig succesfulde mentale strategier, som du kan implementere i dit liv, hvilket giver dig en mærkbar forandring med det samme.

Og hvorfor er det så vigtigt for mig, tænker du måske?

Fordi du lærer at skabe de resultater du ønsker, både hos dig selv og andre. Du lærer at håndtere udfordringer med en ressourcestærk egentilstand. Du får en forstærket selvtillid og mindset. Du lærer at kommunikere effektivt til dine kollegaer, ansatte eller kunder. Du kan ikke lede andre mennesker, hvis du ikke kan lede dig selv – og du kan ikke lede dig selv, hvis du ikke kan styre din tilstand.


For at kunne bevæge mennesker omkring dig og skabe forandring hos dem, bliver du nødt til at vide specifikt, hvad du vil opnå og have skabt forandringen hos dig selv først. Samtidig skal du være bevidst om dine og andres verbale og non-verbale signaler.
Det er netop de principper, vi går i dybden med på uddannelsen. Det er altså en uddannelse, som med sikkerhed udvider din horisont og din fundamentale forståelse af, hvordan vi mennesker tænker og kommunikerer.

Med en NLP Mindset Coach vil udbyttet bl.a. være:

 • Certificering som NLP Coach

 • Redskaber til at ændre hæmmende overbevisninger og følelsesmæssige tilstande

 • Synlig optimering af dine præstationer og resultater

 • Evnen til effektiv kommunikation professionelt og privat

 • Coaching-værktøjer

 • Evnen til at skabe forandring i dit og andres liv

 • Styrket evne til at skabe god kemi

 • Avanceret neurologisk, psykologisk og sproglig forståelse

 • Større grad af selvindsigt og selvudvikling

 • En forøget grad af selvledelse og selvtillid

Krav

Uddannelsen forudsætter ikke kendskab til NLP eller anden faglig viden, men det kræver en vilje til at arbejde seriøst og et ønske om at ville udvikle sig personligt og fagligt.
Ud over de 15 undervisningsdage forventes det, at der afsættes tid til træning af materialet mellem modulerne. Dette er nødvendigt for at få det optimale udbytte af uddannelsen. Uddannelsen afsluttes med en skriftlig og mundtlig evaluering.

Moduler

NLP Mindset Coach består af 5 moduler á tre dage. Det er altså samlet set 15 undervisningsdage fordelt over 5 moduler. Uddannelsen er den eneste i Danmark, der supplerer NLP’s unikke psykologiform med et særligt fokus på at forstærke dit mindset.

 • Modul 1: Effektiv kommunikation
 • Modul 2: Coachingværktøjer
 • Modul 3: Personlige strategier og tilstande
 • Modul 4: Forandring
 • Modul 5: Certificering

Målgruppe

Uddannelsen er for dig, der ønsker en personlig og faglig udvikling, for derved at skabe nye resultater i dit liv. Det er for dig, som ønsker at styrke din forståelse og evne til at kommunikere og samarbejde med andre mennesker. Det er også for dig, der ønsker at optimere dine (og andres) adfærdsmønstre, følelsesmæssige tilstande, selvtillid, relationer og præstationer.
Dette sker bl.a. ved, at du lærer, hvordan menneskers tanker er kodet ind i nervesystemet, samt hvordan det påvirker den følelsesmæssige tilstand – og når du først har denne forståelse, kan du anvende  denne viden til at ændre alt i dit liv.
NLP Mindset Coach er en praktisk uddannelse. Der lægges stor vægt på at give dig konkrete redskaber og værktøjer, som du kan bruge i din hverdag straks efter læring. Det er altså ikke en uddannelse, hvor du blot lærer noget teori og derefter går hjem med en mappe. Der er fokus på at give dig konkret og brugbar viden, som du får ind under huden, og som derfor vil udvikle dig og være med dig resten af livet.
Undervisningen foregår ved, at du først får forklaret teori og får demonstreret øvelser – derefter skal der øves og trænes i grupper.

På uddannelsen lærer du ikke kun klassisk NLP, men også de mest opdaterede og effektive NLP-teknikker.

Video

Pris

Prisen er 23.500,- (det er muligt at betale i rater). Prisen er inkl. undervisning, uddannelsesmateriale og certificering.

Der tilbydes gratis kaffe, te og frugt.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om NLP Mindset Coach
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Nicolaj Harms
Herstedvang 14
2620 Albertslund

CoachingNicolaj Harms har med raketfart skabt en karriere, som resultatskabende Coach. Han har hjulpet mennesker fra alle sociale lag med at overkomme mentale forhindringer. Han har bl.a. hjulpet andre fri for angst, stress, depression, PTSD, traumer og sorg. Han har...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Udtalelser

Linda, Sælger

“På uddannelsen har jeg lært at ændre mine tanker bevidst"

Ibrahim, Socialpædagog

“Jeg plejede at være usikker inden jeg skulle tale foran forsamlinger, men NLP-redskaberne har gjort mig selvsikker"

Metzy, Selvstændig

“Uddannelsen har givet mig styrke, selvindsigt og mere selvtillid"

Sponsoreret