Vis finduddannelse.dk som: Mobile

NLP Psykoterapeut

Dansk NLP Institut
Åben uddannelse
110 undervisningsdage og 1456 træningslektioner fordelt over 4 år
Startdatoer
Århus
09-09-2020  
23.900 DKK
27-01-2021  
23.900 DKK
København
16-09-2020  
23.900 DKK
18-11-2020  
23.900 DKK
24-02-2021  
23.900 DKK

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge Dansk NLP Institut?

Vi giver dig optimale rammer for udvikling af viden og avancerede kommunikationsformer

Du får et trygt og nærværende studiemiljø hvor du kommer i fokus

Vi er kompromisløse, når det gælder at sikre høj standard og etik i anvendelsen af læring og udvikling

Kursusbeskrivelse

Psykoterapeut

Bliv uddannet NLP Psykoterapeut

Den 4-årige godkendte psykoterapeut uddannelse på Dansk NLP Institut tages som et deltidsstudie med plads til fuldtidsarbejde og familieliv ved siden af. Under uddannelsen bliver der opbygget faglige og personlige kompetencer, der kan anvendes både professionelt og privat. Vi uddanner psykoterapeuter i både København og Århus.

Dit udbytte med uddannelsen

Som NLP psykoterapeut studerende vil du gennem de fire år på uddannelsen få ny viden og nye kompetencer indenfor et psykologisk felt, der tager udgangspunkt i personlig udvikling. Samtidig vil du deltage i et fagligt miljø med grobund for at danne nye venskaber.

Du vil ligeledes møde engagerede undervisere, samt andre studerende, som på samme måde som dig, brænder for at hjælpe andre mennesker inden for det psykoterapeutiske felt.

Det NLP psykoterapeutiske fundament og de tilknyttede værktøjer bliver brugt til at identificere, acceptere og forandre. Det ressource orienterede fokus fremmer det sunde og velfungerende frem for opmærksomhed på fejl og mangler. NLP psykoterapeuten benytter sig af evidensbaserede kommunikations- og forandringsværktøjer.

Indhold på Psykoterapi uddannelsen

Psykoterapi er en form for samtaleterapi der tjener to hovedformål:

  • Behandling af psykiske problemer eller lidelser
  • Personlig udvikling, herunder bearbejdelse af tab og traumer

Formålet er selvindsigt og selverkendelse af tilbagevendende sanse-, tanke- og handlemønster; mønstre som danner udgangspunktet for dybdegående forandringer i et menneskes liv hvor målet kunne være: Øget selvværd, livsglæde og balance i hverdagen.

Ved psykoterapi kræves der et samarbejde mellem psykoterapeut og klient, som bedst kan beskrives som en kontrakt med gensidige forpligtigelser til at mødes regelmæssigt, over et vist tidsrum.

NLP terapi er et psykoterapeutisk værktøj, der med stor respekt for det enkelte menneske, arbejder med ressourcer og bagvedliggende årsager til den tilstand et menneske befinder dig i.

Terapiformen tager udgangspunkt i, at kun det enkelte menneske kender svarene på de problemer og udfordringer vedkommende har. Den terapeutiske proces hjælper klienten med at finde svarene.

NLP psykoterapi kategoriseres som korttidsterapi i modsætning til f.eks. psykoanalysen som kategoriseres som langtidsterapi.

Uddannelsens undervisningsform

Undervisningen vil først og fremmest foregå som holdundervisning, hvor underviseren er ansvarlig for personlige processer og teoretiske oplæg. Der vil indgå øvelser som giver praktisk erfaring med terapeutrollen under direkte supervision og skiftevis arbejdes der med personlige temaer og teoretisk forståelse af disse.

Målgruppe

Den 4-årige godkendte psykoterapeut uddannelse på Dansk NLP Institut tages som et deltidsstudie med plads til fuldtidsarbejde og familieliv ved siden af, så alle kan deltage på uddannelsen. 

Video

       

Pris

Psykoterapeutuddannelsen strækker sig over 22 moduler. 

Modul 1 - 5 koster 22.000 kr.

Modul 6 - 10 koster 24.000 - 25.900 kr. 

Modul 11 - 16 koster 28.700 - 29.800 kr. 

Modul 17 - 22 koster 28.700 - 29.800 kr. 

Om udbyderen

Dansk NLP Institut

Dansk NLP Institut blev etableret i 1989 som det første NLP-uddannelsessted i Skandinavien og har i dag afdelinger i Aarhus og i København. NLP Instituttet har bl.a. uddannelsen som NLP Psykoterapeut. Ved at skabe rammerne omkring seriøse og klassiske uddannelser...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Dansk NLP Institut

Hornemansgade 36A
2100 København Ø

Telefon: +45 70 10 11 70


Få information

Udfyld formularen for mere information om NLP Psykoterapeut

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.
Kundecase
Ditte Baeré Petersen, Pædagog

"Jeg er blevet bedre til at dissociere mig, så jeg kan se en problematisk arbejdssituation fra flere perspektiver og ikke kun min egen. Jeg har undervejs fået arbejdet med egne problematikker."

Læs mere
Jens Kauffmann Lund, Socialpædagog

"I mit arbejde med børn og unge, er relationer, et af de vigtigste ”værktøjer” til at støtte den unge i sin udvikling. NLP har givet mig indsigt og forståelse for sindets struktur og de ofte bagvedliggende intentioner ved en given handling."

Læs mere
Bettina Kastrup, HR

"Jeg har lært at være meget mere fleksibel i min relation til andre mennesker. Jeg har fået den evne at være åben og ”usikker” over det nye og tro på at jeg nok skal lære det med tiden."

Læs mere
Ataf Majeed Khawaja

"Mange af de ting vi har talt om er noget, jeg kan bruge, så jeg kan gå mere professionel til værks."

Læs mere

Du vil måske også være interesseret i: