Vis finduddannelse.dk som: Mobile

NLP Psykoterapeut

Dansk NLP Institut
110 undervisningsdage og 1456 træningslektioner fordelt over 4 år
Åben uddannelse
København, Århus
22.000 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Psykoterapeut

Bliv uddannet NLP Psykoterapeut

Den 4-årige godkendte psykoterapeut uddannelse på Dansk NLP Institut tages som et deltidsstudie med plads til fuldtidsarbejde og familieliv ved siden af. Under uddannelsen bliver der opbygget faglige og personlige kompetencer, der kan anvendes både professionelt og privat. Vi uddanner psykoterapeuter i både København og Århus.

Dit udbytte med uddannelsen

Som NLP psykoterapeut studerende vil du gennem de fire år på uddannelsen få ny viden og nye kompetencer indenfor et psykologisk felt, der tager udgangspunkt i personlig udvikling. Samtidig vil du deltage i et fagligt miljø med grobund for at danne nye venskaber.

Du vil ligeledes møde engagerede undervisere, samt andre studerende, som på samme måde som dig, brænder for at hjælpe andre mennesker inden for det psykoterapeutiske felt.

Det NLP psykoterapeutiske fundament og de tilknyttede værktøjer bliver brugt til at identificere, acceptere og forandre. Det ressource orienterede fokus fremmer det sunde og velfungerende frem for opmærksomhed på fejl og mangler. NLP psykoterapeuten benytter sig af evidensbaserede kommunikations- og forandringsværktøjer.

Indhold på Psykoterapi uddannelsen

Psykoterapi er en form for samtaleterapi der tjener to hovedformål:

  • Behandling af psykiske problemer eller lidelser
  • Personlig udvikling, herunder bearbejdelse af tab og traumer

Formålet er selvindsigt og selverkendelse af tilbagevendende sanse-, tanke- og handlemønster; mønstre som danner udgangspunktet for dybdegående forandringer i et menneskes liv hvor målet kunne være: Øget selvværd, livsglæde og balance i hverdagen.

Ved psykoterapi kræves der et samarbejde mellem psykoterapeut og klient, som bedst kan beskrives som en kontrakt med gensidige forpligtigelser til at mødes regelmæssigt, over et vist tidsrum.

NLP terapi er et psykoterapeutisk værktøj, der med stor respekt for det enkelte menneske, arbejder med ressourcer og bagvedliggende årsager til den tilstand et menneske befinder dig i.

Terapiformen tager udgangspunkt i, at kun det enkelte menneske kender svarene på de problemer og udfordringer vedkommende har. Den terapeutiske proces hjælper klienten med at finde svarene.

NLP psykoterapi kategoriseres som korttidsterapi i modsætning til f.eks. psykoanalysen som kategoriseres som langtidsterapi.

Uddannelsens undervisningsform

Undervisningen vil først og fremmest foregå som holdundervisning, hvor underviseren er ansvarlig for personlige processer og teoretiske oplæg. Der vil indgå øvelser som giver praktisk erfaring med terapeutrollen under direkte supervision og skiftevis arbejdes der med personlige temaer og teoretisk forståelse af disse.

Målgruppe

Den 4-årige godkendte psykoterapeut uddannelse på Dansk NLP Institut tages som et deltidsstudie med plads til fuldtidsarbejde og familieliv ved siden af, så alle kan deltage på uddannelsen. 

Video

Pris

Psykoterapeutuddannelsen strækker sig over 22 moduler. 

Modul 1 - 5 koster 22.000 kr.

Modul 6 - 10 koster 24.000 - 25.900 kr. 

Modul 11 - 16 koster 28.700 - 29.800 kr. 

Modul 17 - 22 koster 28.700 - 29.800 kr. 

Om udbyderen

Dansk NLP Institut

Dansk NLP Institut blev etableret i 1989 som det første NLP-uddannelsessted i Skandinavien og har i dag afdelinger i Aarhus og i København. NLP Instituttet har bl.a. uddannelsen som NLP Psykoterapeut. Ved at skabe rammerne omkring seriøse og klassiske uddannelser...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Dansk NLP Institut

Hornemansgade 36A
2100 København Ø

Telefon: +45 70 10 11 70


Få information

Udfyld formularen for mere information om NLP Psykoterapeut

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.
Kundecase
Martin Harss, Rådgiver

"Jeg har opnået en større forståelse for forskelligheder og har fået trænet min evne til at lytte aktivt."

Læs mere
Christina Michelle Nielsen, ISS

"Jeg har fået noget på flere niveauer. Jeg har blandt andet fået genopfrisket og prøvet principper og værktøjer i en anden sammenhæng end psykoterapi hvilket har været rigtig spændende."

Læs mere
Stig Jensen, IT-vejleder

"Jeg ved nu, at jeg bruger NLP i min hverdag både bevidst og ubevidst. Jeg værdsætter stemningen og aktiviteterne og energien på Instituttet "

Læs mere
Annette Ibsen

"Jeg har fået indsigt i NLP og nogle af de grundlæggende forudsætninger og værktøjer. Jeg har lært at turde være mere åben og være i nuet, og jeg har fået udfordret mine egen grænser."

Læs mere