Vis finduddannelse.dk som: Mobile
Viser 1-20 af 53

Kurser i forandringsledelse giver dig den basale viden til at kunne forstå teorien bag forandringer, således at du som leder eller mellemleder kan skabe motivation og energi blandt dine medarbejdere - og dermed mindske modstanden, som alle forandringer automatisk bliver mødt med.

Forløbene lægger vægt på kommunikation og inddragelse af medarbejdere, således at medarbejderne får ejerskab i forandringsprojektet. Dette sikrer holdbare løsninger, hvor forandringer bliver forankret i organisationerne.

Kurser i forandringsledelse går i dybden med:

  • planlægning
  • ledelsesstile
  • reaktionsmønstre
  • roller
  • ansvar
  • kommunikationsværktøjer

Forandringer er en ganske naturlig del af dagens forretningsliv. De opstår, når der skal inkorporeres nye processer, it-systemer, eller når selskaber fusionerer. Det kræver indsigt fra lederens side at sørge for at disruptioner ikke fører til konflikt eller tøven. 

Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Ønskeliste
Kundecase
Niels-Jørgen Trandum, Facility a...

”Uddannelsen var skruet rigtig godt sammen. Underviseren var meget inspirerende, der var en åben dialog med de andre kursister og jeg fik rigtig mange ledelsesværktøjer med mig hjem”.

Læs mere
Ivan Simonsen, Martin Professional

"Jeg har lært at se det hele oppefra og finde start og stop i processer."

Læs mere
Libbe Skovgaard-Petersen, Head o...

”Jeg syntes den mængde materiale, man nåede igennem på så kort tid, var imponerende, og underviserens evne til at formidle et svært stof, gjorde stort indtryk”.

Læs mere
Deltager på Succesfuld Strategii...

"Det var rigtig inspirerende at opleve. Jeg vil helt sikkert anbefale det til andre”

Læs mere