Forandringsledelse i praksis

Gordios, i Århus
Længde
6 dage
Pris
9.900 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
6 dage
Pris
9.900 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om kurset

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for opstart

 • Holdundervisning
 • Århus

Kursusbeskrivelse

Forandringsledelse i praksis – skab levende forandringer

forandringsledelse

Kursusbeskrivelse

Dette kursus gennemføres som en akademiuddannelse på Erhvervsakademiet i Århus (EAAA) som et valgfrit fag indenfor ledelse. Du opnår 10 ECTS point.

Kurset adskiller sig fra mange andre uddannelser ved at have en markant deltagerinvolvering. Vi anvender gamification – dvs. at vi bruger læringsspil og simuleringer af dine ledelsesbeslutninger samt andre støtteværktøjer - som en væsentlig del af lærings- og træningsforløbet.

Forandringer ER svære- og med ny teknologi, øget tidspres og større kompleksitet i forandringer kan det være en udfordring at bevare overblikket, når bølgerne går højt. Håndteringen af forandringer er en af de absolut vigtigste ledelsesdiscipliner og afgørende for succes eller fiasko. Desværre bliver den menneskelige faktor alt for ofte undervurderet og resulterer i, at medarbejdere og organisation ikke flytter sig i den rigtige retning, og de ønskede forandringer løber ud i sandet.

Forandringsledelse er ikke bare 3 slides på et fredagsmøde. Forandringer skal gøres levende, og du skal kunne bygge bro mellem teori og praksis. På dette forløb styrkes du i at skabe succesfulde forandringer i praksis. Du klædes på til at gøre forandringer meningsfulde og levende - både i en konkret forandringssituation, eller igangsætte udviklingen af en kultur, der er mere agil, modig og hurtig.

Kurset giver dig indblik i:

 • Forandringsprocessen: Hvad er den typiske forandringscyklus, og hvilke håndtag kan du bruge i de forskellige faser. Hvordan gør du - og hvad er effekten af de forskellige tilgange?
 • Den menneskelige faktor: Forståelsen for den menneskelige reaktion på forandringer, hvordan du kan arbejde med at imødekomme modstand og i bedste tilfælde skabe motivation. Fokus på adfærdsdesign og hvordan du ændrer vaner og skaber ny adfærd i praksis.
 • Din lederrolle: Fokus på dine styrker og svagheder i de forskellige roller, der er behov for i forskellige situationer.

Udbytte

 • Indsigt og træning, der klæder dig på til at gennemføre succesfulde forandringer og skabe resultater.
 • Case og simulering, der viser dig konsekvenserne af dine beslutninger, og skærper dine erfaringer, inden du skal øve dig i den virkelige verden.
 • Du lærer at tackle og imødekomme den modstand, der stort set altid opstår før og under forandringsforløb.
 • Du får din egen personlige personprofil med dyb indsigt i dine egne præferencer og lederprofil - og hermed kendskab til dine styrker og mulige svagheder, som du skal være opmærksom på som leder.

Kursus form

Kursuset er opbygget over 6 moduler, der er fordelt på 6 dage. Du afslutter forløbet med en mundtlig eksamen kombineret med en erhvervscase. Du får karakter efter 7-trinsskalaen. ‘Forandringsledelse' giver 10 ECTS-point. Der arbejdes med visuelle værktøjer under hele forløbet, og du vil opleve konsekvenserne af dine beslutninger via simulationsspillet ActeeChange. Spillet har fokus både på implementeringen af forandringer i organisationen og påvirkningen af dig som leder.

 • Modul 1: Scenen sættes 
 • Modul 2: Forandringsprocesser 
 • Modul 3: Effektiv kommunikation 
 • Modul 4: Menneskelig forståelse
 • Modul 5: Ledelse af forandringer 
 • Modul 6. Det samlede billede 
 • Aflevering af erhvervscase
 • Mundtlig eksamen på 30 minutter

Målgruppe

Forandringsledelse er for alle nuværende og kommende ledere - samt uformelle ledere, der via deres rolle som f.eks. tillidsrepræsentant eller lign. er involveret i forandringsprocesser.

Video

Pris

Prisen for kursus er 9.900 DKK. Prisen inkludere kursus materiale, en profil fra Insights Danmark og fuld forplejning under hvert modul.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Forandringsledelse i praksis
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Gordios
Sønderhøj 30
8260 Århus

Gordios er en konsulentvirksomhed, der arbejder med at finde effektive og enkle løsninger, der virker i dagligdagen. Resultaterne skal leve i dagligdagen – og vi skal gennemføre det på en levende og involverende måde. I Gordios arbejder vi med fokus...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret