Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Forandringsledelse og agile metoder

AROS Kurser
Startdatoer
Århus
30-08-2022 09:00  (Dansk)
11.500 DKK
06-03-2023  
11.500 DKK
07-06-2023   (Dansk)
11.500 DKK
København
06-09-2022   (Dansk)
11.500 DKK
15-11-2022  
11.500 DKK
01-03-2023 09:00  (Dansk)
11.500 DKK

Forandringsledelse og agile metoder

Succesfulde forandringer med kursus i forandringsledelse og agile metoder 

Lær at lede og kommunikere forandringer der skaber mening

Verden er i forandring, og forandringer sker hurtigere og hurtigere – drevet af ny teknologi, nye arbejdsformer og globalisering. I løbet af kursets tre intensive dage, kommer du hele vejen rundt fra mindre til store gennemgribende forandringsprocesser og vi lærer dig at navigere i en kompleks og dynamisk virkelighed.

Du kommer igennem alle forandringens faser med dette kursus i forandringsledelse og agile metoder, så du forstår at analysere og arbejde med organisatoriske forandringer, kvalificere, planlægge og realisere transformationer og arbejde med involverende processer såsom design thinking.

Bliv klogere på forandring – og på din organisation

På lederkurset lærer du, hvordan forandringsprocesser faciliteres på den optimale måde i en blanding af klassisk forandringsteori og agile ledelsesprincipper. Men det bliver krydret med din egen og underviserens erfaring, så vi kommer så tæt på din virkelighed som muligt. Du lærer at identificere og arbejde med organisationens mindset, potentielle modstandspunkter og hvordan du kan sikre fremdrift gennem en vekslen mellem styring og ledelse.

Brug dig selv, og skab tillid

Det helt centrale i enhver forandringssituation er de mennesker, der påvirkes i processen. Selv tilsyneladende små forandringer som eksempelvis implementering af et nyt IT-system påvirker det daglige arbejdsflow for medarbejderne, og uden tillid får vi aldrig ting til at ske. På dette lederkursus arbejder vi med, hvordan du får det optimale ud af de indvolverede, spiller dem gode og aktiverer deres ressourcer. Det betyder, at vi skal arbejde med dig og dine kompetencer – både dem du allerede besidder, og dem du har mulighed for at udvikle. 

Vi tager udgangspunkt i dine erfaringer

Forud for kurset vil du som deltager blive bedt om at beskrive et forandringsforløb, som du har været involveret i. Står du over for dit første forandringsforløb, eller er du generelt bare interesseret i ledelse af forandringer, skal du på tilsvarende måde beskrive din daglige rolle i organisationen og supplere med de overvejelser, som du gør dig om de udfordringer, du forventer at møde. 

Vi tager udgangspunkt i dine erfaringer

Forud for kurset vil du som deltager blive bedt om at beskrive et forandringsforløb, som du har været involveret i. Står du over for dit første forandringsforløb, eller er du generelt bare interesseret i ledelse af forandringer, skal du på tilsvarende måde beskrive din daglige rolle i organisationen og supplere med de overvejelser, som du gør dig om de udfordringer, du forventer at møde.

På dette kursus vil du lære at

 • forstå psykologien bag forandringer
 • analysere og planlægge forskellige typer af forandringer
 • balancere rationel og procesorienteret tilgang
 • anvende effektive, enkle og gennemprøvede værktøjer
 • ’blive agil’ og forstå hvad det handler om
 • kommunikere forandringer, så der skabes accept
 • involvere medarbejderne og skabe mening med forandringer

Hvem bør deltage i dette kursus?

 • Ledere
 • Projektledere og forandringsagenter
 • Stabsmedarbejdere og funktionschefer
 • Alle, der ønsker at arbejde professionelt med forandringsledelse og change management.

 

Målgruppe

Dette kursus i forandringsledelse er målrettet alle, der ønsker at arbejde professionelt med forandringsledelse, f.eks:

 • Projektledere
 • Forandringsagenter
 • Ledere og mellemledere
 • Stabsmedarbejdere og funktionschefer
 • Selvstændige

Forud for vores kursus i forandringsledelse vil du som deltager blive bedt om at beskrive et forandringsforløb, som du har været involveret i. Står du over for dit første forandringsforløb, eller er du generelt bare interesseret i ledelse af forandringer, skal du på tilsvarende måde beskrive din daglige rolle i organisationen og supplere med de overvejelser, som du gør dig om de udfordringer, du forventer at møde.

Få mere information om vores kursus i forandringsledelse

Undervisere

Lars Frisk Rossen har været leder hele sit liv. Fra Livgarden til Maersk, GN Store Nord og LEGO har Lars ledet forandringer og forretningsinitiativer forankret i virksomhedernes respektive strategier. Ved at kombinere den nyeste teori med en legende tilgang til ledelse giver han dig anderledes og energiske veje til at opnå nye resultater i netop din hverdag.

Det, der får Lars’ undervisning til at stå frem, er, at han på egen krop har mærket, når værktøjer og metoder både har virket og fejlet. Erfaringer han gerne bringer i spil for at gøre dig til en succes.

Tag vores kursus internt i din virksomhed - på dansk eller engelsk

Vores kursus i forandringsledelse og agile metoder (change management) kan også bestilles som et internt kursus i din organisation.

Kurset vil da kunne afholdes på engelsk, hvilket giver mulighed for at inddrage de ledere, der ikke taler dansk. Det giver endnu bedre muligheder for at tilpasse indhold og undervisning til deltagerne.

Kontakt os og hør mere

Pris

Prisen er 11.500 ekskl. moms og er inkl. e-kursus om god læring.

AROS Kurser

Arbejder du med kommunikation, projektledelse, ledelse eller sprog? Vil du gerne lære mere og dygtiggøre dig inden for dit job? Så er et kursus hos AROS det rette valg for dig! Hos AROS Kurser er det vores mål, at kurserne...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Forespørgsel efter information

Få svar på dine spørgsmål om Forandringsledelse og agile metoder
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinformation til AROS Kurser

AROS Kurser

Fredericiagade 15
1310 København K


Hvad siger tidligere deltagere på kurserne?

Gennemsnit 4,8

Baseret på 10 evalueringer

Hanna, Novo Nordisk
Rigtig god kursusoplevelse, med et meget passende fagligt niveau. Efter kurset er jeg blevet bedre til at bruge forandringsprocesserne aktivt, og jeg er blevet rustet til at agere korrekt fra processens start. Underviseren var dygtig til at tilpasse stoffet til os, og skabte et aktivt og dynamisk læringsmiljø.
Birgitte, Coloplast
Kurset var af super kvalitet. Martin er en usædvanlig dygtig og engageret underviser med en operationel tilgang til tingene og der var en velafbalanceret vekslen mellem teori og praksis. Han har en rigtig god evne til at være nærværende, lyttende og involverende, og dermed gøre sin undervisning særdeles relevant for deltagerne.
Lone, Aarhus Kommune
Meget professionelt fra start til slut. Jeg har fået så meget med i bagagen og blevet meget motiveret af at komme i gang med at bruge de nye værktøjer. Det var et fantastisk kursus og en meget dygtig og kompetent underviser.
Få information

Udfyld formularen for mere information om Forandringsledelse og agile metoder

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,8)
Baseret på 10 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 267 evalueringer
Se alle evalueringer