Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Mini MBA - Den korte Executive uddannelse

Herunder finder du et udvalg af mini MBA uddannelser, som udbydes af vores kunder indenfor ledelsesuddannelser. En mini MBA er en uddannelse for ledere og professionelle, der ønsker at få indblik i ledelsesmæssige discipliner og/eller blive opdateret med den nyeste viden og metoder indenfor ledelse og management.

På en mini MBA uddannelse bliver du undervist i et bredt spektrum af relevante fag, såsom strategi, markedsforståelse, ledelse og organisation.

Aros Mini MBA
AROS Kurser
6 måneder
27.500 DKK
Flere byer (2)
- Udviklet sammen med Danmarks førende ekspert inden for ledelse, professor Steen Hildebrandt. Aros Mini MBA er Danmarks mest ambitiøse Mini...
Aros Mini MBA - Aros Business Academy
Aros Business Academy
6 måneder
27.500 DKK
Flere byer (2)
- Udviklet sammen med Danmarks førende ekspert inden for ledelse, professor Steen Hildebrandt. Aros Mini MBA er Danmarks mest ambitiøse Mini...
Pre MBA uddannelse (DBA) - Til et erhvervsliv i konstant forandring
Business Institute
         
(3)
1 år
35.000 DKK
Aalborg
Pre MBA er en etårig diplomuddannelse i business-forståelse (Diploma in Business Administration), og er for dig, der har oparbejdet stor...
Flexible MBA
AVT Business School
3 år
107.000 DKK
København
Studying for an MBA at AVT Business School is a life-changing experience that offers a whole new perspective on business...
  • = Kundecase tilknyttet denne udbyder/uddannelse
Viser 1-4 af 4
 

Hvad er en Mini MBA?

Mini MBA’en har fået sit navn, fordi pensum er inspireret af de fag, man har på MBA uddannelsen. Dog på et lavere niveau. En mini MBA uddannelse tager ca. 9 måneder på deltid, hvorimod den almindelige MBA tager minimum 2-3 år på deltid. Dette betyder, at pensum ikke så omfangsrigt og dybdegående på Mini MBA’en, som den er på en MBA uddannelse.

Titlen Mini MBA er ikke en beskyttet titel, og derfor er der ikke lovgivningsmæssige krav til, hvad uddannelserne skal indeholde af fag og pensum. Det er derfor nødvendigt, at du studerer de forskellige uddannelsers indholdsbeskrivelser og fag, så du sikrer dig, at uddannelsen lever op til de forventninger, du har til dens indhold og form. De forskellige Mini MBA uddannelser adskiller sig desuden i undervisningsform, længde på uddannelse samt tidsforbrug i forbindelse med forberedelse til undervisning og eksamen.

Finansiering

Uddannelsen koster mellem 28.500 kr. - 35.000 kr ex. moms.

Du har flere muligheder i forhold til finansiering af uddannelsen:

  • Bruttolønsordningen: Ved bruttolønsordningen finansierer du selv uddannelsen, men du betaler uddannelsen via din bruttoløn dvs. du sparer 40-50 % af deltagergebyret.
  • Din arbejdsgiver betaler uddannelsen: I nogle tilfælde er uddannelse et krav fra arbejdsgiver, hvis de påtænker at placere dig i en lederposition. Derfor er det helt naturligt for virksomheden at betale din uddannelse. I andre tilfælde kan du argumentere for, at dine nyerhvervede kompetencer er til virksomhedens fordel, og at de derfor helt eller delvis skal stå for finansieringen.

Du kan finde mere inspiration til finansiering af din Mini MBA her, og om bruttolønsordningen her

Hvem tager en Mini MBA uddannelse

Mini MBA uddannelsen henvender sig til en bred målgruppe. Det kan være, at du er topleder og ønsker at få genopfrisket din viden og værktøjskasse til brug i dit daglige arbejde, men samtidig ikke har tid og overskud til den fulde MBA uddannelse. Det kan også være, at du er iværksætter og aldrig har beskæftiget dig med ledelse før, men at du nu står i en situation som virksomhedsejer, hvor du skal varetage virksomhedens ledelsesopgaver. Eller måske du er uddannet specialist, for eksempel ingeniør, og din arbejdsgiver nu gerne vil have dig til at fungere som projektleder i virksomheden.

Uanset hvilken begrundelse folk har for at starte på uddannelsen, så giver det en dynamik og diversitet i klassesammensætningen, der gavner dig, fordi du får indblik i perspektiver fra helt andre faglige baggrunde end din egen. Det kan give nye måder at anskue og løse problemstillinger på.

Hvilket udbytte får du af mini MBA uddannelsen

Du bliver introduceret til de kerneområder, som er vigtige at have forståelse for som leder. Desuden får du den nyeste forskningsbaserede viden og metoder indenfor området, som du kan bruge i dit arbejde fra dag 1.

Du får andre perspektiver på dine ledelsesmæssige udfordringer fra dine medstuderende via klassediskussioner i små klasser af højst 35 studerende.

Derudover styrker du dit netværk i form af fagprofessionelle medstuderende på tværs af brancher og fag. Et netværk du kan bruge til sparring i din fremtidige karriere som leder.