Masteruddannelser

Mini MBA i Finans og Økonomi på ABA

Aros Business Academy, i København (+1 lokationer)
Længde
6 måneder
Pris
33.000 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
6 måneder
Pris
33.000 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om kurset

Kursusbeskrivelse

Mini MBA i Finans og Økonomi på ABA

Aros Min MBA i Finans og Økonomi

Denne uddannelse vil gøre dig til en mere komplet leder og styrke din position i organisationen. Vi gør det komplekse håndgribeligt og dykker ned i alt det, du skal vide om økonomi og finans for at blive en stærkere leder med større gennemslagskraft og indflydelse – til gavn for dig og hele arbejdspladsen!

Hvad er en mini MBA?

En Mini MBA er en mulighed for at udvide dit perspektiv og få et indblik et stort fagområde på relativt kort tid. I dette tilfælde over 6 måneder. Konceptet ‘Mini MBA’ har været brugt i store dele af verden gennem mere end 50 år.

Vores klassiske Mini MBA,Aros Mini MBA, er udviklet i tæt samarbejde med en af de førende tænkere inden for ledelse, nemlig professor i ledelse Steen Hildebrandt. For han ved om nogen, hvad der er krævet af en fuld MBA. Alle vores Mini MBA-uddannelser holder et højt fagligt niveau – samtidig med, at vi fokuserer hårdnakket på at have en positiv og mærkbar impact på din praksis.

Dit udbytte

 • På denne uddannelse får du lagt et solidt teoretisk fundament, som du kan bringe i spil og give dig resultater straks ved uddannelsens start.

 • Du får papir på, at du har gennemført en ambitiøs uddannelse inden for økonomi og finans - hvilket kan tjene som springbræt for fremtidig avancement eller helt nye stillinger eller måske en bestyrelsespost.

 • Du bliver nemlig medlem af Aros Executive Club, hvor du efter uddannelsen får adgang til foredrag og masterclasses med førende erhvervsledere og eksperter.

Din arbejdsgivers udbytte

 • Din arbejdsplads får en leder med en langt dybere økonomisk og finansiel indsigt, som bedre og mere effektivt vil kunne håndtere virksomhedens eller organisationens mange udfordringer på både kort og lang sigt.

 • Din egen ledelse vil få en mere kompetent og vidende sparringspartner, så I sammen kan skabe bedre resultater.

 • Hvis I har overvejelser omkring store strategiske ændringer, opkøb eller frasalg, vil I have en medarbejder, der fra start kan tænke 360 grader om projektet.

Startdato

Vælg mellem 2 startdatoer

2023.05.09

 • Holdundervisning
 • Århus

2023.05.11

 • Holdundervisning
 • København

Målgruppe

Uddannelsen har to primære målgrupper:

 1. Dig, der som leder savner en bred forståelse af økonomi og finans for derved at kunne skabe bedre resultater og stå stærkere i organisationen
 2. Dig, der er på vej ind i en bestyrelseskarriere – eller allerede er godt i gang med den.

Der er ingen formelle optagelseskrav til uddannelsen. Det er vores klare erfaring, at du vil have stor gevinst af at sparre med andre fra forskellige ledelsestrin og brancher.

Eksamen og diplom

Eksamenen på uddannelsen er todelt:

 1. Skriftlig opgave på 5-6 sider (som du har 3 uger til at skrive derhjemme, efter det sidste modul er afsluttet)
 2. Multiple choice-test af din konkrete viden og om redskaberne fra uddannelsen (som du ligeledes tager hjemmefra, når det passer dig indenfor de 3 uger).

Eksaminator vil være en af uddannelsens undervisere.

Hvis du ønsker det, kan du fravælge eksamen og få et diplom på, at du har deltaget på uddannelsen. Det kræver dog, at du har deltaget i minimum 5 ud af 6 moduler. Tager du eksamen og består, får du i stedet et underskrevet eksamensbevis.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Mini MBA i Finans og Økonomi på ABA
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Aros Business Academy
Fredericiagade 15
1310 København K

Vores passion er at skabe reel forandring for dig!

Vælg at tage en uddannelse eller et kursus hos Aros Business Academy og vær sikker på én ting: Vi brænder for at optimere betingelserne for, at du oplever en reel forandring af dit kompetenceniveau. Til glæde for dig. For din...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret