Kursus

Aros Mini MBA - Organisation og Ledelse

AROS Kurser, i København (+1 lokationer)
Længde
6 måneder
Pris
34.750 DKK ekskl. moms
Næste startdato
14 maj, 2024 (+4 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
6 måneder
Pris
34.750 DKK ekskl. moms
Næste startdato
14 maj, 2024 (+4 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge AROS Kurser?

Vi brænder for at give dig en reel opgradering af dit kompetenceniveau

Der er fokus på praktiske øvelser kombineret med solid faglig viden

Kurserne tilpasses dine forudsætninger og behov

Startdato

Vælg mellem 4 startdatoer

14 maj, 2024

 • Holdundervisning
 • Århus

16 maj, 2024

 • Holdundervisning
 • København

8 oktober, 2024

 • Holdundervisning
 • Århus

10 oktober, 2024

 • Holdundervisning
 • København

Aros Mini MBA - Organisation og Ledelse

Aros Mini MBA (Organisation og Ledelse)

Aros Mini MBA (Organisation og Ledelse)

- Udviklet sammen med Danmarks førende ekspert inden for organisation og ledelse, professor Steen Hildebrandt.

Aros Mini MBA er Danmarks mest ambitiøse Mini MBA – udviklet i tæt samarbejde med landets førende ledelsesekspert, professor Steen Hildebrandt. Lederuddannelsen indfører dig i de klassiske MBA-fag og giver dig samtidig det mest aktuelle inden for organisation og ledelse.

Steen Hildebrandt har designet Aros Mini MBA (Organisation og ledelse)

Steen Hildebrandt

Professor Steen Hildebrandt er nok Danmarks største navn inden for organisation og ledelse. Det er derfor ikke helt tilfældigt, at det er ham, vi har bedt designe Aros Mini MBA.

Hildebrandt har lagt byggestenene, udvalgt det vigtigste indhold og håndplukket nogle af landets mest kompetente undervisere. Vi har sammen designet et ambitiøst læringsforløb, der både giver dig faglig og praktisk viden om organisation og ledelse, og som sikrer din personlige udvikling som leder.

Hvad er en Mini MBA hos Aros?

En "Mini MBA" er ikke en beskyttet titel. Det er en mulighed for at udvide dit perspektiv som leder ved at blive indført i de klassiske MBA-discipliner.

Vi har allieret os med en af de førende tænkere inden for organisation og ledelse, professor Steen Hildebrandt. For han ved om nogen, hvad der er krævet af en MBA. Han har sørget for at indarbejde den traditionelle MBAs principper i vores Mini MBA. Det er derfor med stolthed, at vi kan sige, at Aros Mini MBA holder et fagligt niveau, der er MBA-navnet værdigt.

Det indeholder en Mini MBA hos Aros

 • Mini MBA – Fagområde 1: Strategisk ledelse. Visioner og strategiske processer i en turbulent og foranderlig verden. Ledelse og bæredygtighed i den moderne organisation.
 • Mini MBA – Fagområde 2: Fra strategi og megatrends til hverdag: Hvordan man som leder kan skabe en platform for udvikling af sin organisation?
 • Mini MBA – Fagområde 3: Personaleledelse. Mennesket i den moderne private og offentlige organisation. At lede sig selv og andre. Organisationsudvikling, team-ledelse, selvledelse, coaching.
 • Mini MBA – Fagområde 4: Forandringsledelse. Skab mening i forandringer og arbejd med bevidst forandringslederskab.
 • Mini MBA – Fagområde 5: Produktivitet. Økonomi. Resultatmålinger. Forretningsudvikling.
 • Mini MBA – Fagområde 6: Lederen som person og kommunikator. Personlig ledelse og kommunikation. Strategisk og personlig gennemslagskraft, relationer og ledelseskommunikation.

Kontakt Aros allerede i dag via kontaktformularen og hør mere om vores Mini MBA!

Udbytte

Det får du ud af en Aros Mini MBA

 • Du får lagt et solidt praktisk og teoretisk fundament for dine lederegenskaber, som du kan blive ved med at vende tilbage til og trække på under hele din karriere.

 • Du får papir på, at du har gennemført en anerkendt uddannelse i de klassiske MBA-fag, designet og blåstemplet af landets allerhøjst respekterede ekspert, Steen Hildebrandt.

 • Vi sikrer, at du konstant bliver opdateret med den nyeste viden inden for organisation og ledelse. Du bliver nemlig medlem af Aros Executive Club, hvor du efter uddannelsen får gratis adgang til foredrag og masterclasses med førende erhvervsledere og eksperter.

Det får din arbejdsgiver ud af Aros Mini MBA (Organisation og Ledelse)

 • Din organisation får en særdeles kompetent leder, der vil have et bredt fundament at stå på i sit lederskab, og som bedre og mere effektivt vil kunne håndtere virksomhedens eller organisationens mange udfordringer på både kort og lang sigt.

 • Du vil med din nye viden om innovative processer, disruption og forandringsledelse blive en sublim sparringspartner for den øverste ledelse i forhold til at indtage nye positioner.

 • Arbejdsmiljøet i organisationen eller virksomheden får en vitaminindsprøjtning gennem dine nye lederegenskaber og teamledelsesværktøjer

Bliv medlem af den eksklusive Aros Executive Club

Som deltager på Aros Mini MBA får du eksklusivt medlemskab af Aros Executive Club, hvor du efter uddannelsen bliver opdateret på aktuelle emner inden for organisation og ledelse. Du får gratis adgang til foredrag og masterclasses med førende erhvervsledere og eksperter. Du får invitation til eksklusive ledelsesarrangementer med ligesindede. Og du får rig mulighed for networking med de øvrige medlemmer. Medlemskab er gratis for deltagere på Aros Mini MBA

Målgruppe

Aros Mini MBA er for dig, der vil tage det næste skridt i din karriere! Du er typen, der ser fremad og tænker proaktivt. Du har et drive, og du har ambitioner – på dine egne vegne, og på vegne af din arbejdsplads og dine kolleger!

Aros Mini MBA er 100 % designet til dig, der gerne vil blive en bedre leder – eller gerne vil være leder i fremtiden. Men den er i lige så høj grad designet til dig, der bare brænder for at blive klogere inden for organisation og ledelse – og på at få papir på din kompetencer!

Kursets undervisere

 • Professor Steen Hildebrandt
 • Henrik Ørholst
 • Claus Fadum Nissen
 • Mie Krog
 • Lene Andersen
 • Henning Andersen Bröchner
 • Annette Spanggaard

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Aros Mini MBA - Organisation og Ledelse
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Hvad siger tidligere deltagere på kurserne?

Gennemsnit 5

Baseret på 17 evalueringer
Evaluer udbyderen her!
5/5
Thue Green Kragh
15 maj 2018

Fantastisk at det er lykkedes på så fornem vis at sammenkoble så mange forskellige branchebaggrunde og uddannelsesniveauer fra kursisterne - og få så godt et uddannelsesmæssigt ...

Vis alt
5/5
Peter Sand
15 maj 2018

Højt udbytte og helt klart noget der skal opmuntres til!

5/5
Allan Johansen
15 maj 2018

Dygtige, inspirerende undervisere, godt materiale, professionel håndtering af studerende. Gode aktuelle fagområder/emner - passende længde på forløb

AROS Kurser
Fredericiagade 15
1310 København K

Arbejdslivet er langt. Indimellem kræver det, at man tanker op, fornyer sig og nogle gange skifter spor. Aros Kurser styrker netop din personlige udvikling. Vi minder dig om alt det, du allerede kan – og giver dig næring til at...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret