Chris Grew - Get Busy Living

i Glostrup (+ 1 lokationer)
Få mere information om udbyderen

Chris Grew - Get Busy Living

Get busy living

Chris Grew - Get Busy Living 

Get Busy Living er oprettet af Mette Jensen, der er uddannet psykoterapeut med fokus på relationer og menneskers eksistentielle grundvilkår.

Mette Jensen har særligt studeret ledere og hvordan det påvirker os menneskeligt at have ansvar for andre i arbejdslivet.

Hun tror på, at mange af vores reaktioner sker automatisk og ubevidst hvorfor, at det er essentielt både at få krop, hjerte og hoved til at arbejde sammen i en forandrings proces.

Gennem de sidste år har hun hjulpet mange forskellige mennesker, der har ønsket forandring. Det har givet hende en bred erfaring inden for livets udfordringer.

Mettes mål er, at mange flere tør række ud for at få professionel hjælp, også til helt almindelige problemstillinger. Du behøver nemlig ikke klare alting selv.

Mettes uddannelser og erfaringer

  •  Psykoterapeut
  • NLP Master Coach
  • HD (O) Organisation og Ledelse
  •  +20 års ledererfaring
  • Proces specialist og underviser
  • Frivillig rådgiver hos Psykiatrifonden

NLP Uddannelse

Hos Chris Grew - Get Busy Living kan du uddanne dig til certificeret NLP Practitioner online, hvor du undervises af Mette selv og Chris Grew, der de sidste 20 år har arbejdet med at skabe forandringer for både individer og virksomheder. De er begge uddannede i NLP, ledelse, psykoterapi og coaching.


Vis alle uddannelser afholdt hos Chris Grew - Get Busy Living

Uddannelser

Kursus
Ledelse og organisation
NLP Længde By Gennemsnit Pris
NLP Practitioner - Online 2 måneder Online
5,0 (1)
9.600 DKK

Kontakt mig

Få information

Kom I kontakt med Chris Grew - Get Busy Living
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Kontakt

Chris Grew - Get Busy Living

Bovneager 11
2600 Glostrup

Telefon: +45 22208827

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 1 evalueringer
Evaluer udbyderen her!
5/5
Pia Hald
11 okt 2022

Inden jeg selv skulle undervise gjorde jeg mig bevidst om at jeg havde alle de ressourcer og kompetencer til at gøre det godt, og det gjorde JEG – med en super feedback fra mine...

Vis alt

Udtalelser

Tobias Løwenheim Bruhn Hansen

"Jeg føler mig bedre rustet til fremtiden, og som menneske helt generelt"

Piotr Birketoft, Konsulent

"Jeg har fået en langt større tolerance overfor andre mennesker, og det har betydet færre frustrationer og misforståelser. I forhold til mit liv, så har det betydet at jeg arbejdsmæssigt lykkedes med mine projekter og min kommunikation, da jeg ud fra den viden jeg har fået igennem kurset langt bedre kan tilrettelægge min kommunikation med henblik på et bedre resultat."

Thea Vahr, Project Manager

“This weekend marked the completion of my NLP Practitioner Certification Program. A big thank you to Chris Grew and Mette Jensen. The program exceeded all my expectations and gave me new perspectives on what communication is. I look forward to take these insights with me both personally and professionally going forward."

Belinda Schamaitat, Marketing Communications Coordinator

” Det har været utroligt spændende at dykke ned i individets tanker og dennes model af verden. Ved blot at justere på et par parametre i vores non-verbale og verbale kommunikation kan vi opnå en meget mere udbytterig og effektfuld samtale, der åbner op og er støttende for andre – både på arbejdspladsen og privatfronten."

Pia Hald, selvstændig behandler og underviser

”Inden jeg selv skulle undervise gjorde jeg mig bevidst om at jeg havde alle de ressourcer og kompetencer til at gøre det godt, og det gjorde JEG – med en super feedback fra mine kursister. Det var fedt at bruge sproglige forudsætninger og Milton til at understøtte deres læring. Tak for NLP Practitioner.”

Sponsoreret