Vis finduddannelse.dk som: Mobile

DI's strategiske lederuddannelse

DI - Dansk Industri
Startdatoer
Nyborg
14-03-2022  
40.600 DKK
12-09-2022  
40.600 DKK

Kursusbeskrivelse

DI's strategiske lederuddannelse

DI's strategiske lederuddannelse

DI's strategiske lederuddannelse giver dig indsigt og værktøjer, der styrker din handlekraft og autenticitet som leder samt skærper dit strategiske fokus.

Kursets indhold

DI’s strategiske lederuddannelse er for dig, der har erfaring som leder og et medansvar for at eksekvere på virksomhedens mål. På denne uddannelse bygger Dansk Industri ovenpå din viden og dine evner, så du kan få endnu flere værktøjer til at håndtere de udfordringer, der er forbundet med at lede i en hverdag præget af forandringer, kompleksitet og hastighed.

På uddannelsens tre moduler arbejdes der med følgende temaer: 

 • Strategiforståelse og -processer 
 • Implementering og eksekvering af strategier 
 • Virkomhedskulturen 
 • Balancering af paradokser og dilemmaer 
 • Dit personlige lederskab 
 • Organisatorisk ansvarlighed

Uddannelsens 3 fokusområder 

 • Det strategiske lederskab (3 dage)

  På dette modul styrker du din forståelse for strategiprocesser og får effektive værktøjer til at omsætte strategiske ambitioner til konkrete resultater i din egen virksomhed. Gennem praktiske øvelser og casearbejde styrker du din rolle som forandringsleder.

 • Dit personlige lederskab (3 dage)

  Du får en 360-graders lederevaluering og en individuel feedback-samtale, så du kan styrke dit personlige lederskab. Du skærper din bevidsthed om dine ledelsesmæssige grundholdninger og præferencer, så du kan blive en stærkere leder.

 • Ledelse af organisationen (3 dage)

  Uddannelsen sætter fokus på dit samspil med resten af organisationen, så du kan optimere dit samarbejde med de interessenter, der er afgørende for dig og dit lederskab. Uddannelsen arbejder med, hvordan du kan lykkes i relationer på tværs af organisatoriske siloer og bidrage til organisationens samlede værdiskabelse.

Målgruppe

DI’s strategiske lederuddannelse er for dig, der ønsker kurser og videreuddannelse inden for ledelse, så du kan bygge ovenpå din viden og erfaringer som leder. Du får redskaber til at optimere samarbejdet med de interessenter, der er afgørende for dig og dit lederskab og arbejder målrettet med din personlige udvikling som leder. Du får også mulighed for at opbygge et personligt netværk, der kan understøtte din udvikling som en handlekraftig leder.

Pris

Prisen for DI's strategiske lederuddannelse er 40.600 kroner ekskl. moms for medlemmer og sælges ikke til ikke-medlemmer.

Om udbyderen

DI - Dansk Industri. Danmarks største arbejdsgiver- og erhvervsorganisation

DI - Dansk Industris vision er et åbent og velstående samfund i vækst og balance. DI - Dansk Industri repræsenterer over 18.000 små og store virksomheder fra stort set alle grene af dansk erhvervsliv over hele landet. De varetager deres...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om DI's strategiske lederuddannelse
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

DI - Dansk Industri

H. C. Andersens Boulevard 18
1553 København

Telefon: +45 33 77 33 77


Få information

Udfyld formularen for mere information om DI's strategiske lederuddannelse

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.