Vis finduddannelse.dk som: Mobile
Viser 1-15 af 15
 

Skab succes for din organisation med en grundlæggende lederuddannelse

Vil du gerne være en motiverende leder, som skaber de bedste rammer for dit team, så i sammen kan skabe organisationens succes? Med de grundlæggende ledelsesprincipper kan du gøre dette muligt. Den grundlæggende lederuddannelse er udviklet til dig, som ønsker at have gode ledelsesværktøjer til at strukturere hverdagens ledelse med.

grundlæggende lederuddannelse

Hvad er en lederuddannelse?

En grundlæggende lederuddannelse er en praksisnær lederuddannelse til dig, som gerne vil udvikle dine ledelseskompetencer. Du får igennem uddannelsen en solid værktøjskasse, som vil være til stor brug i det daglige.

Når konflikter i din organisation opstår, kan du med redskaberne fra din grundlæggende lederuddannelse løse dem, og derudfra også afholde de vanskelige samtaler som for eksempel konflikthåndtering.

Hvorfor vælge at tage en grundlæggende lederuddannelse?

Dit udbytte og formål med uddannelsen er, at du kan opbygge og udvikle dine ledelseskompetencer. Under dit uddannelsesforløb vil du få en større indsigt i din egen rolle som leder, samt hvordan du kan formå at udnytte dette til at skabe det bedste team, og dermed skabe bedre resultater i din organisation.

Som leder kan dét at have en masse værktøjer at trække på, give dig meget mere struktur og ro i hverdagen. Du er klædt på til at klare dit job som leder, både hvad angår at få virksomheden og dit team til at vokse, men også de vanskelige samtaler så som konflikthåndtering eller fyringer. 

Generelt er det rigtig godt at have en grundlæggende lederuddannelse på dit CV og endnu vigtigere som en erfaring, hvorfra du kan følge din egen udvikling samt dit teams. 

Hvilke læringsmål er der på den grundlæggende lederuddannelse? 

Det kan være forskelligt fra udbyder til udbyder, hvilke præcise læringsmål der ligges vægt på. Som hovedregel belyser uddannelsen disse ting:

  • At forstå og blive trænet i hvad god ledelse er samt at efterleve det
  • Frembringe en bevidsthed omkring ledelse som et aktivt valg
  • De 'rigtige' ledelsesmetoder og ledelsesstil der passer til din organisation / team
  • Konflikthåndtering samt hvordan du skal agere under de vanskelige samtaler 
  • Motivere dine medarbejdere og skabe bedre resultater i din organisation

Hvilken lederuddannelse skal jeg vælge?

Der findes mange forskellige virksomheder, der udbyder en grundlæggende lederuddannelse. Når du skal finde den uddannelse, der passer til dit behov, kan du læse kursusbeskrivelsen fra flere forskellige udbydere. Her kan du sammenligne kursernes udbytte, og vælge det kursus du føler passer bedst til dit behov.

Hvad koster en lederuddannelse?

Der er ikke en fastsat pris for en grundlæggende lederuddannelse. Når du udvælger den udbyder du føler passer bedst til dig og dine behov, kan du se at prisen kan variere afhængig af uddannelsens længde samt hvor meget ekstra, der er inkluderet i din totale pris. 

Hvem kan tage en grundlæggende lederuddannelse?

Den grundlæggende lederuddannelse er både for nye såvel som erfarne ledere. Det er for alle, der ønsker at udfordre sig selv, og forstå hvor vigtig god ledelse er for både lederen selv samt virksomheden. Det kan for eksempel være ledere eller mellemledere, som til daglig arbejder med drifts- og personaleansvar. 

Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Ønskeliste
Kundecase
Torben Andersen IT-direktør, DAO...
CfL

"Selvom jeg i forbindelse med nogle af resultaterne i testen tænkte: ”Det kan ikke være rigtigt!”, så gav den medfølgende dialog mig forståelse af, at der nok trods alt var noget om snakken."

Læs mere
Kundecenterchef Heidi Pedersen, ...

Det er et effektivt forløb, hvor jeg har fået nye værktøjer og metoder til at beskrive, udfordre, skabe sammenhæng i forhold til mig selv og min egen virksomhed og ikke mindst mit strategiske projekt.

Læs mere
Rune Lind Jensen, SAS Institute ...

Jeg fik på kort tid en god og grundig indføring i emnet, og jeg fik inspiration til at bruge særligt UML i mit daglige arbejde.

Læs mere
 Jeanette Hansen, ernæringsassis...

"Kurset har givet mig en større forståelse for, hvordan økonomi hænger sammen i praksis. Det er værdifuldt for mig, at jeg kan se, hvordan jeg vil kunne bruge de redskaber, jeg har tilegnet mig, i et fremtidigt job."

Læs mere