Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Grundlæggende ledelse

CfL
2 dage
Kursus
København, Online
15.000 - 15.300 DKK ekskl. moms

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

Kursus i grundlæggende ledelse

Grundlæggende ledelse - lederkursus for nye og kommende ledere | Virtuelt kursus

At være leder handler om at lede og skabe resultater gennem andre, og det er en disciplin, der kan læres. Det kræver, at du kan bruge dine personlige styrker optimalt og kan anvende en række ledelsesværktøjer i praksis.

Dit udbytte af kurset

På dette kursus i Grundlæggende ledelse får du en øget forståelse for lederrollen, dens kompleksitet og de dilemmaer, du kan stå i som leder. Du får kendskab til nogle konkrete værktøjer, der sammen med en forståelse for mulighederne i situationsbestemt ledelse, gør dig bedre til at delegere og motivere dine medarbejdere. På dette kursus lærer du, hvordan du sætter meningsfyldte mål, der sikrer engagement hos medarbejderne, ligesom kurset giver dig redskaber til at give konstruktiv feedback og håndtere vanskelige samtaler.

Indhold på kurset

  • Hvad er ledelse og dilemmaer i ledelse?
  • Lær at træde i karakter som leder
  • Hvad vil du stå for som leder?
  • Lederrollen i et strategisk perspektiv – mål og mening
  • Delegering og situationsbestemt ledelse
  • Ledelsesværktøjet Feedback
  • Sådan håndterer du vanskelige samtaler

Kursets forløb

Kurset er anvendelsesorienteret med en række værktøjer, som du kan gå hjem og bruge fra dag ét, hvilket giver et fantastisk udgangspunkt for videreudvikling af din lederrolle.

Kurset har både en teoretisk og praktisk del. Der lægges i høj grad op til, at du inddrager dine egne udfordringer som leder i forhold til de konkrete værktøjer.

Målgruppe

Dette kursus i Grundlæggende ledelse er for relativt nyudnævnte ledere og kommende ledere, som gerne vil være klædt godt på til den kommende lederrolle.

Tidligere deltagere har blandt andet været fra følgende virksomheder: Finansministeriet,  Haldor Topsøe A/S, Realdania, Grundfos A/S og NCC Construction Danmark A/S.

Video

Pris

Om udbyderen

Søger du efter en lederuddannelse, der er målrettet den aktuelle ledelsesdagsorden og som er "state of the art" i et globalt perspektiv? Tag din lederuddannelse hos CfL! Vi er Danmarks største ledelseshus, hvor vi arbejder med udvikling baseret på den...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

CfL

Folke Bernadottes Allé 45
2100 København Ø

Telefon: +45 7023 0022
www.cfl.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om Grundlæggende ledelse

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: