Grundlæggende Lederuddannelse GLU 2

ZBC
11 dage
Heltid
Kursus
Næstved, Slagelse
1.728 DKK ekskl. moms

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

Grundlæggende Lederuddannelse GLU 2

Grundlæggende Lederuddannelse GLU 2

Ønsker du at opkvalificere din eller dine medarbejderes faglighed og profil? Vores kurser og forløb inden for business og ledelse styrker jeres ledere og medarbejdere i de daglige arbejdssituationer og bidrager til nye effektive løsninger - særligt med fokus på gode kundeoplevelser, kommunikation, købmandskab og markedsføring.

Er du mere på udkig efter en grundlæggende lederuddannelse, er det en del af vores løbende udbud. Uanset om du går med lederdrømme, er ny leder eller en af de mere erfarne, har vi flere muligheder. Fælles for kurserne er, at de på alle niveauer har et praktisk aspekt, der tager afsæt i den virkelighed, du kommer fra.

Hvorfor tage kurset?

Kurser og efteruddannelse kan bruges på mange måder, alt efter hvem du er, og hvor du er i dit arbejdsliv. Måske er behovet at blive bedre til de almene fag som fx læsning, eller skal du opdateres på dit fagområde, måske er du nedslidt og skal omskoles -eller måske sidder du som virksomhedsleder og har brug for tiltag, der styrker jeres konkurrence- og omstillingsevne?

Dit udbytte af kurset

  • Du får solid indsigt i din lederrolle og opgave som personaleansvarlig
  • Du lærer at skabe aktive og motiverede medarbejdere
  • Du får redskaber til at sikre dialog med den enkelte medarbejder og give konstruktiv feedback
  • Du trænes i at løse konflikter og afholde vanskelige samtaler
  • Du lærer at afholde effektive møder og præsentere dit budskab

Eksempler på fag i kurset

Du vil bl.a. undervises i fag som 'Anerkendende ledelse', 'Lederens rekrutteringsværktøjer'  og 'Lederens forhandlingsteknik'. Hermed er fokus bl.a. på at give dig kompetencerne til at anvende den anerkendende tilgang som et operationelt dialogredskab til udvikling af medarbejdernes faglige og personlige kompetencer. 

Video

Eksamen og diplom

Faget kan være prøvebelagt. Har du læse-/skrive udfordringer? Er du ordblind og har brug for læse-/skrivestøtte, eller har du brug for at få vurderet dine basale færdigheder i læsning, skrivning, regning og matematik, så ring til kursussekretæren snarest muligt og senest inden kursusstart.

Pris

AMU-Målgruppe: 1.728,00 kr.

Ikke AMU-Målgruppe, fremmøde: 6.585,65 kr. 

Om udbyderen

ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte og adresser i Slagelse, Ringsted, Køge, Roskilde, København, Kalundborg, Holbæk, Næstved og Vordingborg. Vi har Danmarks bredeste udbud af erhvervsuddannelser samt HHX, HTX og 10. klasse. Dertil kommer et stort udvalg af...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Grundlæggende Lederuddannelse GLU 2
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

ZBC

Selandia Park 6
4100 Ringsted


Få information

Udfyld formularen for mere information om Grundlæggende Lederuddannelse GLU 2

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.