Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Akademiuddannelse i Ledelse

SmartAcademy
Startdatoer
Esbjerg
Kontakt for information 
Kolding
Kontakt for information 

Kursusbeskrivelse

ledelse

Tag en akademiuddannelse i ledelse

God og kompetent ledelse er vigtigere end nogensinde før og dette gælder uanset om det er i et mindre projektteam eller en stor international virksomhed. Og præcis som en håndværker har du ­brug for en opdateret værktøjskasse til at udføre jobbet tilfredsstillende og lede på en motiverende og effektiv måde. Den værktøjskasse du får med en akademiuddannelse i Ledelse hos Smart Academy, hjælper dig til at udvikle et skarpt blik for at analysere, planlægge og udføre ledelse – såvel nationalt som internationalt. Denne akademiuddannelse i ledelse er relevant for dig, der gerne vil styrke sine lederkompetencer og udvikle sine metoder til, hvordan man er en god leder.


Dit udbytte af akademiuddannelse i ledelse

Du bliver rustet til at håndtere både strategisk og praktisk lederskab og til at finde din egen personlige ledelsesstil. Igennem forløbet sikrer du desuden både dig selv og dine medarbejdere såvel faglig som personlig udvikling.

Når du har gennemført akademiuddannelsen i ledelse vil du være udstyret med enværktøjskasse, der hjælper dig til at udvikle et skarpt blik for at analysere, planlægge og udføre ledelse – såvel nationalt som internationalt. 


Indhold på akademiuddannelsen

Akademiuddannelsen på Smart Akademy sætter fokus på lederens personlige udvikling, ledelse af medarbejdere, individuelt, som i teams, samt ledelse af organisatoriske forandringer.­ Du får teoretisk og praktisk viden til at styrke dine personlige og ledelsesfaglige kompetencer, og du bliver i stand til at gennemføre personaleledelse i private og offentlige virksomheder.­


Uddannelsens opbygning

Akademiuddannelsen i ledelse består af moduler, som man kan tage enkeltvis eller stykke sammen til en fuld akademiuddannelse. En fuld akademiuddannelsen består af i alt 60 ECTS med 3 obligatoriske fag, en række valgfag og afsluttes med et afgangsprojekt. 

Obligatoriske fag – 30 ECTS

 • Ledelse i praksis - 10 ECTS
 • Organisation og arbejdspsykologi - 10 ECTS
 • Det strategiske lederskab - 10 ECTS

Valgfrie fag - 20 ECTS

 • Coaching i organisationer– 10 ECTS 
 • Coaching og konflikthåndtering– 10 ECTS 
 • Grundlæggende bestyrelsesansvar – 5 ECTS 
 • Forandringsledelse- 10 ECTS 
 • Lean ledelse i praksis- 10 ECTS 
 • Projektledelse - 10 ECTS
 • Projektledelse med PRINCE2- 10 ECTS
 • Human Resource Management- 10 ECTS
 • Personalejura- 10 ECTS 
 • Lederens forretningsforståelse - 10 ECTS
 • Interkulturel ledelse og samarbejdsprocesser - 10 ECTS

Afgangsprojekt - 10 ECTS

Du kan frit vælge mellem valgfagene inden for fagområdet ledelse, og de skal som minimum udgøre 10 ECTS point af dine valgfrie fag. Du har desuden mulighed for at vælge fag fra andre akademiuddannelser, dog højst 10 ECTS. Valgfagene afhænger udelukkende af dit valgte fokusområde på uddannelsen.

Uddannelsen er desuden fleksibel. Det vil sige, at du enten kan vælge at tage en fuld akademiuddannelse eller vælge enkelte fag.

Adgangskrav

Du skal have en gymnasial uddannelse, en grunduddannelse for voksne (GVU), en relevant erhvervsuddannelse (EUD) eller relevant uddannelse på tilsvarende niveau samt minimum 2 års relevant erhvervserfaring for at blive optaget.

Herudover optager vi ansøgere, der har andre uddannelsesmæssige forudsætninger, der kan sidestilles med adgangskravene. Desuden ansøgere der efter en individuel kompetencevurdering vurderes at have realkompetencer, der svarer til adgangskravene.

Pris

Prisen for akademiuddannelse i ledelse afhænger af hvilke fag du vælger at sammensætte samt om du vælger at gennemføre hele uddannelsen eller enkelte fag. 

Om udbyderen

SmartAcademy

Smart Academy

Vi tilbyder de bedste undervisningsforløb, der skaber værdi og forandringer for vores deltagere og deres organisationer. Hos Smart Academy tilbyder vi et bredt udvalg af efteruddannelser på akademi-, og diplomniveau inden for ledelse og projektledelse, produktion og innovation, salg og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

SmartAcademy

Spangsbjerg Kirkevej 103
6700

Mobil +45 4177 5717


Få information

Udfyld formularen for mere information om Akademiuddannelse i Ledelse

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: