Business Intelligence kursus

Business Intelligence er et begreb, som flere og flere virksomheder i Danmark har fået øjnene op for. Derfor er kurser i Business Intelligence blevet mere almindeligt, hvilket gør det muligt for virksomheder fx at efteruddanne deres ansatte i Business Intelligence, så der kan komme mere fokus på dette område i virksomheden.

UIC tilbyder kurser inden for økonomistyring og redigeringsprogrammer. Vi mener, at kurser og uddannelser skal være tilgængelig for alle - både geografisk og tidsmæssigt. Derfor arbejder vi hele tiden mod at udvikle nye kurser og uddannelser med netop det formål, at alle kan tage vores kurser, og opnå de kompetencer den enkelte ønsker at besidde. I dag har det ført til et stærkt kursusindhold, der adskiller sig fra resten af markedet og stiller kursisterne stærkere på arbejdsmarkedet efter hvert forløb. 

SharePoint 2013 Business Intelligence [55042]
Teknologisk Institut
3 dage
11.700 DKK
Taastrup
Lær hvordan du benytter SharePoint som platform til Business Intelligence (BI), så du kan bygge et BI miljø i SharePoint...
Business Intelligence i Excel
Teknologisk Institut
2 dage
7.400 DKK
Flere byer (4)
Bliv introduceret til en række af Microsoft Business Intelligence værktøjer i forbindelse med Excel: Power Pivot, Power View, Power Map,...
Managing SQL Business Intelligence Operations [10988]
Teknologisk Institut
3 dage
11.400 DKK
Flere byer (2)
Dette kursus fokuserer på integrationen og tuning af de produkter som indgår i en Self Service BI løsning som fx...
Analyzing Data with Power BI [10989]
Teknologisk Institut
2 dage
7.800 DKK
Flere byer (2)
Lær, hvordan du med Power BI kan modellere og analysere data. På kurset gennemgår vi bl.a. hvordan du opbygger en...
MCSA SQL 2016 BI Development
Teknologisk Institut
8 dage
28.000 DKK
Flere byer (2)
Få bevis på din viden i SQL Server Lær, hvordan du anvender, designer og implementerer et data warehouse med Microsoft...
  • = Videopræsentation tilknyttet denne udbyder/uddannelse
Viser 1-5 af 5
 

Læs mere om Business Intelligence

Business Intelligence handler om at kunne transformere rå data omkring en virksomheds forretninger ind til brugbare strategier og metoder, således at virksomheden kan ledes i den rigtige retning i forhold til at optimere deres forretning.

Kurser i Business Intelligence sætter fokus på forskellige værktøjer og redskaber, der gør folk i stand til at arbejde med de forskellige data på et teoretisk niveau, så denne viden senere kan implementeres i en given virksomhed. Et kursus i Business Intelligence vil lære dig om de forskellige områder inden for feltet, så du ved hvilke muligheder, redskaber, metoder, strategier og udfordringer, der findes inden for Business Intelligence.

Der findes forskellige kurser i Business Intelligence, der sætter fokus på forskellige områder. Alt efter hvad dit behov er, vil du kunne finde et passende kursus. Der er både meget overordnede kurser og kurser, der er mere specifikke eller henvender sig til folk, der allerede har arbejdet en del med den strategiske proces af Business Intelligence. Et kursus i Business Intelligence kan være til gavn for mange forskellige mennesker blandt andet direktører eller selvstændige erhvervsdrivende.