Vis finduddannelse.dk som: Mobile
  • = Videopræsentation tilknyttet denne udbyder/uddannelse
Viser 1-10 af 10
 

Cisco Systems og Cisco certificeringer

Det multinationale firma Cisco Systems designer og sælger netværks- og kommunikationsteknologi og service, blandt andet under mærket Cisco. Firmaet startede med kun at producere multi-protokol routerere til B2B-markedet, men med tiden har Cisco Systems udviklet produkter og services til B2C-markedet såsom VoIP teknologien og andre tilbud til B2C-markedet.

Som IT-professionel kan du vælge at certificere dig inden for produktporteføljen, som Cisco Systems udbyder. En Cisco certificering eller Cisco Career Certifications er målrettet dig, der som IT-professionel arbejder med datanet og anvendelser, som kræver tæt tilknytning til datanet.

En certificering kan anvendes inden for f.eks: ip-telefoni, internet, Storage Area Network, trådløst datanet, Domain Name System, triple play, MPLS eller VPN.

Certificeringerne er administreret af Pearson VUE. Da Cisco Systems påbegyndte deres certificeringsprogram var der kun et expert-niveau. Det viste sig imidlertid, at expert certificeringen var for omfattende for størstedelen af de netværksprofessionelle, og der blev derfor udviklet 3 certificeringsniveauer, nemlig Associate, Professional, and Expert.

Leder du efter et Cisco kursus?

Vi har på denne side samlet en bred vifte af Cisco kurser i Danmark. Med disse kurser kan du certificere dig inden for Cisco på det niveau og inden for det område, som er relevant for dit arbejde som IT-professionel. Du kan enten tage dit Cisco kursus som åben uddannelse, AMU-kursus eller fjernstudie.

Klik på det kursus, der passer til dig og læs mere eller send en direkte henvendelse til kursusudbyderen for mere information.