Vis finduddannelse.dk som: Mobile

.NET kursus

Sammen med Java er .NET Frameworket blevet en dominerende softwareudviklings platform. Med version 4,0 er .NET er ikke blot blevet mere modent. Det matcher nu også Java i kompleksitet. Er du IT-professionel og på udkig efter et .NET kursus, der kan klæde dig på til arbejdet med .NET Frameworket? Så læs mere nedenfor og find det forløb, der passer til dig. Ønsker du mere information om kurset, kan du nemt og hurtigt tage kontakt til udbyderen via vores kontaktformular.

4D A/S er Danmarks største leverandør af Office kurser målt på antal kurser, kursister, instruktører, omsætning samt bredde og dybde af vores kursusudbud. Udover Office kurser har vi et stort udbud af Adobe kurser som InDesign, Photoshop, Illustrator m.m. samt Microsoft kurser og uddannelser inden for fx SharePoint, Windows, SQL, BI og Visual Studio.

.NET - Microservices i .NET – Foundation
Teknologisk Institut
3 dage
16.800 DKK
Flere byer (2)
Dette kursus handler om at kode gode microservices i .NET ved hjælp af en letvægts-teknologistak baseret på .NET Core, middleware...
Visual Basic (VB) .NET grundlæggende
4D
3 dage
11.400 DKK
København
Kursusmål Dette er kurset du skal deltage på, hvis du skal i gang med at udvikle programmer til Microsofts .NET-platform....
Visual Basic (VB) .NET udvidet
4D
2 dage
7.600 DKK
København
Kursusmål Formålet med kurset er at give dig en grundig introduktion til nogle af de mere avancerede emner i VB.NET....
Grundlæggende udvikling med ASP.NET Web Forms
Teknologisk Institut
3 dage
11.700 DKK
Flere byer (2)
Lær alle de grundlæggende elementer i ASP.NET Web Forms og bliv klædt godt på til at kunne udvikle web sites...
Avanceret C#
Teknologisk Institut
4 dage
16.800 DKK
Flere byer (2)
På dette kursus gennemgås de nyeste og mest avancerede aspekter af C#, så udviklere med grundlæggende erfaring i tidligere versioner...
Videregående udvikling med ASP.NET Web Forms
Teknologisk Institut
2 dage
7.800 DKK
Flere byer (2)
På dette kursus får du gennemgået de mere avancerede emner i ASP.NET Web Forms. På kurset bliver der undervist i...
Grundlæggende ASP.NET MVC
Teknologisk Institut
3 dage
12.300 DKK
Flere byer (2)
På dette kursus vil du lære at skabe webapplikationer med Microsoft ASP.NET MVC 5.x samt blive introduceret til ASP.NET Core...
ASP.NET Core MVC
4D
3 dage
11.400 DKK
København
Kursusmål Microsoft har introduceret en ny måde at bygge og udvikle applikationer på til ASP.NET, kaldet ASP.NET Core MVC. På...
  • = Videopræsentation tilknyttet denne udbyder/uddannelse
Viser 1-8 af 8
 

Læs mere om .NET kurser

Du finder her kurser og efteruddannelser i .NET. Kurserne henvender sig både til IT-professionelle og til folk, der er på vej ind i branchen. Alle kræver dog som det mindste et grundlæggende kendskab til programmering i et eller flere programmeringssprog. På nogle af kurserne opnår du at blive certificeret bruger, som i dag er en vigtig forudsætning for at finde ansættelse eller fastholde et job.

Kort sagt er .NET en software (samle-) platform, der gør det muligt at udvikle computerprogrammer (apps), især internetbaserede computerprogrammer, med en lang række forskellige programmeringssprog, VB.NET, C#, C++, Jscript m.fl.

Et kursus i .NET vil således altid være kombineret med undervisning i et af programmeringssprogene, i mange tilfælde Microsofts eget .NET sprog Visual Basic .NET og/eller C#. Sidstnævnte er det mest avancerede og foretrukne blandt professionelle.

.NET består dels af en såkaldt Common Language Runtime (CLR) som er ansvarlig for at køre programmet, som er udviklet til .NET, og et klasse-bibliotek, der stiller en komplet udviklings- og eksekveringsplatform til rådighed.

Microsoft .NET er i dag den største platform for udviklinger af apps. Den samler på en komplet måde de nødvendige faciliteter for at kunne udvikle programmer effektivt og hurtigt.

På et af de mere grundlæggende kurser i .NET vil du typisk blive få intro til Microsoft .NET skabelonen herunder Visual Studio og C#, typer, objektorienteret programmering, metoder og parametre m.m. På et højere niveau vil du blive undervist i emner som interfaces, delegates og events, generic, CLR, avanceret C#, Asynkrone metodeopkald m.m.

.NET kurser

» Klik her for .NET kurser i København

» Klik her for NET kurser i Århus

» Klik her for NET kurser i Taastrup