Søgningen gav ingen resultater. Venligst prøv en Ny søgning

Find dit rette VMware kursus

Du finder her en lang række kurser I VMware, der primært henvender sig til IT-professionelle. VMware er et meget anvendt operativsystem på IBM kompatible computere og servere, som kan hoste andre operativsystemer på en sådan måde, at hvert operativsystem opfører sig, som om det var installeret på en selvstændig computer med sine egne programmer og hardware ressourcer.

Med et VMware kursus bliver du rustet til installation, konfiguration og administration af programmet, og du har blandt andet mulighed for at certificere dig inden for VMware. Læs mere om hvert VMware kursus nedenfor og tag direkte kontakt til udbyderen for mere information.

Find dit VMware kursus

Følgende liste giver dig et overblik over alle de kurser, der p.t. udbydes i forhold til VMwares nyeste produktlinje:

  • Installation og løbende drift af VMware vCloud 
  • Installation og løbende drift af VMwares vSphere 
  • Avancerede løsninger i forhold til konfiguration og administration af VMwares virtuelle infrastruktur
  • Hands on kursus med fokus på nyhederne i de nyeste versioner af vCenter Server, ESXi, vSphere og opgradering fra gamle versioner til nye
  • Kursus i design af en vSphere virtuel infrastruktur
  • Introduktion til VMwares virtuelle hardware som giver mulighed for at forsætte på de avancerede vSphere kurser
  • Fejlfinding i forbindelse med driften af vSphere

Hvem henvender kurserne sig til?

Kurserne henvender sig til en bred vifte af it-professionelle som it-konsulenter, systemadministratorer, systemingeniører, systemoperatører og andet it-teknisk personale.

Hvad er fordelene ved VMware?

VMware giver it-administratorer mulighed for på en hurtig måde at tilføje virtuelle servere uden behovet for at købe ekstra hardware. Opgradering af hardware bliver desuden en meget enklere opgave. Ved at fjerne operativsystemets krav om at arbejde direkte sammen med hardwaren bliver genskabelse eller udskiftning af beskadigede servere desuden en meget lettere proces.

Hvor kan man tage et VMware kursus?

Du kan tage et VMware kursus hos private kursusudbydere. Du kan desuden både vælge at tage dit VMware kursus som et almindeligt kursus eller som e-learning kursus. 

Find dit næste kursus 

Vil du finde dit rette VMware kursus? Gå på opdagelse i vores udvalg af udbydere og find det VMware kursus, som passer bedst til dig. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen