Implementing and Administering Cisco Solutions – Del 1

Superusers, i Hillerød (+2 lokationer)
Længde
5 dage
Pris
21.000 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Længde
5 dage
Pris
21.000 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Vil du vide mere?

Kursusbeskrivelse

Implementing and Administering Cisco Solutions – Del 1

Når du har gennemført dette kursus, vil du blandt andet være i stand til at:

  • Installere, administrere og konfigurere et simpelt IPv4 og IPv6 netværk. Indføring i installation, konfiguration og administration af netværksenheder sker i parallel med relevante hands-on øvelser og labs.
  • Beskrive hvordan et netværk fungerer ved at identificere vigtige netværksrelaterede komponenter og deres funktioner. Derudover vil du kunne bruge Open System Interconnection (OSI) referencemodellen til at analysere et netværk.
  • Bruge host-to-host packet delivery process og beskrive problematikker relateret til øget trafik på et Ethernet LAN. Yderligere vil du være i stand til at identificere switched LAN teknologiløsninger til Ethernet networking problemer.
  • Beskrive grundene til at forbinde netværk via routers samt beskrive, hvordan routede netværk transmitterer data med TCP/IP.
  • Beskrive hvad Wide Area Networks (WANs) bruges til samt redegøre for markante enheder i et WAN. Derudover vil du blive i stand til at konfigurere PPP encapsulation, static og dynamic routing.
  • Konfigurere, verificere og troubleshoote OSPF (Open Shortest Path First).
  • Bruge et command-line interface til at undersøge brugere på dit netværk samt administrere en routers startup og konfiguration.

På kurset anvendes originalt CISCO-hardware, d.v.s. ikke software-emuleringer af CISCO-udstyr. Ægte hands-on!Superusers
karlebovej 91
3400 Hillerød

Superusers

SuperUsers a/s er en dansk virksomhed, vi er 40 kolleger, som siden 1984 har haft over 50.000 personer på kursus indenfor operativsystemer, databaser, netværk og program-udvikling. Vi gør os umage!SuperUsers a/s leverer IT-viden og løsninger, fra vores afdelinger i Hillerød...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret