Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Find din kostvejlederuddannelse

Tag en kostvejlederuddannelse og hjælp andre og dig selv til en sundere livsstil

Du kan på denne side finde en række forskellige kostvejlederuddannelser. En kostvejlederuddannelse kan tages både som et åbent kursus eller via fjernundervisning. En kostvejlederuddannelse er for dig, der gerne vil arbejde med ernæring og mennesker. Du bliver i stand til at hjælpe andre - og dig selv - til et sundere og gladere liv gennem viden om ernæring og redskaber, der kan være med til at fremme sund kost og livsstil.

Kostvejleder
Fitness Institute
         
(7)
70 timer
8.195 DKK
Flere byer (2)
Vil du rustes til at lægge kostplaner og vejlede klienter med deres kost? Så er en kostvejlederuddannelse noget for dig!...
Specialemodul: Børn & overvægt
Fitness Institute
4 timer
395 DKK
København
Dette specialemodul er til dig, der er uddannet Personlig træner eller Kostvejleder.  Vil du gerne øge din viden inden for...
Bliv Kostvejleder og Slankekonsulent™
At Work Skolen
50 lektioner
9.500 DKK
Flere byer (4)
Vi tilbyder på At Work Skolen en grundig, erhvervsrettet uddannelse som Slankekonsulent™. Kostvejlederuddannelsen giver dig mulighed for at kunne give...
  • = Videopræsentation tilknyttet denne udbyder/uddannelse
Viser 1-3 af 3
 

Tag en kostvejlederuddannelse og hjælp andre med at komme i balance

Vil du gerne hjælpe andre til den rette ernæring og livstil? Så er kostvejlederuddannelsen måske lige den uddannelse du søger. En kostvejlederuddannelse giver dig alle de kompetencer, du skal bruge til at kunne vejlede omkring kost og livsstil.

Få værktøjerne til at vejlede andre med deres valg af kost

Du kan vælge mellem flere forskellige uddannelser som f.eks. kostvejleder, kostpilot og slankekonsulent. Du har altså mulighed for at specialisere dig inden for det område, du brænder for og som er mest relevant for dig og dit arbejde eller private virke. En kostvejlederuddannelse er ikke kun en uddannelse i at hjælpe ander - det er en fantastisk måde at uddybe og opdatere ens egen viden.

En uddannelse som kostvejleder kræver ikke forudgående kendskab til området sundhed og ernæring. Det eneste du behøver er interesse og en lyst til at få ny viden og bruge den i praksis. Det er muligt at tage kostvejlederuddannelsen i hele Danmark. Det er også muligt at tage kostvejlederuddannelsen som fjernundervisning. Du vil dermed kunne tage kostvejlederuddannelsen ved siden af dit arbejde og når det passer dig, da e-learning er hvor du tager kurset hjemmefra over nettet. 

Tip: Læs vores interview med Carina-Louise som er slankekonsulent

Relevant for fagfolk inden for træning, motion og wellness

Professionel viden om ernæring kan være til gavn for alle i sports- og wellness sektoren. For eksempel kan personlige trænere, fitness instruktører, trænere og fysioterapeuter med fordel deltage i en kostvejlederuddannelse. Viden om ernæring er særdeles nyttig, når du ønsker at tilbyde dine kunder relaterede serviceydelser. Arbejder du inden for skønhed og velvære, vil dine kunder med sikkerhed være påvirket af, hvilken type mad de spiser. 

Folk interesserer sig generelt mere og mere for kost og livsstil – og ernæring har en stor indvirkning på menneskers velbefindende. I takt med dette er der således opstået et stigende behov for ernæringseksperter og kostvejledere. Klik her, hvis du ønsker en samlet oversigt over kurser og uddannelse inden for kost og ernæring.

Der efterspørges mere information om kost

Vores kost er blevet stadig vigtigere i dag. Mange mennesker har brug for oplysninger om, hvordan man spiser og hvilken slags mad er bedst for deres helbred og trivsel. Kost spiller en vigtig rolle i sundhedsvæsenet – og er et vigtig led i en effektiv sygdomsforebyggelse. Diabetes og for højt niveau af kolesterol er eksempler på sygdomme, der kan afhjælpes med en sundere kost og livsstil.

Samtidig med, at folk er blevet mere interesserede i kost,  er mængden af data vokset så meget, at mennesker nu oplever usikkerhed om, hvad de skal tro. Oplysninger om hvad de skal spise for at holde sig sunde kan være modsigende. Professionelle kostvejledere er i stand til at give objektiv og fact-baseret rådgivning.

Kostvejlederuddannelsen kan være meget forskellige, hvorfor vi anbefaler at du læser igennem de forskellige profiler i listen ovenfor, så du får et præcist indblik i dine muligheder. Som kostvejleder vil du kunne tilbyde professionel rådgivning (1-til-1), du vil kunne rådgive grupper/firmaer, og optræde som foredragsholder. Læs også vores interview med Jeanette, der er kostvejleder.