Kursus

Bliv Kostvejleder - 100% Online uddannelse

At Work Skolen, Online
Længde
50 Lektioner
Pris
9.500 DKK Momsfri
Næste startdato
100% Online - Start med det samme Se detaljer
Uddannelsesform
Online
Kurset afholdes på
Dansk
Længde
50 Lektioner
Pris
9.500 DKK Momsfri
Næste startdato
100% Online - Start med det samme Se detaljer
Uddannelsesform
Online
Kurset afholdes på
Dansk
Vil du vide mere?

Bliv Kostvejleder - 100% Online uddannelse

Bliv Kostvejleder på At Work Skolen

Bliv Kostvejleder og Slankekonsulent™ med speciale i vægttab

Vi tilbyder på At Work Skolen en grundig, erhvervsrettet uddannelse til Kostvejleder og Slankekonsulent™. Uddannelsen giver dig mulighed for at kunne give faglig og målrettet rådgivning tillige med vejledning til overvægtige, som ønsker eller har brug for at tabe sig.

Samtidig giver uddannelsen dig værktøjer så du vil kunne sammensætte forskellige forløb, fx. individuelle konsultationer, slankehold m.m. således at den overvægtige fastholdes i et motiverende og velfungerende forløb.

Kostvejleder uddannelse med speciale i vægttab

Overvægt er et stigende problem, og for den overvægtige har de overflødige kilo ofte enorme konsekvenser, såvel psykisk som fysisk. Ikke mindst på grund af de mange forskellige meninger og myter der findes på området, kan det være ekstremt svært at komme overvægten til livs.

Kostvejlederuddannelsen er tværfaglig

Uddannelsen er tværfaglig, det vil sige sammensat af læger, ernæringseksperter, fysioterapeuter, psykologer og erfarne konsulenter. På den måde sikrer vi, at de konsulenter, der bliver uddannet, har de nødvendige faglige kompetencer, og frem for alt er i stand til at sammensætte individuelle vægttabsforløb for deres kunder.

Uddannelsen strækker sig over 50 lektioner, som indeholder samtlige relevante emner.

Startdato

1 tilgængelig startdato

100% Online - Start med det samme

  • Online
  • Online
  • Dansk

Hvem henvender slankekonsulent uddannelsen sig til?

Kostvejlederuddannelsen henvender sig til alle, som har i sigte at arbejde målrettet med vægttab - det kan være erhvervsmæssigt eller personligt. Efter endt uddannelse er det derfor muligt at starte egen virksomhed eller f.eks. søge job i svømmehaller, motionscentre og lignende.

Uddannelsen er også relevant for overvægtige, som vil vide mere om deres krop samt de metoder, der er nødvendige for et varigt vægttab.

Levende undervisning af høj kvalitet

Uddannelsen tages som 100% online undervisning, og At Work Skolens E-learning er ikke bare som at læse en bog på nettet. Vi har mange års erfaring med at lave E-learning, og undervisningen er levende og af høj kvalitet.

Du har mulighed for at skrive direkte til en underviser undervejs, hvis du har spørgsmål til undervisningen. Du kan også spare med andre, der er i gang med uddannelsen.

Undervisningen er opbygget af moduler med tale, tekst og billeder, kombineret med øvelser, opgaver og quizzer. Du kan også printe præsentationerne undervejs, så du kan tage noter på samme måde, som du kender fra klasseundervisning. Der er læseplaner, så du kan se, hvad du skal læse i det tilhørende materiale til modulet.

Med At Work Skolens fleksible E-learning får du altså et hav af fordele:

  • Sparring med underviser eller andre, som læser samme uddannelse.
  • Læs hjemmefra eller hvorfra du har lyst.
  • Læs når det passer dig.
  • Læs i dit eget tempo.
  • Tag undervisningen så mange gange, som du har lyst til.

Ernæringsspecialer - Bliv konsulent i Proces ernæring ®

At Work Skolen tilbyder en række ernæringsspecialer, eksklusivt til dem, der har taget kostvejlederuddannelsen på At Work Skolen. Du kan læse videre med følgende ernæringsspecialer:

    •    Sportsernæring / Aktiv ernæring – 25 lektioner – E-learning
    •    Børn og overvægt – 25 lektioner – E-learning
    •    Plantebaseret kost – 25 lektioner – E-learning
    •    Wellbeing & motivation – 25 lektioner – E-learning

Prisen for et ernæringsspeciale er 3.500 kroner.

TILBUD - Spar 1.000 kroner.

Når du tilmelder dig vores uddannelse til Kostvejleder og et ernæringsspeciale samtidig, bliver din pris kun 12.000 kroner. Du sparer 1.000 kroner.

Tilbuddet fremgår, når du tilmelder dig uddannelsen til Kostvejleder, og rabatten fratrækkes automatisk.

Hvis du har taget, eller tager du, At Work Skolens uddannelse til Kostvejleder, og derefter videreuddanner dig med et af vores ernæringsspecialer, så kan du bruge den varemærkeretlige beskyttede titel Proces Ernæring ®.

Markedet for kostvejledere kan være svært for både elever og kunder at finde rundt i, idet faglighed og kvalitet varierer betydeligt fra skole til skole. Med en beskyttet titel som konsulent i Proces Ernæring ® synliggør du din faglighed og kvalitet.

Pris

Kontantprisen inkl. alle materialer er 9.500 kroner.

Ønsker du en afdragsordning, så koster uddannelsen 15% mere i administrationsgebyr, så prisen bliver i alt 10.925 kroner.

De 10.925 kroner deles i 4 eller 5 afdrag efter ønsker.

  • 4 afdrag over 4 måneder, så du hver måned betaler 2.731,25 kroner.
  • 5 afdrag over 5 måneder, så du hver måned betaler 2.185 kroner.

Hvad siger tidligere deltagere på kurserne?

Gennemsnit 4,7

Baseret på 18 evalueringer
Evaluer udbyderen her!
5/5
Louise Ernemann
01 sep 2020
Alt fungerede

Det var nemt selv at strukturere udfra de portaler der var. Og det var meget spændende og letlæseligt stof.

4/5
Lise Kirk
02 jan 2019
gennemskuelig undervisning

den gennemgående underviser er helt fantastisk. udstråler faglig og menneskelig overskud. kurset er indholdsmæssig meget struktureret og målrettet godt sammenhold

5/5
Sascha Vilholm
30 dec 2018

Fantastisk forløb og en god måde, at kombinere sit fuldtidsarbejde med et studie. Stoffet er meget dybdegående og med quizzerne samt de mange opgaver, tester man sig selv og på ...

Vis alt
At Work Skolen
Ny Østergade 3
1101 København K

At Work Skolen blev grundlagt i 1994 af Camilla Hilbrands under mantraet "at fremme sundhed og livskvalitet". Tag en sundhedsuddannelse i København, Roskilde, Odense, Vejle, Aarhus og Aalborg. Flere af vores uddannelser kan læses helt eller delvist som E-learning. At Work lægger stor...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret