Kursus

Kostvejlederuddannelse online

Længde
7 Lektioner
Pris
6.500 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Online
Længde
7 Lektioner
Pris
6.500 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Online
Få mere information om kurset

Mød ekspert, Nanna Strøm

Kursusbeskrivelse

Kostvejleder

Bliv kostvejleder l Tag din uddannelse til kostvejleder online

Drømmer du om at hjælpe andre til at opnå deres mål og blive en bedre udgave af sig selv? Og vil du gerne være en vigtig sparringspartner på deres rejse om at opnå respekt for sit eget spejlbillede? Så er vores online kostvejlederuddannelse lige noget for dig.

Antallet af overvægtige er stærkt stigende på verdensplan og har været det over en lang årrække. Det kan der være mange årsager til. Bl.a. er for lidt motion, mad af dårlig kvalitet og vores generelt manglende viden om ernæring og kost nogle af årsagerne hertil. 

Vil du være med til at bryde med denne tendens? Og går du med en drøm om at kunne hjælpe andre med at blive den bedste udgave af sig selv gennem kost, motion og mental sundhed? Så tag denne sundhedsuddannelse og bliv kostvejleder!


Om uddannelsen

På uddannelsen er der et stort fokus på, at skabe en stærk grundviden som fundament for de studerende. Herunder opnår du teoretisk viden om kroppens måde at fungere på, når det handler om indtag af mad og væske. Her kommer vi bl.a. ind på, hvorfor kosten er vigtig for dine cellers funktion, balancen mellem indtag og energiforbrug i kroppen, fordøjelsen og hvilke problemer, der kan opstå i fordøjelsen, kroppens energisystemer og meget mere. 

Udover den teoretiske grundviden om kroppen og dens måde at fungere på i forhold til den mad, vi indtager, så får du også praksisnær viden om, hvordan du bliver den bedst mulige rådgiver overfor dine kommende klienter. Du får viden om, hvordan du griber et forløb an fra start til slut og hvilke opmærksomhedspunkter, der kan være undervejs alt efter, hvilken klient du sidder overfor. 

Sådan er uddannelsen opbygget

Uddannelsen er opbygget omkring 7 overordnede moduler med hver sit tema og 36 underliggende afsnit.

- Modul 1: Hvorfor er kosten vigtig?
- Modul 2: Fordøjelsen
- Modul 3: Næringsstoffer
- Modul 4: Metabolisme
- Modul 5: Registrering af kost samt specielle klientgrupper
- Modul 6: Kostvejledning
- Modul 7: Mental sundhed

Modulerne er bygget op af videolektioner med vores ekspert, materiale til download, praktiske opgaver og refleksionsøvelser, der er udarbejdet unikt til uddannelsen. Hvert modul afsluttes med en online Multiple Choice Test, hvor spørgsmål og svarmuligheder er angivet på forhånd. Disse test er udarbejdet for at give dig mulighed for at stoppe op og reflektere over det faglige indhold på hvert modul. 

På uddannelsen er det konkrete læringsmateriale låst. Det betyder, at du som studerende skal gennemføre moduler og underliggende afsnit i den rækkefølge, du bliver præsenteret for det på uddannelsen. Du har som studerende altid mulighed for at gå tilbage til tidligere moduler på uddannelsen og få genopfrisket indhold. Det er desuden muligt at downloade alt litteratur, der er koblet på uddannelsen. Du har som udgangspunkt adgang til alt materialet fra købsdato og 2 år frem.

Unik studieform og værdiskabende sparring

Uddannelsen er 100% online, hvilket giver dig fuld fleksibilitet over dit studieforløb. Du kan nemlig studere hvor du vil, hvorfra du vil og i dit helt eget tempo. Vores uddannelse bygger i høj grad på selvstudie. Du har selv ansvar for din læring og dit engagement i uddannelsen, men vi står altid til rådighed for sparring før, under og efter dit uddannelsesforløb - og hos Nordic Online Academy er der ingen dumme spørgsmål. Vi vil allerhelst have en tæt dialog med vores studerende. Vi tror på, at det giver det bedste uddannelsesforløb. 

Fremtid og karriere

Uddannelsen giver dig den teoretiske grundviden, samtidig med du får praksisnær læring om arbejdet som kostvejleder, så du er bedst muligt rustet til at stå på egne ben overfor dine kommende klienter.

Besøg Nordic Online Academy her!

Hvorfor vælge en online uddannelse hos Nordic Online Academy

100% online

Praksisnær læring

Værdiskabende sparring

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Kostvejlederuddannelse online
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for opstart

  • Online
  • Online

Eksamen og diplom

Du vil løbende under uddannelsen blive testet i den viden, du har fået. Hvert modul afsluttes med en test. Disse test skal du bestå for at kunne gå videre til de efterfølgende moduler. Når du har været gennem alle moduler, vil der være en afsluttende test, som du skal bestå for at kunne færdiggøre uddannelsen. 

Når alle tests er bestået, vil du automatisk modtage et diplom for din gennemførsel af uddannelsen samt bevis for den viden og læring, du har modtaget.

Pris

Prisen for uddannelsen er DKK 6.500,-. Du kan vælge at betale beløbet på én gang, eller du kan dele betalingerne op i rater. Det får du helt automatisk muligheden for i betalingsprocessen.

Efter tilmelding til uddannelsen modtager du din kvittering samt dit personlige velkomstbrev. Herefter fremsendes dit unikke login til uddannelsen inden for 24 timer, hvorefter du kan påbegynde dit studie.

Evalueringer

Gennemsnit 4,9

Baseret på 8 evalueringer
Evalueringer offentliggøres i henhold til vores evalueringpolitik.
Evaluer udbyderen her!
5/5
Mads
24 aug 2023
Rigtig gode forklaringer på uddannelsen.

Rigtig gode forklaringer på uddannelsen.

5/5
Stine, Nykøbing F
01 jul 2023
At det online og man selv kan bestemme tempo på uddannelsen og viden er godt

At det online og man selv kan bestemme tempo på uddannelsen og viden er godt

5/5
Sara
01 apr 2023
Lækker uddannelse.

Lækker uddannelse. Gode videoer, kompendier og billeder i bilagene!

Nordic Online Academy
Gugvej 138
9210 Aalborg SØ

Hos Nordic Online Academy tilbyder vi online kvalitetsuddannelser inden for en lang række forskellige fagområder. Alle uddannelser er udviklet i tæt samarbejde med nøje udvalgte eksperter på baggrund af deres unikke viden og passion for faget. Hos Nordic Online Academy...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret