Nordic Online Academy

Nordic Online Academy

Om Nordic Online Academy

Hos Nordic Online Academy tilbyder vi online kvalitetsuddannelser inden for en lang række forskellige fagområder. Alle uddannelser er udviklet i tæt samarbejde med nøje udvalgte eksperter på baggrund af deres unikke viden og passion for faget.Hos Nordic Online Academy kan du selv bestemme hvornår du vil studere, hvorfra du vil studere og i dit eget tempo. Som studerende har du derfor selv mulighed for at påvirke uddannelsens varighed.Hvad tilbyder Nordic Online Academy?

Nordic Online Academy tilbyder online uddannelser med fokus på at give dig kompetencer, som du kan bygge din fremtidige karriere på. Oplev et online studieliv, der prioriterer fleksibilitet og læring i praksis. Du bestemmer nemlig selv tidspunkt, tempo og hvorfra du vil studere. Vil du udvikle dig og tage næste skridt mod din fremtidige karriere? Så er vi det rigtige valg for dig.

Praktisk om uddannelserne

Opbygning

Uddannelserne er opbygget i moduler med hver sit tema. Modulerne er typisk bygget op omkring videolektioner, læsestof, materiale til download, praktiske opgaver samt tests. Størstedelen af modulerne er på de fleste af vores uddannelser er videolektioner. 

Materiale

Alle uddannelser hos Nordic Online Academy foregår som on-demand studie, hvor du som studerende selv har mulighed for at bestemme tid og sted for dine studier.

På uddannelserne er det konkrete læringsmateriale låst. Dette betyder at du som studerende skal gennemføre moduler og underliggende afsnit i den rækkefølge du bliver præsenteret for det på uddannelsen. Samtidig har du som studerende altid adgang til at gå tilbage i tidligere moduler på uddannelsen og få genopfrisket dette indhold. Som studerende har du adgang til alt materialet fra købsdato og 2 år frem. 

Selvstudie

Uddannelserne hos Nordic Online Academy bygger i høj grad på selvstudie. Som studerende er det derfor væsentligt, at du tager ansvar for din læring samt dit engagement i uddannelsen.
Til gengæld får du et super fleksibelt uddannelsesforløb, som du kan planlægge præcis, som du ønsker. Samtidig er vi ved dig både før, under og efter dit uddannelsesforløb - hvor vi stiller os til rådighed på chat, mail og telefon.

Betaling

Uddannelser hos Nordic Online Academy tages mod egenbetaling fra den studerende. Da Nordic Online Academy er en en privat uddannelsesinstitution foreligger der ikke mulighed for tilskud fra staten i form af f.eks. SU.


Vis alle uddannelser afholdt hos Nordic Online Academy

Uddannelser

Kursus
IT - Web design/grafik/layout
Adobe Længde By Gennemsnit Pris
Fotografuddannelse online Flere byer (2) 12.000 DKK
Kost og ernæring
Kostvejlederuddannelse online Online
4,7 (3)
7.000 DKK
Kunst og design
Indretningskonsulent online Online 15.000 DKK
Personlig udvikling
Kosmetologi
Makeup-artist uddannelse online Online 15.000 DKK
Psykologi og terapi
Sexolog
Sexologuddannelse online Online 25.000 DKK
Salg og kundeservice
B2B Salgsuddannelse online Online 12.000 DKK

Video

Kontakt mig

Kom I kontakt med Nordic Online Academy
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontakt

Nordic Online Academy

Gugvej 138
9210 Aalborg SØ

Telefon: 70604948
Mobil 70604948

Evalueringer

Gennemsnit 4,7

Baseret på 3 evalueringer

Johnny

Uddannelsen var meget brugervenlig og overskuelig. Det var godt materiale i form af både video og tekst. Rart at man uden tidspres/stress kan vende retur til uddannelsen når man har tid, lyst og overskud.

Ulla Höcky

Relevante informationer og rigtig fint med fokus på klienternes behov.

Cecilie Tetzlaf

Jeg har lige færdiggjort uddannelsen og er meget tilfreds! Man kan generelt godt tvivle lidt på fagligheden og kvaliteten af online-uddannelser, men jeg er virkelig blevet mødt af en kompetent underviser, god litteratur og jeg har hurtigt fået svar på mine spørgsmål undervejs. Jeg føler mig godt rustet til nu at tage klienter. Det fleksible stud...

Vis alt
Få information

Udfyld formularen for mere information om Nordic Online Academy

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 3 evalueringer