Søg kursus
Kursus

Indretningskonsulent online

Længde
9 Lektioner
Pris
16.500 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Online
Længde
9 Lektioner
Pris
16.500 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Online
Få mere information om kurset

Kursusbeskrivelse

Indretningskonsulent

Bliv indretningskonsulent l Tag din uddannelse til indretningskonsulent online

Er du visuel og kreativt tænkende? Vil du gerne udfolde din kreativitet gennem indretning? Vil du gerne arbejde professionelt med indretning? Vil du stå stærkest muligt over for dine kommende kunder? Kan du svare ja til alle spørgsmålene, så er vores online indretningskonsulent uddannelse lige noget for dig.

Om uddannelsen

Med en indretningskonsulent uddannelse hos Nordic Online Academy, vil du blive klædt på til at kunne indrette store som små lokaler med et øje for æstetik og stil. Med en uddannelse som indretningskonsulent kan du blive ansat i virksomheder, hvor boligindretning er en stor del af agendaen. Eller du kan vælge at blive selvstændig, hvor du selv bestemmer, hvem du vil arbejde sammen med. Her er det helt op til dig, hvor store rum du vil påtage dig stilansvar for.

Vores indretningskonsulent uddannelse er for dig, som ønsker at arbejde professionelt med indretning i fremtiden. Eller for dig, der ønsker at fordybe dig yderligere i din interesse inden for faget og konkret indretningsdesign, som trends udvikler sig inden for boligindretning.

Med indretningsuddannelsen kommer du gennem hele paletten fra blandt andet materialelære, farvelære, belysning, hvordan du indretter til private og erhverv, hvordan du altid sørger for at møde kunden i øjenhøjde og giver dem den bedst mulige rådgivning ud fra deres behov og ønsker. 

Du styrer farvepaletten som indretningskonsulent

Da indretning er en sjov størrelse, hvor der sjældent er et facit, bygger uddannelsen i høj grad på praksisnær læring fra vores eksperter. De deler alle ud af deres erfaringer fra arbejdet med indretning på professionelt niveau og i mange forskellige sammenhænge. Med uddannelsen får du derfor virkeligheds- og praksisnær læring og kompetencer, som giver dig de bedst mulige forudsætninger for at kunne stå på egne ben med dine egne kunder i fremtiden. Det er også starten på din egen stilmæssige udfoldelse, som du senere kan udforske med hver enkelte kunde.

Sådan er uddannelsen opbygget

Uddannelser er opbygget omkring 12 overordnede moduler og i alt 77 underliggende afsnit.

Modul 1: Introduktion til indretningsfaget
Modul 2: Stil
Modul 3: Farver
Modul 4: Materialer
Modul 5: Belysning
Modul 6: Moodboards
Modul 7: Introduktion til tegning
Modul 8: Indretning af privat bolig
Modul 9: Indretning til erhverv
Modul 10: Indretning af boliger klar til salg
Modul 11: Salg
Modul 12: Kom godt fra start

De enkelte afsnit består primært af videolektioner, guides til download samt praktiske opgaver til de studerende.

På uddannelsen har du mulighed for at studere, når du vil, hvorfra du vil og i dit eget tempo. Du har derfor selv stor påvirkning på uddannelsens varighed. Vi oplever generelt stor variation af uddannelsens varighed de studerende imellem alt efter private forhold til at fordybe sig i teori og praktiske opgaver.

Besøg Nordic Online Academy her!

Hvorfor vælge Nordic Online Academy ?

100% online

Praksisnær læring

Værdiskabende sparring

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Indretningskonsulent online
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for opstart

  • Online
  • Online

Eksamen og diplom

Du vil under hele uddannelsen blive testet i den viden, som du har opnået under studiet. Som afslutning af hvert modul vil du derfor blive mødt af en kort test, som du skal bestå, før du kan fortsætte til det efterfølgende modul. 

Når alle moduler og tilhørende test er gennemført, vil du modtage dit diplom for gennemførsel af indretningskonsulent uddannelsen, samt bevis for den viden og læring du har opnået.

Pris

Prisen for uddannelsen er DKK 16.500,-. Du kan vælge at betale beløbet på én gang, eller du kan dele betalingerne op i rater. Det får du helt automatisk muligheden for i betalingsprocessen.

Efter tilmelding til uddannelsen modtager du din kvittering samt dit personlige velkomstbrev. Herefter fremsendes dit unikke login til uddannelsen inden for 24 timer, hvorefter du kan påbegynde dit studie.

Målgruppe

For at tilmelde dig uddannelsen som indretningskonsulent er der ingen krav til tidligere erhvervsmæssig erfaring eller uddannelsesmæssige baggrund. Det mest væsentlige er, at du i løbet af undervisningen har den rette interesse for design og æstetik, som du tager med i de praktiske opgaver. Efter endt uddannelse er lysten og interessen i at arbejde professionelt med boligindretning kun vokset for dig. 

Uddannelsen som indretningskonsulent er optimal for dig, som ikke tidligere har arbejdet med indretning - og som via uddannelsen ønsker at opnå læring og kompetencer, som du kan benytte i din fremtidige karriere indenfor faget.
Vores indretningskonsulent uddannelse henvender sig ikke til personer, som i forvejen har professionel erfaring eller uddannelse inden for fagområdet. 

Evalueringer

Gennemsnit 4,8

Baseret på 10 evalueringer
Evalueringer offentliggøres i henhold til vores evalueringpolitik.
Evaluer udbyderen her!
Amalie
5/5
04 maj 2024
Tak for en fantastisk uddannelse.

Den måde det hele er lavet på passer enormt godt til mig. Jeg syntes i forhold til varigheden af uddannelsen (hvilket man selv påvirker) er fantastisk. Indholdet ser ikke ud af ...

Vis alt
Liv
5/5
03 maj 2024
Tak for en god, lærerig og spændende uddannelse.

Jeg føler at det har været interessant men også en smule udfordrende at udføre de påkrævede opgaver- på en positiv måde. Det har udfordret min egen holdning til indretning og je...

Vis alt
Ninna, København
5/5
02 maj 2024
Smadder godt forløb, der var godt delt op i forskellige mindre bidder.

Smadder godt forløb, der var godt delt op i forskellige mindre bidder. Lærte en hel del teori, men også hvordan jeg skal bruge det i praksis. Jeg er blevet klogere på en hel del...

Vis alt
Nordic Online Academy
Gugvej 138
9210 Aalborg SØ

Hos Nordic Online Academy tilbyder vi online kvalitetsuddannelser inden for en lang række forskellige fagområder. Alle uddannelser er udviklet i tæt samarbejde med nøje udvalgte eksperter på baggrund af deres unikke viden og passion for faget. Hos Nordic Online Academy...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret