Viser 1-14 af 14
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-14 af 14
 

Derfor skal du tage et kursus indenfor kosmetologi

Der findes mange forskellige kurser indenfor kosmetologi, og du må derfor gøre dig det klart, hvilke kompetencer det er du har brug for. Er det f.eks. nyttigt for dig at have viden om kemien og indholdet i kosmetikprodukter? Så kan du med fordel tage et kursus, hvor du netop bliver certificeret i håndteringen af sådanne produkter. Vil du dog hellere uddanne dig, så du kan udføre arbejde som make-up-artist eller hudplejeterapeut, ja så skal du tage en uddannelse eller kursus,  hvor du får viden om alt lige fra optimal hudpleje til hvordan du lægger den smukkeste make-up.

Mulighederne indenfor kosmetologi er altså mange, og med et kursus eller uddannelse indenfor feltet giver du dig selv gode kompetencer, som kan gavne din fremtidige karriere. Herunder kan du læse mere om dine muligheder med et kursus indenfor kosmetologi.

Tag et kursus i kosmetikforordningen

Når vi taler kosmetologi, så er det at specialisere sig i kemien bag kosmetikken og produkterne. Du kan f.eks. tage et kursus i kosmetikfordingen, så du får den optimale viden om, hvordan du bedst håndterer netop kosmetikprodukter.

Et sådan kursus er optimalt for dig, der arbejder med kosmetik til dagligt.

På et kursus i kosmetikforordning bliver du undervist i følgende:

  • Du bliver bekendt med de forskellige artikler i kosmetikforordningen.
  • Hvilket ansvar medfølger kosmetikforordningen
  • Hvad betyder anprisninger?
  • Hvad skal en sikkerhedsvurdering indeholde?
  • Hvornår og hvordan skal produkter notificeres?
  • Hvad siger kosmetikforordningen om GMP?

Tag en uddannelse indenfor kosmetologi

Med en uddannelse indenfor kosmetologi bliver du uddannet kosmetolog. Som kosmetolog behandler du hudproblematikker- og forebyggelse, ligesom du bliver i stand til at rådgive om hudplejeprodukter og kosmetik.

I Danmark tilbydes uddannelsen til kosmetolog som åben uddannelse hos private uddannelsesudbydere. 

Du kan også tage uddannelsen online, bl.a. hos Nordic Online Academy her.

Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Ønskeliste
Kundecase
Christina, tidligere kursusdeltager

”Hele uddannelsen har været som en fantastisk rejse gennem kroppen og sindet. Noget af det mest spændende jeg har lært på uddannelsen har været koblingen mellem krop og sind.

Det der har overrasket mig mest på uddannelsen, var på egen krop at mærke, hvor stor effekt denne blide behandling har!

Jeg er blevet dygtig til at se på kroppen som en helhed og danne mig et billede af, hvorfra klientens problemer kan komme og ikke mindst, hvordan de kan slippe smerter og ubehag.

Jeg vil helt klart anbefale uddannelsen til andre, da jeg har fået nogle helt nye og meget effektive redskaber til at hjælpe mine klienter med deres udfordringer!”

Læs mere
Agnete, nyuddannet bindevævstera...

”Det har været en utrolig spændende rejse jeg har været på - at lære bindevævsterapi/ massage er helt forunderligt. Jeg har ikke bare lært et håndværk, men fået grundig indsigt i hvordan muskulatur og bevæge- apparatet hænger sammen.

Underviserne, Katrine og Marie, har et vildt højt fagligt niveau, er dedikerede og er begge meget ambitiøse. De skaber et udbytterigt læringsmiljø, hvor der hersker stor koncentration og megen latter.

Det, der har overrasket mig mest, er hvor effektiv bindevævsterapi er. På et tidligt tidspunkt under uddannelsen, kunne jeg mærke mine hænders indflydelse på bindevæv og muskler. Jeg oplevede, at den behandling jeg var i gang med at lære, virkelig kunne afhjælpe spændinger.

Fordi jeg under uddannelsen har fået så mange værktøjer til diagnosticering og behandling, føler jeg mig tryg og rigtig godt klædt på til at tage imod kommende klienter.

Hjertelig tak for en fantastisk uddannelse!”

Læs mere
Censor Ajarose Mørkeberg Segoua,...

"Det var en både faglig og god oplevelse. Marie og Katrine er inspirerende og dedikerede undervisere som har givet deres elever en god og solid helhedsorienteret værktøjskasse til fremtidige behandlinger. Jeg oplevede hos deres elever anatomisk viden, såvel som indsigt i bindevæv, holdning og meridianlære, og også fin indsigt i psykens påvirkning på kroppen."

Læs mere
Mette, kursusdeltager, 2019

"Jeg kan varmt anbefale Akademi for bindevævsterapi - Jeg har været kropsterapeut i 16 år og har alligevel fået masser af viden med mig hjem."

Læs mere