Kursus

Makeup artist uddannelse online

Længde
10 Lektioner
Pris
9.500 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Online
Længde
10 Lektioner
Pris
9.500 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Online
Få mere information om kurset

Mød ekspert, Marie Juel

Kursusbeskrivelse

Makeup

Bliv makeup artist l Tag din uddannelse til makeup artist online

Drømmer du om at udfolde og udfordre dig selv kreativt gennem makeuppen? Og drømmer du om et spændende job i skønhedsbranchen fyldt med interessante jobs i ind- og udland? Så har vi uddannelsen til dig.

Om uddannelsen

Med makeup artist uddannelsen fra Nordic Online Academy opnår du viden og kompetencer, som gør, at du bliver en alsidig makeup artist, der kan lave forskellige makeup opgaver til enhver lejlighed. 

Uddannelsen er en god kombination af teori og praksisnær læring. Der er et stort fokus  på at sikre, at du kommer godt fra start og opnår en stærk grundlæggende viden om ansigtet, hudtyper og produktkendskab. 

Senere i uddannelsen er fokus på konkrete teknikker, anledninger og temaer, som sikrer, at du opnår en bred erfaring inden for makeup, hvilket vil åbne op for spændende arbejdsopgaver indenfor fx tv, film, teater og modebranchen. 

På uddannelsen er der praktiske øvelser. For optimal udførsel af disse opgaver er det en fordel, hvis du har adgang til modeller til opgaverne. Der kan her være tale om veninder, kollegaer eller lignende - og der er dermed ikke et krav om “rigtige” modeller til opgaverne. 

For at opnå det optimale udbytte af vores makeup artist uddannelse, er det en forudsætning, at du har adgang til relevant professionelt udstyr i form af pensler og makeup produkter. Du skal derfor forvente en udgift til anskaffelse af dette ud over prisen for deltagelse på uddannelsen. Det er muligt selv at anskaffe sig udstyret, ellers kan Nordic Online Academy også assistere med indkøb af et komplet makeup-kit gennem samarbejdspartner.

Sådan er uddannelsen opbygget

Uddannelsen er opbygget omkring 10 overordnede moduler med hver sit tema og 45 underliggende afsnit.

- Modul 1: Kom godt fra start
- Modul 2: Ansigts- og hudforståelse
- Modul 3: Produktkendskab
- Modul 4: Ansigtet
- Modul 5: Øjnene
- Modul 6: Bryn og vipper
- Modul 7: Læber
- Modul 8: Makeup til forskellige hudfarver
- Modul 9: Anledninger/temaer
- Modul 10: Forretningsforståelse

Modulerne er bygget op af videolektioner med vores ekspert, materiale til download, praktiske opgaver og refleksionsøvelser, der er udarbejdet unikt til uddannelsen. Hvert modul afsluttes med en online Multiple Choice Test, hvor spørgsmål og svarmuligheder er angivet på forhånd. Disse test er udarbejdet for at give dig mulighed for at stoppe op og reflektere over det faglige indhold på hvert modul. 

På uddannelsen er det konkrete læringsmateriale låst. Det betyder, at du som studerende skal gennemføre moduler og underliggende afsnit i den rækkefølge, du bliver præsenteret for det på uddannelsen. Du har som studerende altid mulighed for at gå tilbage til tidligere moduler på uddannelsen og få genopfrisket indhold. Det er desuden muligt at downloade alt litteratur, der er koblet på uddannelsen. Du har som udgangspunkt adgang til alt materialet fra købsdato og 2 år frem.

Unik studieform og værdiskabende sparring

Uddannelsen er 100% online, hvilket giver dig fuld fleksibilitet over dit studieforløb. Du kan nemlig studere hvor du vil, hvorfra du vil og i dit helt eget tempo. Vores uddannelse bygger i høj grad på selvstudie. Du har selv ansvar for din læring og dit engagement i uddannelsen, men vi står altid til rådighed for sparring før, under og efter dit uddannelsesforløb - og hos Nordic Online Academy er der ingen dumme spørgsmål. Vi vil allerhelst have en tæt dialog med vores studerende. Vi tror på, at det giver det bedste uddannelsesforløb. 

Fremtid og karriere

Med vores makeup artist uddannelse opnår du viden og kompetencer, som gør, at du bliver en alsidig makeup artist, der kan lave forskellige makeup opgaver til enhver lejlighed. Det gælder alt lige fra private bryllupper til medieproduktioner.

Hvorfor vælge en online uddannelse hos Nordic Online Academy

100% online

Praksisnær læring

Værdiskabende sparring

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Makeup artist uddannelse online
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for opstart

  • Online
  • Online

Eksamen og diplom

Du vil løbende under uddannelsen blive testet i den viden, du har fået. Hvert modul afsluttes med en test. Disse test skal du bestå for at kunne gå videre til de efterfølgende moduler. Når du har været gennem alle moduler, vil der være en afsluttende test, som du skal bestå for at kunne færdiggøre uddannelsen. 

Når alle tests er bestået, vil du automatisk modtage et diplom for din gennemførsel af uddannelsen samt bevis for den viden og læring, du har modtaget.

Pris

Prisen for uddannelsen er DKK 9.500,-. Du kan vælge at betale beløbet på én gang, eller du kan dele betalingerne op i rater. Det får du helt automatisk muligheden for i betalingsprocessen.

Efter tilmelding til uddannelsen modtager du din kvittering samt dit personlige velkomstbrev. Herefter fremsendes dit unikke login til uddannelsen inden for 24 timer, hvorefter du kan påbegynde dit studie.

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 1 evalueringer
Evalueringer offentliggøres i henhold til vores evalueringpolitik.
Evaluer udbyderen her!
5/5
Julia
14 apr 2023
Det har været rigtig godt.

Det har været meget god læring og jeg får meget ud af det som makeup artist. Det har været rigtig godt.

Nordic Online Academy
Gugvej 138
9210 Aalborg SØ

Hos Nordic Online Academy tilbyder vi online kvalitetsuddannelser inden for en lang række forskellige fagområder. Alle uddannelser er udviklet i tæt samarbejde med nøje udvalgte eksperter på baggrund af deres unikke viden og passion for faget. Hos Nordic Online Academy...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret