Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Personlig planlægning eller tidsstyring

Her finder du uddannelser, der matcher søgningen Personlig planlægning eller tidsstyring

Klik på en uddannelse i listen og læs mere eller kontakt udbyderen direkte for mere information. Du kan sortere søgeresultatet yderligere ved at vælge kategori, by, uddannelsestype eller filtrere listen efter f.eks. startdato, pris eller varighed. Du kan også sammenligne flere uddannelser og læse evalueringer fra tidligere deltagere.
Viser 1-14 af 14
 
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Ønskeliste
Kundecase
Stort plus med teatererfaring

Grundfos, Karin Nielsen: ”Det er et stort plus at han har teatererfaring og ikke kommer fra en alminelig kontorverden. Han var fagligt dygtig og engageret."

Læs mere
Velstruktureret kursus

Københavns Borgerservice, John Jeppesen: ”Det var et velstruktureret kursus med en rigtig god instruktør. Han var lydhør og god til at fokusere på den enkeltes mål og ønsker.”

Læs mere
Ro i konfliktsituationer

Aalborghus Gymnasium, Benthe Schou: ”Kurset har givet mig en meget større bevidsthed om, hvordan man løser konflikter, og det vil give mig mere ro i konfliktsituationer fremover.”

Læs mere
Lærte om mig selv

Swim & Fun Scandinavia ApS, Rasmus Holm Andersen: "Det var et super godt kursus, hvor vi gik i dybden med vores virksomhed, og hvor jeg samtidig lærte meget om mig selv, og hvordan jeg skal håndtere mine kunder og kolleger."

Læs mere